Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


A GRUBU PANORAMA

06 Ocak 2020, 17:25 - Okunma: 6356

1.Amatör Lig A-B Grubu 11.Hafta


- Lider İÖİ Gençlerbirliği’ne Güneşspor freni. Kırmızı siyahlı ekip bu sezon ilk kez beraberlikle ayrıldı.
- Batman 72 Belediyespor zirveyi perçinliyor. Mavi beyazlılar, Batmanspor engelini de geçip zirveye göz kırptı.
- İkinci devrenin kaybedemeyeni Sason Gençlikspor göz dolduruyor. Sarı mavili ekip, zorlu Yeni Pınarspor engelini de aşarak emin adımlarla ilerliyor.
- Güneşspor liderden çok önemli bir puan aldı. Lig’de inişli-çıkışlı bir grafik çizen Güneşspor, liderden bir puan alıp Play Off potasında yer almaya devam etti.
- Güneşspor Play Off şansını Batman Karşıyaka maçında tepti. Ağalar, Batman Karşıyaka ile berabere kalarak Play Off için avantaj tepti.

A GRUBU 11.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
BATMAN KARŞIYAKA 2 – 2 GERCÜŞSPOR
YENİ PINARSPOR 0 – 3 SASON GENÇLİKSPOR
BATMAN 72 BELEDİYE 5 – 0 BATMANSPOR
İÖİ GENÇLERBİRLİĞİ 0 – 0 GÜNEŞSPOR
LİDERE GÜNEŞ ENGELİ 0 – 0
1.Amatör Lig A Grubu’nun 11.hafta maçında lider İl Özel İdare Gençlerbirliği, Güneşspor ile karşı karşıya geldi. 19 Mayıs 2 Nolu Stadyumu’ndaki maç 0-0 sona erdi.
Lig’de geride kalan 11 maçta sadece bir mağlubiyeti bulunan ve hiç beraberliği bulunmayan İÖİ Gençlerbirliği 11.Hafta maçında Güneşspor ile 0-0 berabere kalarak ligde ilk kez berabere kaldı. Bu sonuçla kırmızı siyahlı ekip 28 puanla liderliğini sürdürüken, Güneşspor ise 15 puanla 4’üncü sırada Play Off hattında yer aldı.
BELEDİYESPOR’DAN ÇOK FARKLI GALİBİYET 5 – 0
1.Amatör Lig A Grubu 11.hafta karşılaşmasında Batman 72 Belediyespor, düşme potasında yer alan Batmanspor’u 5-0’lık farklı bir galibiyetle geçti.
Liderin sadece 2 puan gerisinde olan Batman 72 Belediyespor zirveyi perçinliyor. Yeni bir yapılanma ile sezona başlayan mavi beyazlı ekip, genç ve dinamik kadrosuyla galip gelmeye devam ediyor. Pazar günü 19 Mayıs 3 Nolu sahada oynanan mücadelede Batman 72 Belediyespor 5-0 galip ayrılarak puanını 26’ya çıkarıp 2’inci sıradaki yerini korudu.
CİHAN ATALAY’LI SASON’DAN YENİ PINAR’A SALVO 0 – 3
İkinci devrenin hiç kaybedemeyeni Sason Gençlikspor tutulmuyor. 1.Amatör Lig A Grubu 11.hafta maçında Sason Gençlikspor, Yeni Pınarspor’u 3-0’lık net bir skorla yenerek Play Off yolundaki hedefine emin adımlarla ilerliyor.
Sason Gençlik ikinci devre çok farklı. Cihan Atalay’ın kurmayları oynadığı güzel futbolla verdiği mücadeleyle taraflı tarafsın her kesimin beğenisini toplamayı başardı. 11 maçta 1 beraberlik, 3 mağlubiyet ve 7 galibiyetle 22 puan toplayan Yeşil sarılı ekip 3’üncü sırada yer alıp liderin sadece 6 puan gerisinde yer alıyor.
AĞALAR KARŞIYAKA’YA GEÇİT VERMEDİ 2 – 2
1.Amatör Lig A Grubu’nun 1.haftanın açılış maçında Gercüşspor, Batman Karşıyaka ile 2-2 berabere kaldı.
Cumartesi günü saat 12.00 da başlayan mücadele zevkli ve çekişmeli geçti. Her iki takımın da galibiyet için çıktığı sahada maç 2-2 sonuçlandı. Gercüşspor’un Play Off için mücadele ettiği grupta Batman Karşıyaka karşısında galip gelemedi maç 2-2 beraberlikle sonuçlanıp taraflar bir puana razı oldu. Bu sonuçla Gercüşspor puanını 11’e çıkarıp 5’inci sırada kalırken, Batman Karşıyaka ise 8 puanla 7’inci sırada kaldı.
B GRUBU PANORAMA
- Sağlıkspor tek başına iktidar. Sarı siyahlı ekip durdurulamıyor. Lig’in 11.haftasında Beşirispor’u da mağlup eden Sağlıkspor namağlup liderliğini sürdürdü.
- Tüpraş – TEİAŞ derbisinde gülen olmadı. Her iki takımın Play Off potasında yer aldığı grupta ligin 11.haftasında karşılaştığı mücadele 1-1 sonuçlandı.
- İluh 72 Spor’dan Play Off yolunda kan kaybı. Mavi beyazlı ekip deplasmanda Kozluk Gençlikspor’a mağlup olarak Play Off yolunda yara aldı.
- Kozluk Gençlikspor Play Off potasındaki rakibi İluh 72 Spor’u mağlup ederek Play Off yolunda avantaj elde ederek haftanın takımı olmayı da hak kazandı.
- Beşirispor 4 puanla kritik yerde duruyor.
- Bıçakçı Köyüspor son sırada ve düşme hattına saplanmış.
B GRUBU 11.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
TÜPRAŞSPOR  1 – 1 TEİAŞ GENÇLİK
SAĞLIKSPOR 3 – 2 BEŞİRİSPOR
KOZLUK GENÇLİKSPOR 3 – 1 İLUH 72 SPOR
LİDER SAĞLIKSPOR DURDURULAMIYOR 3 – 2
Namağlup yoluna devam eden Sağlıkspor durdurulamıyor. 1.Amatör Lig B Grubu 11.Hafta’nın maçında lider Sağlıkspor, konuk ettiği Beşirispor’u 3-2 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.
1. Amatör Lig B Grubu’nda harikalar estiren Sağlıkspor müthiş bir sezon geçiriyor. Hakim Baktaş başkanlığında ve Yahya Kayra önderliğinde durdurulamayan Sağlıkspor galip gelmeye davam ediyor. Geçen haftanın takımı seçilen ve son haftaların yükselişte olan takımı Beşirispor’u 3-2 deviren Sağlıkspor’da tek hedef şampiyonluk. Oynadığı güzel futbolla sonuca giden Siyah beyazlı takım aldığı bu galibiyetle puanını 24’e çıkarıp zirveyi sürdürdü. Beşirispor ise 4 puanla 6’ıncı sırada kaldı.
TÜPRAŞ TEİAŞ YENİŞEMEDİ 1 – 1
1.Amatör Lig B Grubu’nun en genç kadrosuna sahip Tüpraşspor ile TEİAŞ Gençlikspor karşı karşıya geldi. B Grubu’nun 11.haftasında Cumartesi günü 19 Mayıs 2 Nolu sahada saat 12.00 da başlayan karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı. Her iki takımında Play Off potasında yer aldığı karşılaşmada yenişen olmayınca maç 1-1 berabere sonuçlanıp taraflar birer puana razı oldu. Bu sonuçla Tüpraşspor 19 puanla 2’inci sıradaki yerini korurken, TEİAŞ Gençlikspor ise 17 puanla 4’üncü sıraya geriledi.
KOZLUK GENÇLİK’TEN KRİTİK GALİBİYET 3 – 1
1.Amatör Lig B Grubu 11.hafta maçında Kozluk Gençlikspor, konuk ettiği İluh 72 Spor’u 3-1 mağlup ederek çok önemli bir galibiyet elde etti.
Kozluk İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmaya ilgi oldukça fazlaydı. Play Off’u yakından ilgilendiren karşılaşma Kozluk Gençlikspor için büyük önem arz ediyordu. Pazar günü kendi seyircisi önünde oynayan sarı siyalı ekip çok güçlü rakibi İluh 72 Spor’u 3-1’lik bir skorla devirerek Play Off yolunda çok önemli bir avantaj elde etti. Bu sonuçla Kozluk Gençlikspor puanını 13’e çıkarıp 5’inci sırada yer alırken, İluh 72 Spor ise 16 puanla 4’üncü sırada yer aldı.
2.AMATÖR LİG 10.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
PETROLKENTSPOR 2 – 1 DORUKSPOR
19 MAYIS GENÇLİKSPOR 2 – 0 KARPUZLU BİRLİK
GERCÜŞ BAĞLARSPOR 3 – 0 EĞİTİMSPOR
YEŞİLTEPESPOR 2 – 0 GÜLTEPE GENÇLİKSPOR
BİNATLI GÜVENSPOR 1 – 1 HASANKEYF DİCLESPOR
RAMANSPOR 2 – 0 KOZLUKSPOR YRD. KALDI
2.AMATÖR LİG 11.HAFTA KARŞILAŞMALARI
DORUKSPOR – İDMAN YURDUSPOR
KOZLUKSPOR – BİNATLI GÜVENSPOR
HASANKEYF DİCLESPOR – YEŞİLTEPESPOR
GÜLTEPE GENÇLİKSPOR – GERCÜŞ BAĞLARSPOR
EĞİTİMSPOR – 19 MAYIS GENÇLİKSPOR
KARPUZLU BİRLİKSPOR – PETROLKENTSPOR

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=