Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


1.Amatör Lig A-B Grubu 10.Hafta

30 Aralık 2019, 16:49 - Okunma: 6519

A GRUBU PANORAMA

- İÖİ Gençlerbirliği 2019 yılını zirvede tamamladı. Kırmızı siyahlı ekip çıktığı 10 karşılaşmada 9 galibiyet, 1 mağlubiyet ile ayrılırken, rakip fileleri 38 kez havalandırırken kalesinde sadece 5 gol buldu.
- Batman 72 Belediyespor zirve takibini bırakmıyor. Turuncu mavili ekip, Güneşspor engelini de aşarak Play Off iddiasını sürdürüp ligdeki 2’inci sıradaki yerini korudu.
- Sason Gençlikspor performansını arttırmaya devam ediyor. Geçen hafta lideri devirip moral depolayan Mavi kırmızılı ekip, ligin 10.haftasında Batman Karşıyaka’yıda mağlup ederek ikide de 2 yapma başarısın gösterdi.
- Güneşspor inişli çıkışlı grafik çiziyor. Ligin flaş ekiplerinden Güneşspor, Belediye’ye mağlup olsada Play Off potasında yer almaya devam ediyor.
- Gercüşspor çöküşe geçti. Ağalar son üç maçtır galip gelemiyor. Lig’in 10.haftasında İÖİ Gençlerbirliği mağlubiyetiyle Play Off hedefinden uzaklaştı.
- Yeni Pınar sessizce hedeften uzaklaşıyor. Sarı mavili ekip, güzel futbol sergilese de bir türlü sonuca gidemiyor. Play Off hedefiyle başladığı ligde hedefinden yavaş yavaş uzaklaşıyor.
- Batman Karşıyaka fırsat tepti. Geçen hafta Yeni Pınar galibiyetiyle Play Off için umutlanan Batman Karşıyaka, Sason karşısında kazandığı 2 penaltıyı gole çeviremeyince mağlup olmaktan kurtulamadı.
- Batmanspor düşme potasından bir türlü uzaklaşamıyor. Sarı siyahlı ekip oynadığı güzel futbolla bir türlü sonuca gidemeyerek ciddi anlamda puan kayıpları yaşayarak bir anda son sıraya düştü.

A GRUBU 10.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
GÜNEŞSPOR 1 – 2 BATMAN 72 BELEDİYE
BATMANSPOR 0 – 0 YENİ PINARSPOR
GERCÜŞSPOR 1 – 3 İÖİ GENÇLERBİRLİĞİ
SASON GENÇLİK 3 -0 BATMAN KARŞIYAKA

İÖİ GENÇLERBİRLİĞİ 2019’U ZİRVEDE BİTİRDİ
1.Amatör Lig A Grubu 10.hafta karşılaşamsında lider İÖİ Gençlerbirliği deplasmanda Gercüşspor’u 3-1 mağlup etmesini başardı.
Lig’e iddialı hazırlanan ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen İÖİ Gençlerbirliği müthiş bir sezon geçiriyor. Metin Şimşek’le yepyeni bir sinerji elde eden kırmızı siyahlılar, ligin 10.haftasında Gercüş’te Gercüşspor’u 3-1 mağlup ederek 2019 yılını zirvede tamamladı. Alınan bu sonuçla İÖİ Gençlerbirliği puanını 27’ye çıkarıp liderliğini sürdürüken, Gercüşspor ise 10 puanda kalarak 5’inci sırada kalıp Play Off yolunda ağır bir darbe yedi.
BELEDİYE’DEN GÜNEŞSPOR’A DUBLE 2 – 1
1.Amatör Lig A Grubu 10.haftanın açılış maçında Batman 72 Belediyespor, Güneşspor’u 2-1 mağlup etti.
Play Off hedefine emin adımlarla ilerleyen Batman 72 Belediyespor ligin 10.haftasında da kayıpsız geçti. Turuncu mavili ekip, güçlü rakibi Güneşspor’u 2-1 yenerek avantajını sürdürdü. Alınan bu galibiyetle puanını 23’e çıkarıp 2’inci sıradaki yerini korurken, Güneşspor ise mağlup olsa da 15 puanla 5’inci sırada Play Off hattında kalmayı sürdürdü.
YENİ PINAR SESSİZCE HEDEFTEN UZAKLAŞIYOR 0 – 0
Lig’in flaş ekiplerinden Yeni Pınarspor’da çöküş devam ediyor. 1.Amatör Lig A Grubu 10.hafta karşılaşmasında Yeni Pınarspor, ligde son sırada yer alan Batmanspor ile 0-0 berabere kalıp Play Off hedefinden iyice uzaklaştı.
Geçen hafta Batman Karşıyaka mağlubiyetiyle morali bozulan ve ligin 10.haftasında Batmanspor’u yenip moral depolamak isteyen Yeni Pınarspor istediğini alamadı. Sarı mavili ekip galibiyet için çıktığı sahadan 0-0 beraberlikle ayrılıp bir puana razı oldu.
SASON GENÇLİK ÜÇ PUANI 3 GOLLE ALDI
Geçen hafta lideri deviren Sason Gençlikspor Play Off hedefine emin adımlarla ilerliyor. 1.Amatör Lig A Grubu 10.hafta karşılaşmasında Sason Gençlikspor Kozluk’ta ağırladığı Batman Karşıyaka’yı 3-0 mağlup etti. Pazar günü Kozluk İlçe Stadı’nda saat 13.00 da başlayan mücadele oldukça zevkli geçti.
Her iki takımında pozisyonlara girdiği mücadelede Sason 1-0 öne geçti. Bu sonuçtan sonra Batman Karşıyaka gol için rakip kaleye yüklendi ve karşılaşmada 2 penaltı kazandı. Kazandığı 2 penaltıyı da gole çeviremeyen Batman Karşıyaka’lı oyuncuların moralleri çöktü. Maçın son anlarında Sason Gençlikspor ard arda bulduğu 2 golle rakibini 3-0 mağlup ederek 3 puanı almayı başardı.
B GRUBU PANORAMA
- 2019’un tek HAKİM’i Sağlıkspor. Zirvenin prensi Sağlıkspor, İluh 72 Spor ile berabere kalsa da zirveyi sürdürdü. Siyah beyazlı ekip on haftayı geride bırakırken hiç mağlubiyet yüzü görmedi.
- Tüpraşspor’lu gençler yoluna emin adımlarla ilerliyor. Siyah kırmızılılar, Beşirispor’a takılsa da Play Off hedefinde emin adımlarla ilerliyor.
- TEİAŞ Gençlik bu hafta bay geçmesine rağmen 3’üncü sıradaki yerini korudu.
- İluh 72 Spor liderden çok önemli bir puan alarak Play Off hedefini sürdürüyor.
- Kozluk Gençlikspor alttan gelip Play Off hedefine kilitlendi. Sezona kötü başlayıp beklentilerin altında kalan Sarı siyahlı ekip Bıçakçı galibiyetiyle Play Off potasındaki en yakın rakibi İluh 72 Spor ile puan farkını 5’e indirdi.
- Beşirispor ligde 2’inci sırada yer alan çok güçlü rakibi Tüpraşspor’dan bir puan alarak bir nebze olsun rahat nefes aldı.
- Ligde 10’uncu hafta geride kalırken Bıçakçı Köyüspor sıfır puanla son sırada yer alıp düşme hattında yer almaya devam ediyor.
B GRUBU 10.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
İLUH 72 SPOR 0 – 0 SAĞLIKSPOR
BEŞİRİSPOR 1 – 1 TÜPRAŞSPOR
BIÇAKÇI KÖYÜ 1 – 2 KOZLUK GENÇLİK
LİDER SAĞLIKSPOR’A İLUH FRENİ 0 – 0
1.Amatör Lig B Grubu 10.haftasında lider Sağlıkspor, İluh 72 Spor ile 0-0 berabere kaldı.
Grubunda namağlup lider olan Sağlıkspor ligin 10.haftasında karşılaştığı zorlu rakibi İluh 72 Spor ile 0 – 0 berabere kalarak bir puana razı oldu. Lig’de geride kalan 10.haftada 6 galibiyet, 3 beraberlik ve hiç mağlubiyeti olmayan Sağlıkspor, rakip fileleri 32 kez havalandırırken kalesinde sadece 12 gol buldu. Bu sezon harika bir performansla zirvede yer alan Hakim Baktaş başkanlığında ve Yahya Kayra antrenörlüğünde Sağlıkspor taraflı tarafsız her kesimin beğenisini topladı. İluh 72 Spor ise Sağlıkspor’la berabere kalsa da 15 puanla 4’üncü sırada Play Off hattında yer aldı.
BEŞİRİ EVİNDE TÜPRAŞI BİR PUANLA GÖNDERDİ 1 – 1
1.Amatör Lig B Grubu 10.haftanın maçında Beşirispor evinde ağırladığı çok güçlü rakibi Tüpraşspor ile 1-1 berabere kalarak çok önemş bir puanı hanesine yazdı.
Lig’de son sırada yer alan Bıçakçı Köyüspor ile arasında 3 puanlık fark olan Beşirispor, ligin 10’uncu haftasında güçlü rakibi Tüpraşspor ile 1-1 berabere kalarak bir puan almasını başardı. Beşirispor bu beraberlikle puanını 4’e çıkarıp bir nebze olsun da rahatlarken, Tüpraşspor ise 18 puanla 2’inci sıradaki yerini korudu.
KOZLUK GENÇLİK PLAY OFF’A KİLİTLENDİ 1 – 2
Sezona kötü başlayan Kozluk Gençlikspor ligin ikinci devresinde kendine gelmeye başladı. 1.Amatör Lig B Grubu 10.hafta karşılaşmasında Kozluk Gençlikspor, düşme hattında yer alan ve sıfır puana sahip Bıçakçı Köyüspor’u zorda olsa 2-1 mağlup ederek çok önemli 3 puanı hanesine yazdı. Almış olduğu bu galibiyetle Kozluk Gençlikspor puanını 10’a çıkarıp 4’üncü sırada ve Play Off hattında yer alan İluh 72 Spor ile puan farkını 5’e indirip Play Off için umudunu sürdürdü.
2.AMATÖR LİG 9.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
DORUKSPOR 0 – 1 19 MAYIS GENÇLİK
İDMAN YURDUSPOR 1 – 4 PETROLKENTSPOR
HASANKEYF DİCLE 2 – 0 RAMANSPOR
GÜLTEPE GENÇLİKSPOR 0 – 6 BİNATLI GÜVEN
EĞİTİMSPOR 1 – 4 YEŞİLTEPESPOR
KARPUZLU BİRLİK 1 – 4 GERCÜŞ BAĞLAR
2.AMATÖR LİG 10.HAFTA KARŞILAŞMALARI
PETROLKENTSPOR – DORUKSPOR
19 MAYIS GENÇLİKSPOR – KARPUZLU BİRLİK
GERCÜŞ BAĞLARSPOR – EĞİTİMSPOR
YEŞİLTEPESPOR – GÜLTEPE GENÇLİKSPOR
BİNATLI GÜVENSPOR – HASANKEYF DİCLESPOR
RAMANSPOR – KOZLUKSPOR

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=