Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


1.Amatör Lig A-B Grubu 9.hafta

23 Aralık 2019, 16:29 - Okunma: 6608

A GRUBU PANORAMA


- İÖİ Gençlerbirliği sezonun ilk mağlubiyetini aldı.Kırmızı siyahlı ekip, Sason Gençlikspor’a mağlup oluk ligde 8 maç aradan sonra mağlup oldu.
- Sason Gençlikspor lide mağlubiyet yüzü göremeyen İÖİ Gençlerbirliği’ne ilk mağlubiyeti tattırdı.
- Sason Gençlik ilk devrenin maçında İÖİ Gençlerbirliği’ne 5-0 mağlup olmuştu.
- Batman 72 Belediyespor yoluna emin adımlarla ilerliyor. Turuncu mavililer, Gercüşspor’u mağlup edip zirveye tırmanıyor.
- Gercüşspor Batman 72 Belediye’ye mağlup olup Play Off yolunda yara aldı.
- Lig’de inişli-çıkışlı bir grafik çizen Güneşspor, Batmanspor’a takıldı. Turuncu mavililer son sırada yer alan Batmanspor ile berabere kaldı.
- Sezona kötü başlayan Batman Karşıyaka, yeni yönetimiyle kendine gelmeye başladı. Sarı yeşilliler, güçlü rakibi Yeni Pınarspor’u mağlup ederek ard arda 2’inci galibiyetine ulaşmış oldu.
- Yeni Pınarspor, Karşıyaka mağlubiyetiyle Play Off hedefinden uzaklaşmış oldu.

A GRUBU 9.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
GÜNEŞSPOR 1 – 1 BATMANSPOR
İÖİ GENÇLERBİRLİĞİ 0 – 1 SASON GENÇLİK
BATMAN 72 BELEDİYE 3 – 0 GERCÜŞSPOR
BATMAN KARŞIYAKA 3 – 2 YENİ PINARSPOR
SASON GENÇLİK LİDERİ DEVİRDİ 0 – 1
1.Amatör Lig A Grubu’nun 9.haftasında Sason Gençlikspor, deplasmanda karşılaştığı İÖİ Gençlerbirliği’ni 1-0 mağlup etti ve 2 hafta sonra kazandı. İÖİ Gençlerbirliği ise bu sezon ilk kez kaybetti.
Pazar günü 19 Mayıs 3 Nolu sahada saat 12.00 da başlayan mücadeleye ilgi oldukça fazlaydı. Oldukça çekişmeli ve zekli geçen mücadeleyi Sason Gençlikspor’un kontra ataktan yakaladığı pozisyonu gole çevirmeyi başardı. Bu golden sonra İÖİ Gençlerbirliği rakip kaleye gol için yüklendi yakaladığı net pozsiyonları gole çeviremeyince maç Sason Gençlikspor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla Sason Gençlikspor puanını 16’ya çıkarıp 3’üncü sıradaki yerini korurken, İÖİ Gençlerbirliği bu sezon ilk yenilgisini aldı ve 24 puanla liderliğini sürdürdü.
BELEDİYE GÖZÜNÜ ZİRVEYE DİKTİ 3 – 0
1.Amatör Lig A Grubu 9.hafta karşılaşmasında Batman 72 Belediyespor, Batman’da ağırladığı Gercüşspor’u 3-0 mağlup ederek gözünü zirveye dikti.
Genç kadroyla maçlara çıkan Batman 72 Belediyespor oynadığı futbolla beğeni toplamaya devam ediyor. Lig’in 9.haftasında ağırladığı Gercüspor’u 3-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazmayı başardı. Alınan bu sonuçla puanını 20’ye çıkaran turuncu mavili ekip, lider İÖİ Gençlerbirliği’nin Sason Gençlikspor’a mağlup olmasıyla liderle arasındaki puan farkını 4’e indirmiş oldu. Gercüşspor ise 10 punada kalarak 5’inci sırada kaldı.

GÜNEŞSPOR’A BATMANSPOR ÇELMESİ 1 – 1
1.Amatör Lig A Grubu’nun 9.haftasında Güneşspor ile Batmanspor 1-1 berabere kaldı.
Cumartesi günü 19 Mayıs 3 Nolu sahada saat 14.00 da başlayan mücadele gergin başladı. Maçın başlama düdüğüyle her iki takım oyuncuları agresif tavırlar sergiledi. Play Off hedefine kitlenen Güneşspor, düşme hattında yer alan zorlu rakibi Batmanspor ile 1-1 berabere kalarak avantaj tepti. Bu sonuçla Güneşspor puanını 14’e çıkarıp 4’üncü sıraya gerilerken, Batmanspor ise puanını 3’e çıkarıp düşme potasından uzaklaşamadı.
KARŞIYAKA YENİ YÖNETİMLE ÖZÜNE DÖNDÜ 3 – 2
Batmanspor’u mağlup edip moral depolayan Batman Karşıyaka 1.Amatör Lig A Grubu 9.hafta maçında Yeni Pınarspor’u 3-2 mağlup ederek altın değerinde 3 puanı hanesine yazdı.
Sezona istediği gibi başlayamayan Batman Karşıyaka oynadığı güzel futbola rağmen bir türlü sonuca gidemiyordu. Geçen hafta zorlu rakibi Batmanspor’u mağlup edip düşme potasından uzaklaşan sarı yeşilliler ligin 9.haftasında karşılaştığı çok güçlü rakibi Yeni Pınarspor’u 3-2 mağlup ederek çıkış yakaladı. Oldukça zevkli ve çekişmeli geçen müsabakada gol düellosu yaşanırken sahadan galip ayrılan taraf Batman Karşıyaka oldu. Bu galibiyetle puanını 7’e çıkarıp rahat bir nefes alırken, Yeni Pınarspor ise 8 puanda kalarak 6’ıncı sırada kaldı.
B GRUBU PANORAMA
- İmparator Yahya Kayra’lı Sağlıkspor zirvenin Hakim’i. Siyah beyazlı ekip sıfır puanla son sırada yer alan Bıçakçı Köyüspor’u 4 golle geçerek zirvedeki yerini korudu.
- Hakim Baktaş’lı Sağlıkspor yoluna kayıpsız devam ediyor.
- Türapşlı gençler durdurulmuyor. Emrullah Çalar’ın kurmayları güzel futboluyla galip gelmeye devam ediyor. Siyah kırmızılılar, çok güçlü rakibi İluh 72 Spor’u mağlup etmeyi başardı.
- TEİAŞ Gençlik doğru yolda. Mavi kırmızılılar güzel futboluyla Beşirispor’u da mağlup etmeyi başardı.
- Lig’de iyi oynayan ve Play Off yolunda emin adımlarla ilerleyen İluh 72 Spor’u Tüpraş durdurdu. Mavi beyazlı ekip tam 7 maç sonra mağlup oldu.
- İluh 72 Spor ilk devrede de Tüpraşspor’a mağlup olurken ikinci devrede de rakibine boyun eğdi.
B GRUBU 9.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
TÜPRAŞSPOR 4 – 1 İLUH 72 SPOR
SAĞLIKSPOR 4 – 1 BIÇAKÇI KÖYÜSPOR
TEİAŞ GENÇLİK 3 – 2 BEŞİRİSPOR

ZİRVENİN PRENSİ BIÇAKÇI’YI FARKLI GEÇTİ 4 – 1
1.Amatör Lig B Grubu 9.haftanın karşılaşmasında lider Sağlıkspor, ligde son sırada düşme hattında yer alan Bıçakçı Köyüspor’u 4-1’lik farklı bir skorla mağlup ederek liderliğini sürdürdü.
Lig’de henüz mağlubiyeti bulunamayan ve zirveye konup bir daha inmeyen Sağlıkspor’da moraller üst düzeyde. Geride kalan 8 karşılaşmayı kayıpsız geçen siyah beyazlı ekip kazanmaya devam ediyor. Lig’in 9.haftasında sıfır puana sahip ve düşme hattında yer alan Bıçakçı Köyüspor’u da mağlup eden Hakim Baktaş’lı Sağlıkspor puanını 20’ye çıkarıp zirvedeki yerini korumaya devam etti.
TÜPRAŞSPOR GÜÇLÜ RAKİBİNİ FARKLI YENDİ 4 – 1
Tüpraşspor 9.haftada ağırladığı İluh 72 Spor’u farklı yenmeyi başardı.
1.Amatör Lig B Grubu 9.haftasında Tüprasşpor, Play Off potasındaki rakibi iluh 72 Spor’u 4-1’lik farklı bir skorla yenerek zirvedeki iddiasını sürdürdü.
Lig’de sağlam adımlarla yoluna devam eden Tüpraşspor kazanmaya devam ediyor. Genç ve yetenekli bir kadroya sahip olan Emrullah Çalar’lı Tüpraşspor ligin 9.haftasında karşılaştığı ve 7 haftadır mağlup olmayan güçlü rakibi İluh 72 spor’u 4-1 mağlup etmeyi başardı. Kırmızı siyahlı ekip bu galibiyetle puanını 17’ye yükseltip 2’inci sırdaki yerini korurken, İluh 72 Spor ise 14 puanla 4’üncü sıraya geriledi. 
TEİAŞ GENÇLİK BEŞİRİSPOR’U ELİ BOŞ GÖNDERDİ 3 – 2
1. Amatör Lig B Grubu 9.haftasında TEİAŞ Gençlikspor, Batman’da ağırladığı Beşirispor’u 3-2 mağlup etti.
Genç ve yetenekli kadro derinliğine sahip olan TEİAŞ Gençlikpor ligde verdiği mücadeleyle seyir zevki vermeye devam ediyor. Her maça galibiyet için sahaya çıkan kırmızı mavili ekip kazanmaya devam ediyor. Pazar günü 19 Mayıs 3 Nolu sahada oynanan müsabakada her iki takımda müthiş mücadele verdi. İki takımın da karşılıklı attığı gol düellosunda galip çıkan taraf TEİAŞ Gençlikspor oldu. Bu sonuçla TEİAŞ Gençlikspor puanını 16’ya çıkarıp 3’üncü sıradaki yerini korurken, Beşirispor ise 3 puanla 6’ıncı sırada kaldı. 
2.AMATÖR LİG 8.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
19 MAYIS GENÇLİKSPOR 7 – 1 İDMAN YURDUSPOR
RAMANSPOR 8 – 1 GÜLTEPE GENÇLİKSPOR
GERCÜŞ BAĞLARSPOR 1 – 0 DORUKSPOR
YEŞİLTEPESPOR 1 – 1 KARPUZLU BİRLİKSPOR
BİNATLI GÜVENSPOR 3 – 0 EĞİTİMSPOR
KOZLUKSPOR 0 – 3 HASANKEYF DİCLESPOR
2.AMATÖR LİG 9.HAFTA KARŞILAŞMALARI
DORUKSPOR – 19 MAYIS GENÇLİK
İDMAN YURDUSPOR – PETROLKENTSPOR
HASANKEYF DİCLE – RAMANSPOR
GÜLTEPE GENÇLİKSPOR – BİNATLI GÜVEN
EĞİTİMSPOR – YEŞİLTEPESPOR
KARPUZLU BİRLİK – GERCÜŞ BAĞLAR

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=