Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrolspor Akbaş’a emanet

03 Aralık 2019, 16:19 - Okunma: 6822

Vali Hulusi Şahin, geçtiğimiz hafta Türkiye Petrolleri tesislerinde bir grubun saldırısına uğrayan Petrolspor Teknik Direktörü Tarık Yurttaş ile futbolculara ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulundu.

 Vali Hulusi Şahin'e, İl Genel meclis Başkanı A. Vahap Akbaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri A. Kadir Özer, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, Valilik Basın Müdürü Vahap Asma ve TP Bölge Müdürü Mustafa Demir eşlik etti. Türkiye Petrolleri Bölge Müdürlüğü yerleşkesinde kalan Petrolspor teknik heyet ve futbolcularını ziyaret eden Vali Hulusi Şahin, “Kendisini mafya zannedenlerin yeri yok.  Şehrin takımı olan Batman Petrolspor sahipsiz değil, Batman Petrolspor'un sahibi Batmanlılardır” dedi. Saldırıya uğrayan Teknik Direktör ve futbolculara ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulunan Vali Şahin, futbolcuların da sorunlarını dinledikten sonra yönetim krizinin de çözüleceğini ve önümüzdeki maç öncesi futbolcuların sıkıntılarının da giderileceğini belirtti.
YURTTAŞLAR; “BİZDEN BU KADAR”
Yönetimin kendilerinde kılınan karara rağmen bir aya aşkın süredir daha güçlü bir yönetim kurma çabası verdiklerini, güçlü bir yönetimi kamuoyu ile paylaşma hazırlıklarını yaptığını belirten Av. İrfan Yurttaş, saldırıdan sonra takım ile yollarını ayırmak zorunda kaldığını ifade etti. Yurttaş, saldırı sonrası Vali Şahin ve kamu kurumlarının verdiği destekten ötürü teşekkür etti. Batman Petrolspor'un alt yapısında yetişen Teknik Direktör Tarık Yurttaş ise Petrolspor'la ilgili hayallerinin bittiğini söyledi. Yurttaş, saldırı öncesi kendisine gelen tehdit telefonundan 10 dakika sonra saldıran grubun tesisi bastığını ve konunun artık bireyselleştiğini; bu işin yenilir yutulur cinsten olmadığını belirterek, “Artık ben bu işte yokum” dedi.
‘SIKINTIMIZ BÜYÜK’
Saldırıya uğrayan futbolcular adına konuşan Kaptan Emrah Metoğlu; “Sezon başında bizlere verilen vaatlerin yüzde 99’u yerine getirilmedi. Maddi imkansızlıklar içerisinde yüzmemize rağmen yine yolumuza devam ettik.  BATSO ve yeni yönetim kurullarının destek ve vaatleri bizlere ümit oldu. Bu sözler de yerine getirilmeyince telefonlarınızı ödeyemez hale geldik. Gıdamızı alıp beslenmedik bile. Her geçen gün daha da borçlandık. Verilen sözler askıda kaldı” dedi. Batman Valisi Hulusi Şahin, Petrolspor'un sahipsiz olmadığını, 500 bin nüfuslu bu kentin takımı sahipleneceğinin altını çizdi. Eski ve yeni hissedarların takımın geleceği için bir an önce İl Meclis Başkanı A. Vahap Akbaş'a hisselerini devretmelerini ve en kısa sürede yeni bir yönetimin kurulacağını belirterek, takıma sahip çıkılmasını istedi. Daha sonra söz alan İl Genel Meclis Başkanı Akbaş ise, 10 yıl süreyle yöneticilik yaptığı Petrolspor'un düzlüğe çıkması için elinden geleni yapacağını belirterek, “Valimizin talimatını görev olarak kabul ediyoruz. 1974 yılında formasını giydiğim ve uzun yıllar yöneticilik yaptığım Petrolspor'un düzlüğe çıkması için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=