Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrol’de çöküş sürüyor 2-4

01 Aralık 2019, 14:52 - Okunma: 5185

Yönetimde yaşanan sorunlar ve haftaiçinde Teknik Direktör ve futbolcuları yapılan saldırılar ile gündeme gelen Medicalpark Batman Petrolspor’da çöküş sürüyor.

Grubun dibindeki tüm takımlara yenilen Petrolspor, sahasında ağırladığı düşme potasının hemen üzerindeki takım olan Gölcükspor’a da farklı yenildi. Futbolcuların moralsiz olduğu gözlenen karşılaşmayı, Ak Parti İl başkanı Akif Gür, İl Genel meclis Başkanı A. Vahap Akbaş ve az sayıda taraftar izledi. Maça iyi başlayan konuk ekip Gölcük, maçın başında kazandığı penaltıyı kullanamadı. Barış Kazen, topu dışarı attı. Konuk ekip 25. Dakikada İsmail ile öne geçti. Bu golden 10 dakika sonra bu kez Barış Şen sahraya çıktı ve takımını 2-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıya hızla başlayan ekip yine konuk takım Gölcük oldu. 54. Dakikada Barış Kazer takımını 3-0’lık üstünlüğe taşıdı. Bu dakikadan sonda canlanan Petrolspor, 68 ve 78. Dakikalarda Şükrü ile bulduğu gollerle umutlandı. Ancak son sözü 90+5’inci dakikada Emre Yüksektepe söyledi ve maç Gölcükspor’un 4-2 üstünlüğü ile sona erdi.
Hakemler: Levent Buğra Vartemel **, Can Öztekin **, Göker Erel **
Medicalpark Batman Petrolspor: Ahmet *, Şükrü ***, Ramazan * (Dk. 38 Fatih *), Nurullah *, Fahri *, Ardahan *, Sebahattin **, Abdurrahman *, Ali Kemal *, Emrah ** (Dk. 81 Emre), Burak **
Gölcükspor: İlyas **, Ali Mert **, Kadir **, Akın *, Evren **, Emre *, İsmail ***, Furkan **, Yücel **, Barış Şen **, Barış Kazer ***
Goller: Dk. 25 İsmail Yüksek, Dk. 35 Barış Şen, Dk. 54 Barış Kazer, Dk. 90+5 Emre Yüksektepe (Gölcükspor), Dk. 68 ve 78 Şükrü Kaan Kılıçaslan (MP Petrolspor)
Sarı kartlar: Fahri, Abdurrahman, Ali Kemal (MP Petrolspor), Furkan (Gölcükspor)

Toplu sonuçlar
Pazarspor 3-2 Diyarbekirspor
1954 Kelkit 1-0 Yeşilyurt Bld.
Nazilli Bld. 3-1 HEASK
Muğlaspor 1-1 Yozgat 1959
Darıca GB 0-1 Osmaniyespor
Bayrampaşaspor 0-1 Nevşehir Bld.
Somaspor 0-1 Karacabey Bld.
Altındağ Bld. 1-4 Modafen

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=