Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrol galibiyeti hatırladı 2-0

07 Ekim 2015, 23:39 - Okunma: 1495

Ligde son 3 karşılaşmadan sahadan yenik ayrılan Petrolspor, dün sahasında ağırladığı Çorum Belediyesporu zor da olsa yenerek haftalar sonra üç puanı bir arada gördü.

Hakemler: Cihat Çelikdağ ***, Suat Fidan ***, Aydın Şengül ***
Petrolspor: İlyas **, Ramazan **, Onur **, Aykut **, Halil **, Sebahattin ** (Dk. 62 Mehmet ***), Emre ** (Dk. 81 Enes *), Muhammed Kalkan **, Tolga **, Samet Taş ** (Dk.  85 Melih ?), Fazlı Ayan ***
Çorum Belediyespor: Utku *, Akın *, Uğur *, Eşref **, Oğuzhan **, Kudret * (Dk. 81 Turgay *), Furkan * (Dk. 74 Eşref *), Eray * (Dk. 85 İmam Almas *), Berat *, Emre **,
Zafer *
Goller: Dk. 72 Fazlı, Dk. 90 Mehmet (Petrolspor)
Sarı kartlar: Halil, Ramazan, Mehmet, Emre (Petrolspor), Kudret (Çorum)



 3 haftadır puana hasret olan Kırmızı-Beyazlılar, az sayıda taraftarın önünde karşılaştığı rakibi Çorum Belediyespor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle yenerek haftayı karlı kapattı. Kaleci Burak bu sezon ilk kez bir lig maçında ilk 11’de sahaya çıktı. Maça hızlı başlayan evsahibi Petrolspor, 3. Dakikada Sabahattin ile pozisyonu değerlendiremedi.  Maçın ilk yarısının son anlarında Petrolspor adına gelişen atakta Tolga’nın ortasına Samet’in kafa vuruşu kaleci Utku’da kaldı. İlk yarı golsüz sona erdi. İkinci yarıda gol arayan ve daha hırslı olan taraf Petrolspordu, ancak kalesinde de önemli bir pozisyon verdi. 50. Dakikada Oğuzhan’ın sert şutunu kaleci İlyas aynı güzellikte çeldi ve takımını golden kurtardı. 55. dakikada Emre’nin serbest vuruşunda Çorum kalecisi başarılıydı. Petrolspor, aradığı golü plaka numarası olan 72. Dakikada buldu. Ercan Yakut’un pasıyla hareketlenen Fazlı, topu Çorum filelerine bıraktı: 1-0. 80’de Aykut, çizgiden çıkardığı topla rakibe beraberlik şansı vermedi. Maçın bu skorla bitmesi beklenirken, 90+5’inci dakikada Mehmet Yılmaz son noktayı koydu: 2-0. Petrolspor aldığı 3 puanla averajla 11. Sırada yer aldı.
*******
Toplu sonuçlar 
Çine Madranspor 2 – 2 24 Erzincanspor
Tavşanlı Linyitspor 0 – 1 Darıca Gençlerbirliği
Çatalcaspor 0 – 0 Bayburt Grup Özel İdare
Sandıklıspor 2 – 0 Gölcükspor
Bergama Belediyespor 4 – 4 Kastamonuspor 1966
Manavgatspor 1 – 2 Beylerbeyispor
Dersimspor 2 – 2 Körfez İskenderun

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=