Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Batmanlı sporcular Letonya’da

06 Ekim 2015, 18:14 - Okunma: 1481

Batman Spor Akademisi sporcuları ülkemizi ‘Dünya Gençler’ Şampiyonasında temsil etmek üzere milli takım kafilesi ile Letonya’ya uçtu.

Türkiye Sambo-Combat şampiyonasında 60 Kiloda Sport Sambo Türkiye şampiyonu olan Okan Bayındır,  65 kg. Sambo Gençler Türkiye şampiyonu Cahit İbiş ve 62. Kg üst gençlerde Türkiye ikincisi olan Kasım Turan 8 Ekim 2015 tarihinde Letonya’da yapılacak olan Dünya Gençler Sambo Şampiyonasına katılmak üzere milli takım kafilesi ile havayoluyla Letonya’ya gitti. Milli Takım kafilemiz Letonya’ya gitti diyen, Türkiye Sambo-Combat Doğu ve Güney Doğu Bölge Başkanı ve Batman Spor Akademisi Kurucu Hocası Abdulaziz Velioğlu; “ Ağustos ayında gerçekleşen Combat-Sambo Türkiye Gençler ve Büyükler Şampiyonasında, Şampiyon olan 4 sporcumuzdan 3’ü ülkemizi Letonya’da yapılacak olan Dünya Gençler Şampiyonasında temsil edecekler. Sporcularımız milli takım kafilesi ile havayoluyla Letonya’ya gittiler.  Sporcularımızın Letonya’da Dünya Gençler Şampiyonasından başarı ile döneceklerine inanıyorum” dedi. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=