Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrolspor’a Kastamonu ‘da yoğun ilgi

05 Ekim 2015, 22:54 - Okunma: 1320

Haftasonunda deplasmanda mücadele ettiği Kastamonu’da kendilerine yönelik ilgiden memnun olduklarını belirten Petrolspor yöneticileri, herkese teşekkür ettiler.

Kulüpten yapılan açıklamada, şöyle denildi; “Kulübümüz Batman Petrolspor’un Kastamonu deplasmanında Başta Sayın Kastamonu Valisi Şeyhmus Günaydın olmak üzere, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kulüp Başkanı Mahir Altıkulaç ve Kastamonuspor Yönetim Kurulunun yakın ilgi ve alakaları kulübümüzü çok memnun etmiştir. Ayrıca Kastamonuspor taraftarının ve Kastamonu yerel basınının yoğun ilgisi memnuniyetle karşılanmıştır.” Başkan Aydın Gülmez  ise yaptığı açıklamada, şunları belirtti; “Aynı zamanda hemşehrimiz olan Sayın Şeyhmus Günaydın kendimizi Batman’da hissetmemize neden olmuşlardır. Kastamonu deplasmanı bizim açımızdan unutulmaz bir deplasman olarak kalacaktır. Başta Sayın Valimiz Şeyhmus Günaydın olmak üzere Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonuspor Kulüp Başkanı Mahir Altıkulaç ve tüm yönetim kuruluna sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=