Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrol, Tire’de dağıldı: 6-2

28 Nisan 2019, 17:50 - Okunma: 9058

Ligin son deplasman maçına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, İzmir Tire’de bozguna uğradı.


Hakemler: Ozan Ergün (**), Ömer Kibiroğlu (**), Özgür Tolga Özcan (**).
Tire 1922: Kıvanç (***), Burak (***) (Dk. 60 Furkan ***), Hüseyin (***), Hasan (***), Emrah  (***), Tugay (***), Semih (***), Cemal (****),   Bertuğ (***) (Dk. 82 Mümin **), Gökhan (****) (Dk. 79 Enes **), Berke (****).
B. Petrolspor: Furkan (*),  İbrahim (*), Hüseyin (*) (Dk. 53 Muhammed *), Kadir (*), Halil (**), Emre (*),  Mehmet (*), Abdurrahman (*), Serhat (*), Emrah (*) (Dk. 73 Tamer *), Burak (*) (Dk. 58 Furkan *).
Goller: Dk. 22 Cemal, Dk, 42 ve Dk. 83 Berke, Dk. 45 ve Dk. 67 Gökhan, Dk. 75 Furkan (Tire 1922), Dk. 44 Burak, Dk. 86 Halil (B. Petrolspor)

Geçtiğimiz hafta kendi evinde Kozan Belediyespor karşısında sahadan 3 puanla ayrılan Batman Petrolspor, deplasmanda İzmir Tire 1922spor’a farklı bir skorla yenildi.
Play-off mücadelesi veren Tire 1922spor karşısına çıkan Petrolspor, istediği sonucu alamadı. İlk yarıda daha atak görünen taraf, ev sahibi ekip Tire 1922spor oldu. Maçın 22. dakikasında Cemal ile öne geçen Tire 1922spor, ilk yarının son dakikalarında üst üste goller buldu. 42. Dakikada Tire 1922spor Berke ile skoru 2-0  yaptı. 44. Dakikada Burak ile farkı bire indiren Batman Petrolspor, ilkyarının uzatma dakikalarında üçüncü golü kalesinde gördü. İlkyarının bu skorla bitmesi beklenirken maçın uzatma dakikalarında Gökhan takımını 3-1 öne geçirdi. İlkyarı ev sahibi 3-1’lik üstünlüğüyle sona erdi.
Maçın ikinci yarısına da fırtına gibi esen Tire 1922spor, 67. dakikada Gökhan kendisinin ikinci takımının dördüncü golünü kaydetti. Maçın disiplininden kopan Batman Petrolspor 75. dakikasında beşinci golü kalesine gördü. Bu dakikada sahneyle çıkan Furkan  takımını 5-1 öne geçirdi. Maçın son dakikalarında da baskılı futbolunu sürdüren ev sahibi ekip, 83. dakikada Berke kendisinin ikinci takımının altını golünü kaydetti: 6-1. Golden üç dakikada sonra Petrolsporlu Halil farkın dörde düşürdü: 6-2. Kalan dakikalarda her iki takımın çabası skoru değiştirmedi. Maç sonunda 3 puanı alan taraf olan Tire 1922spor futbolcuları büyük bir sevinç yaşadı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=