Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Çelik, dünya şampiyonu öğrencileri konuk etti

28 Mayıs 2015, 00:43 - Okunma: 1241

Kayseri Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’nde gerçekleşen, 6. Arapça Yarışmalarında, Türkiye ve Dünya Şampiyonu olan Öğrenciler, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik’i ziyaret etti.

Okul Müdürü Selim Solmaz ve Öğretmenleri Sinem Arslan eşliğinde, kendisini ziyaret eden 6. Arapça Yarışmalarında,  Türkiye ve Dünya Şampiyonu olan Öğrencileri makamında konuk eden, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, şampiyon öğrencileri kutladı, emeği geçen idareci ve öğretmenlerine teşekkür etti.  Sizinle gurur duyuyoruz diyen, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik; “Bizi mutlu ettiniz. Kayseri ilinde gerçekleşen, 6. Uluslararası Arapça Yarışmalarında  önce Türkiye Şampiyonu, ardından da Dünya Şampiyonu olmanız, sadece Batman’ı mutlu etmedi, Dünya Şampiyonluğunu ülkemize kazandırarak, ülkemiz genelinde de mutluluğa neden oldunuz. Başarılarınızın devamını dilerim, bu başarıda emeği geçen, idareci ve öğretmenlerinize teşekkür eder, sizi bir kez daha kutluyorum” dedi. Gerçekleşen ziyarette yarışmalarla ilgili bilgi veren Öğretmen Sinem Arslan, 6. Uluslararası Arapça Yarışmalarında, 54 ülkeden 21 bin 473 öğrencinin yarıştığını ifade etti.  Şampiyon öğrencilere çeşitli hediyeler veren Milli Eğitim Müdürü Çelik, son olarak öğrencilerle fotoğraf çektirdi. Haber merkezi
Çelik, dünya şampiyonu öğrencileri konuk etti

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=