Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Ampute takımı Antalya maçına hazırlanıyor

30 Eylül 2015, 17:24 - Okunma: 1956

2015-2016 sezonunda Türkiye Ampute Futbol 1. Ligde mücadele edecek olan Yaşam Boyu Engellileri Koruma Spor Kulübü Takımı, Antalya Atılım Engelliler Spor Kulübü maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

 7 ve 8 Kasım tarihinde oynanacak maçlarla start alacak olan Türkiye Ampute Futbol 1. Lig maçlarında ilk hafta temsilcimiz Yaşam Boyu Engellileri Koruma Spor Kulübü Takımı 19 Mayıs semt sahasında Antalya Atılım Engelliler Spor Kulübünü konuk edecek. Bir süreden bu yana yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Temsilcimiz hafta başından bu yana ligin ilk maçı için sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Lige galibiyetle başlamak istediklerini belirten Yaşam Boyu Engellileri Koruma Spor Kulübü Başkanı Vedat Çoban sahaya güçlü rakiplerini yenmek için çıkacaklarını söyledi. Yaşam Boyu Engellileri Koruma Spor Kulübü Başkanı Vedat Çoban; “İlimizi Türkiye Ampute Futbol 1. Liginde temsil edecek olmaktan dolayı ben ve takım arkadaşlarım mutlu ve heyecanlıyız. İlimiz ilk kez bu ligde temsil edilecek, bizde Batmanı en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelen mücadeleyi yapacağız. Ampute Futbol dalında hedefimiz Türkiye Süper ligi. İlk maçımızı kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacak olmaktan dolayı da ayrıca heyecanlıyız. Biz bu maçı kazanıp galibiyeti Batmanlılara ve dostlarımıza armağan etmek istiyoruz. Rakibimiz güçlü ve tecrübeli ama bizde takım olarak amatör ruhla sahaya çıkıp en iyi mücadeleyi sergileyerek rakibimizi Batmandan eli boş göndermek istiyoruz. Bir süreden buyana sürdürdüğümüz teknik ve kondisyon çalışmalarımızı tamamlayıp ilk maçımız için hafta başından bu yana taktik ve teknik olarak hazırlanmaktayız” dedi. Yaşam Boyu Engellileri Koruma Spor Kulübü Takımı Türkiye Ampute Futbol liglerinde mücadele etmek için Federasyona müracaat etmişti. Müracaatı kabul edilen temsilcimiz Ampute Futbol dalında ilimizi temsil hakkı kazanmıştı. 
Temsilcimiz 17 Eylül tarihinde İstanbul da gerçekleşen Ampute Futbol 2015-2016 Sezonu Fikstür çekimi ile 1. Lig 1. Grupta yer aldı. Yeni sezonda temsilcimiz Yaşam Boyu Engellileri Koruma Spor Kulübü Takımı, Samsun Engelligücü S.K, Bursa Ampute Gücü S.K. Gaziantep Bedensel Engelliler S.K, Ayyıldız Ampute Engelliler S.K, Atılım Ortopedi Engelliler S.K, Antalya Asat Gençlik S.K ve Sakarya Ampute Engelliler S.K ile şampiyonluk için mücadele edecek. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=