Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


HRİSTİYAN HAÇLI TERÖRİSTLERİ LANETLİYORUM

18 Mart 2019, 14:23 - Okunma: 8433

Yeni Zelanda'nın Christchurch kentindeki iki camiye Cuma namazı esnasında peş peşe vahşi bir şekilde silahlı saldırı düzenlenmiştir.

Tüm İslam âlemini derinden yaralayan bu menfur saldırılar sonucu yapılan son açıklamalara göre 49 Müslüman şehid edilmiş, 28’i ağır olmak üzere toplam 48 Müslüman da yaralanmıştır. İbadethaneleri hedef alan bu tür saldırıların Batı'da yükselen İslam karşıtı nefret kampanyalarının sunucu olduğu kuşkusuzdur. Batı dünyasında İslam düşmanlığına dayalı nefret duyguları kurumsal olarak desteklenirken İslam ve Müslümanların engelleyicisi olarak ırkçı, faşist odakların palazlanmasına büyük oranda göz yumulmaktadır. Bu vesileyle eli kanlı tetikçileri ve arkalarındaki organize odakları tel’in ederken, şehid olan Müslümanlara Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve tüm Müslümanlara sabırlar vermesini, yaralıların da bir an önce sıhhatlerine kavuşmasını Rabbimden niyaz ederim.

TEİAŞ’IN ZİRVE İNADI SÜRÜYOR 4 - 1
1.Amatör Lig 23.Hafta mücadelesinde zirve yarışı sürdüren TEİAŞ Gençlikspor, Gercüşspor’u 4-1’lik farklı bir skorla mağlup etti.
Üst üste aldığı galibiyetlerle zirveyi kovalayan TEİAŞ Gençlikspor bu çıkışını da ligin 23.haftasında da sürdürdü. Yoluna dört dörtlük devam eden Kırmızı-mavili ekip İlçe takımı Gercüşspor’u 4-1 mağlup ederek puanını 50’ye çıkarıp liderle sadece 2 puanlık bir fark kaldı.

İÖİ GENÇLERBİRLİĞİ HÜKMEN GALİP 3 – 0
1.Amatör Lig 23.Hafta karşılaşmasında İl Özel İdare Gençlerbirliği, rakibi Yeşiltepespor ligden çekildiği için 3-0 hükmen galip sayılacak.
Bu sonuçla puanını 46’ya çıkaran İÖİ Gençlerbirliği 3.sıradaki yerini korudu. Kırmızı-siyahlılar önümüzdeki hafta Bahçelievlerspor ile karşılaşacak.

BAHÇELİEVLER SAĞLIK’TAN ŞİFAYI KAPTI 4 – 1
Ligin flaş ekiplerinden Bahçelievlerspor, grubun zorlu ve güçlü ekiplerinden Sağlıkspor ile karşılaştı.
1.Amatör Lig 23.hafta karşılaşmasında Bahçelievlerspor, Sağlıkspor’u 4-1 mağlup ederek Play Off yolunda önemli bir avantaj elde etti.
Geçen hafta İÖİ Gençlerbirliği’ni 2-0’lık bir skorla devirip tüm dikkatlerini üzerine alan ve son haftaların formda takımı Sağlıkspor’u 4-1’lik bir skorla mağlup eden Bahçelievlerspor kaybetmeye tahammülü yok. Ligde Play Off’a kalmayı hedefleyen sarı-mavililer kalan tüm maçlarını alıp hedefe ulaşmanın hesaplarını yapıyor. Bu sonucun ardından Bahçelievlerspor puanını 42’ye çıkarıp averajla 4.sıradaki yerini korudu.

TÜPRAŞ HEDEF’E KİLİTLENDİ 1 – 3
1.Amatör Lig 23.Hafta karşılaşmasında Tüpraşspor, zorlu İluh 72 Spor engelini 3 golle geçti.
Lig’de Bahçelievlerspor ile kıyasıya Play Off mücadelesi veren Tüpraşspor, ligin 22.haftasında karşılaştığı İluh 72 Spor’u 3-1 mağlup edip yoluna devam etti. Bitime 3 hafta kala puan kaybı yaşamak istemeyen Kırmızı-siyahlı ekip 3 puanı 3 golle aldı. Bu sonuçla Tüpraşspor puanını 42’ye çıkarıp averajla 5.sırada kalırken, İluh 72 Spor ise 30 puanda kalarak Play Off’a havlu attı.

BIÇAKÇI’DAN KESKİN GALİBİYET 4 – 0 
1.Amatör Lig 23.Hafta karşılaşmasında Bıçakçı Köyüspor deplasmanda Beşirispor’u 4-0’lık farklı bir skorla mağlup ederek altın değerinde 3 puanı hanesine yazdı.
Ligin ikinci devresinde aldığı mağlubiyetlerle bir anda düşme hattına yaklaşan Bıçakçı Köyüspor ligin 23.haftasında zorlu Beşirispor deplasmanında Beşirispor’u 4-0 mağlup ederek bir nebze olsun rahat nefes aldı. Bu galibiyetle Bordo-mavili ekip puanını 17’ye çıkarıp 10.sırada kaldı. Bıçakçı Köyüspor önümüzdeki hafta düşme potasında yer alan Kozluk Gençlikspor ile karşılaşacak.

KOZLUK GERCÜŞ’Ü ELİNDEN KAÇIRDI 1 – 1
Kozluk Gençlikspor evinde Gercüşspor’u ağırladı.
1.Amatör Lig 23.haftasında Kozluk Gençlikspor ile Gercüş Bağlarspor karşılaştı.
Maça iyi başlayan ev sahibi takım Kozluk Gençlikspor taraftarın da desteğini arkasına alarak çıktığı mücadelede aynı puana sahip ilçe takımı olan Gercüş Bağlarspor ile 1-0 öne geçmesine rağmen kalesinde gördüğü gol ile sahadan 1-1 berabere ayrıldı. Her iki takımında düşme hattından uzaklaşmak için mutlak galibiyet için çıktığı sahada maç 1-1 sonuçlandı taraflar 1’er puana razı olurken her iki kulüpte bu sonuca sevinemedi. Bu sonuçla Kozluk Gençlikspor puanını 14’e çıkarsa da averaj farklıyla 12.sırada kalıp düşme potasında kalırken, Gercüş Bağlarspor ise puanını 14’e çıkarıp averaj farkıyla 11.sırada kaldı.

1.AMATÖR LİG 23.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
İLUH 72 SPOR 1 – 3 TÜPRAŞSPOR
SAĞLIKSPOR 1 – 4 BAHÇELİEVLERSPOR
İÖİ GENÇLERBİRLİĞİ 3 – 0 YEŞİLTEPE (HÜKMEN)
BEŞİRİSPOR 0 – 4 BIÇAKÇI KÖYÜSPOR
KOZLUK GENÇLİKSPOR 1 – 1 GERCÜŞ BAĞLAR
TEİAŞ GENÇLİKSPOR 4 – 1 GERCÜŞSPOR

HAFTANIN TAKIMI
BIÇAKÇI KÖYÜSPOR  : Geçmiş sezonlarda Play Off başarısı gösteren Bıçakçı Köyüspor bu sezon beklentilerin altında kaldı. Sezona iyi başlasa da ligin devre arasında çöküşe geçen Bordo-mavili ekip bir anda ateş hattına yaklaştı. Çıktığı karşılaşmalarda güzel oyun sergilese de sonuca bir türlü gidemeyen Bıçakçı Köyüspor ligde sancılı günler yaşadı. Beşirispor deplasmanında oynadığı güzel futbolu 4 golle süsleyip altın değerinde 3 puanı hanesine yazıp kritik galibiyet alan Bıçakçı Köyüspor   “Haftanın Takımı” olmayı hak kazandı.

HAFTANIN ANTRENÖRÜ
İDRİS KEREM :  Ligde istenileni veremeyen Bıçakçı Köyüspor aldığı mağlubiyetlerle bir anda alt sıralara gerileyip ateş hattına yaklaştı. Tüm bunların aksine takımı iyi çalıştırıp düşme hattından uzaklaşıp ligde kalmak için tüm varını yoğunu ortaya koyan ve ligin 23.haftasında deplasmanda karşılaştıkları Beşirispor’u 4-0 mağlup edip kritik bir galibiyet almada katkısı olan Bıçakçı Köyüspor hem başkanı hem antrenörü İdris Kerem “Haftanın Antrenörü” olmayı hak kazandı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=