Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Masa tenisinde Avrupa’dayız

04 Mart 2019, 16:29 - Okunma: 7988

Batman’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Masa Tenisi Türkiye Süper Ligi 4. Etabında, 1955 Batman Belediye Spor Bayan Masa tenisi takımı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni 4-2 mağlup ederek Play Off final grubuna kalma başarısı gösterdi.

 Ligi ilk 8 takım içerisinde bitirdiği için Türkiye’yi Avrupa Kupalarında temsil etme hakkı kazanan 1955 Batman Belediyespor, Masa Tenisi Avrupa ETTU Kupasına ön eleme turundan başlamayı da garantiledi. İlk defa yer aldıkları Türkiye Bayanlar Süper Ligi’nde, Play Off  final grubuna kalma başarısı gösterdikleri için çok mutlu olduklarını söyleyen 1955 Batman Belediye Spor Antrenörü Recep Bezenmiş, kendilerine bu başarıda desteğini esirgemeyen 1955 Batman Belediye Spor Başkanı Murat Şahin’e teşekkür etti. Bezenmiş devamında; “Kendi alt yapımızdan yetiştirdiğimiz sporcularımızla her yıl şampiyon olarak geldiğimiz Süper Lig’de çok güçlü takımları yenerek Play Off final grubuna kalmayı başardık. Daha önemlisi Türkiye’yi Avrupa Kupalarında temsil etme hakkı kazandık. Çok gururluyuz”  dedi. Sportif anlamda göreve geldikleri günden itibaren birçok başarıya imza attıklarını değinen  Kulüp Başkanı Doç. Dr H. Murat Şahin, ilimize ve kulübümüze tarihin en büyük başarılarından birini yaşatmanın gururunu yaşadıklarını dile getirdi. Teknik heyet ve sporcuları tek tek tebrik eden Şahin, kendilerine elde ettikleri büyük başarı içinde ayrıca teşekkür etti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=