Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Futsal’da Gültepe şampiyon

28 Şubat 2019, 15:24 - Okunma: 7697

2018-2019 Okul Sporları faaliyet programında yer alan Futsal yıldız erkeklerde Gültepe Ortaokulu final maçında zorlu bir maç alarak şampiyon oldu.


11-25 Şubat 2019 tarihleri arasında 8 ayrı grupta 32 takımını katılım sağladığı şampiyonada zorlu ve heyecanlı maçlar oynandı. Oynanan müsabakalar sonucunda Gültepe Ortaokulu oynadığı 7 maçı da alarak namağlup şampiyon oldu. Finalde Aydınkonak Ortaokulunu 4-3 yenen Gültepe, ilimizi grup maçlarında temsil etmeye hak kazandı. Batman Okul Sporlarında 8 ayrı grupta 32 takımın katılımıyla oynanan müsabakalarda yaklaşık 400 sporcunun katılım sağladığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, futsala ilginin her geçen gün arttığını söyledi. İl müdürü Eren; “Futsal yeni nesil için çok cazip olmaya başladı. Batman genelinde 32 takımın katılım sağlaması büyük bir başarıdır. Katılım sağlayan ve başarılı olan tüm takımları kutlarım” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=