Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


LİDER GÜNEŞSPOR’A SOĞUK DUŞ

25 Şubat 2019, 13:12 - Okunma: 7513

1.Amatör Lig 19.Hafta karşılaşmaları kıyasıya mücadeleyle sona erdi. Ligin namağlup tek lideri Güneşspor, ligin 19.haftasında TEİAŞ Gençlikspor’a 3-1 mağlup olup bu sezon ilk yenilgisini almış oldu.

Takımın başına yeni geçen teknik direktör Yahya Kayra’lı Bahçelievlerspor zorlu Beşirispor engelini 3-1’lik skorla geçerek çok önemli 3 puanı hanesine yazmayı başardılar. Play Off iddiası bulunan Tüpraşspor, düşme hattında yer alan Yeşiltepespor’u 2-0 yenerek yoluna devam etti. İl Özel İdare Gençlerbirliği 3 puanı 3 golle aldı. Kırmızı-siyahlı ekip, Bıçakçı Köyüspor’u 3-0 mağlup ederek Play Off’a kalmak adına kayıpsız devam ediyor. Kozluk Gençlikspor ligin ikinci devresinde açılmaya başladı. Düşme hattından tamamen uzaklaşmak isteyen Kozluk Gençlikspor, ligin zorlu ekiplerinden Sağlıkspor’u kendi evinde 2-0 yenerek rahat bir nefes aldı. Gercüş Bağlarspor ise umudunu yitirmiyor. Düşma hattında yer alan ağalar, zorlu rakibi Gercüşspor’u 2-0 mağlup ederek düşme potasından uzaklaşmak için umudunu sürdürdü.

NAMAĞLUP GÜNEŞSPOR’UN IŞIĞINI TEİAŞ SÖNDÜRDÜ 3 – 1  
1.Amatör Lig’de 43 puanla lider olan Güneşspor, TEİAŞ Gençlikspor’a 3-1 mağlup oldu.
Ligde 18 haftadır namağlup lider olarak yoluna devam eden Güneşspor, ligin 19.haftasında karşılaştığı güçlü rakibi TEİAŞ Gençlikspor’a 3-1 mağlup olup ilk yenilgisini almış oldu.
Her iki takımında Play Off iddiası bulunan grupta sahada 9 kişi kalıp mücadele eden lider Güneşspor, aynı şekilde zirveye göz kırpan ve Play Off hedefi bulunan TEİAŞ Gençlikspor, rakibine karşı dirençli bir futbol sergileyerek 3 puanı 3 golle aldı. Bu sonuçla TEİAŞ Gençlikspor puanını 38’e çıkarıp 3.sırada kalırken, Güneşspor ise 43 puanla liderliğini sürdürdü.

İÖİ GENÇLERBİRLİĞİ ZİRVEYİ PERÇİNLİYOR 3 – 0
1.Amatör Lig 19.haftada İl Özel İdare Gençlerbirliği, Bıçakçı Köyüspor’u 3-0 mağlup ederek avantaj elde etti.
Ligin iddialı ekiplerinden İÖİ Gençlerbirliği gözünü zirveye dikti. Güneşspor’un mağlup olmasıyla liderlik koltuğuna oturmanın hesabını yapan Kırmızı-siyahlılar, ligin 19.haftasında karşılaştıkları Bıçakçı Köyüspor’u 3-0 mağlup ederek puanını 40’a çıkarıp 2.sıradaki yerini korurken, Bıçakçı Köyüspor ise 11 puanda kalarak 11.sıraya gerileyip düşme hattına yaklaştı.

TÜPRAŞ YEŞİLTEPE’DEN PETROL ÇIKARDI 2 – 0
1.Amatör Lig 19.haftasında Tüpraşspor, düşme potasında yer alan Yeşiltepespor’u 2-0 mağlup ederek Play Off avantajını sürdürdü.
Gençlerden kurulu Emrullah Çalar’ın kurmayları göz doldurmaya devam ediyor. Ligde istikrarlı ve başarılı bir şekilde yoluna devam eden Tüpraşspor, ligin 19.haftasında karşılaştıkları Yeşiltepespor engelini 2 golle geçti. Ligde zor durumda olan ve can çekişen Yeşiltepespor karşısında temkinli bir futbol sergileyen kırmızı-siyahlı ekip rakibini 2-0 mağlup ederek çıkışını sürdürdü. Bu sonuçla Tüpraşspor puanını 35’e yükseltip 4.sıra Play Off hattında yer alırken, Yeşiltepespor ise 6 puanla ligde son sıraya kadar geriledi.

YAHYA KARYA’LI BAHÇELİEVLER PLAY OFF’A YEŞERİYOR 1 – 3
1.Amatör Lig 19.haftada takımın başına geçen Yahya Kayra’lı Bahçelievlerspor, Beşirispor’u 3-1 mağlup edip çok önemli bir avantaj elde etti.
Daha önce Sağlıkspor’un başında olan takıma seri galibiyetler kazandırıp 27 puan almasında büyük bir rolü olan Yahya Kayra hafta içi Bahçelievlerspor ile anlaşıp takımın başına geçti. Ligin 19.haftasında ilk sınavına çıkan ve ağır bir yükü omzuna alıp çıktığı Beşirispor mücadelesini 3-1 kazanıp takımın Play Off’a kalabilmesi için çok önemli 3 puanı takımına kazandırdı. Bu sonuçla Bahçelievlerspor puanını 33’e çıkarıp 5.sırada kalırken, Beşirispor ise 19 puanla 8.sırada kaldı.

KOZLUK SAĞLIK’LI DERİN BİR NEFES ALDI 2 – 0
1.Amatör Lig 19.Haftasında Kozluk Gençlikspor kendi evi ve seyircisi önünde ligde rahat konumda olan Sağlıkspor’u ağırladı.
Pazar günü saat 14:30’da Kozluk İlçe Stadı’nda Sağlıkspor’u ağırlayan Kozluk Gençlikspor, alt sıralardan kurtulmak için mutlak galibiyet için sahaya çıktı. Az sayıda spor severlerin izlediği karşılaşmayı İlçe temsilcisi Kozluk Gençlikspor 2-0 galip gelerek altın değerinde 3 puanı hanesine yazıp derin bir nefes aldı. Sarı-siyahlılar bu galibiyetle puanını  13’e çıkarıp 10.sıraya yükseldi.

GERCÜŞ DERBİSİNDE KAZANAN AĞALAR OLDU 0 – 3
1.Amatör Lig 19.haftası Gercüş derbisine sahne oldu. Ligde istikrarlı bir oyun sergileyen Gercüşspor diğer taraftan düşme potasında yer alan Gercüş Bağlarspor kozlarını paylaştı.
Her iki kulübünde dostça mücadele vermesi spor severler tarafından oldukça olumlu karşılandı. Sezon başından bu yana düşme hattında yer alan ver bir türlü uzaklaşamayan Gercüş Bağlarspor, ligin 19.haftasında zorlu rakibi Gercüşspor’u 3-0 mağlup ederek bir nebze olsun nefes aldı ama düşme hattından uzaklaşamadı. Bu sonuçla Gercüş Bağlarspor puanını 7’ye çıkarıp 12.sıraya çıkarken, Gercüşspor ise 13 puanla 9.sırada kaldı.

 1.AMATÖR LİG 19.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
BEŞİRİSPOR 1 – 3 BAHÇELİEVLERSPOR
TEİAŞ GENÇLİK 3 – 1 GÜNEŞSPOR
KOZLUK GENÇLİK 2 – 0 SAĞLIKSPOR
GERCÜŞSPOR 0 – 3 GERCÜŞ BAĞLAR
YEŞİLTEPESPOR 0 – 2 TÜPRAŞSPOR
İÖİ GENÇLERBİRLİĞİ 3 – 0 BIÇAKÇI KÖYÜ

HAFTANIN TAKIMI
KOZLUK GENÇLİKSPOR: Ligde istikrarlı bir futbol oynasa da istediği sonuçları elde edemeyen İlçe temsilcisi Kozluk Gençlikspor, düşme potasında yer alıp daha sonra yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendirip potadan çıkmayı başardı. Ligin ilerleyen haftalarında ateş hattından iyicene uzaklaşmak isteyen Sarı-siyahlılar, ligin 19.haftasında zorlu ve güçlü rakibi Sağlıkspor’u 2-0 mağlup ederek derin bir nefes almasını başaran Kozluk Gençlikspor “Haftanın Takımı” olmayı hak kazandı.

HAFTANIN ANTRENÖRÜ
SERVET BARLIK: Sahadaki duruşu ve suskunluğuyla göze çarpan ve rakiplerine karşı centilmenlik örneği sergileyen aynı zamanda ilçede konuk ettiği takımları güzel ağırlayan takımının ateş hattında olmasına rağmen özverili çalışıp potadan uzaklaştıran disiplinini elden koparmayan ve ligin 19.haftasında takımının güçlü Sağlıkspor’u 2-0 mağlup etmesinde katkısı olup takıma derin bir nefes aldıran  Kozluk Gençlikspor antrenörü Servet Barlık  “Haftanın Antrenörü” olmayı hak kazandı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=