Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Taraftar bayram hediyesi istiyor

22 Eylül 2015, 17:44 - Okunma: 1386

Sezona iyi başlayan ve ilk 3 haftada topladığı 7 puanla zirveye ortak olan Petrolspor, lider Bergama deplasmanında aldığı farklı yenilgi ile taraftarlarını üzdü.

Kırmızı-Beyazlılar, bayramın son gününde sahasında ağırlayacağı Van Büyükşehir Belediyespor maçında 3 puan alarak yeniden yükselişe geçmek istiyor. Önemli maçın hazırlıklarını sahasında günde çift idmanla sürdüren Petrolspor, deplasmanda kaybettiği puanları telafi etmek için yoğun mesai harcıyor. Taraftarlar ise bayramın son gününde Van karşısında galibiyetle ayrılıp, ikinci bayramı yaşamak istediklerini belirttiler. Sahasında iki galibiyet alan Petrolsporun, seyircisi karşısına çıkacak üçüncü maçını yönetecek hakemler de açıklandı. Pazar günü 15.00’da oynanacak karşılaşmayı, Salih Salar, Nurettin Dinçer Demir ve Elif Yalçın hakem üçlüsü yönetecek. Petrolspor-Van Büyükşehir maçında bu yıl ilk kez bir 3. Lig maçında bayrak sallayacak olan bayan hakem Elif Yalçın görev alacak. Yan hakem Yalçın, en son 9 Eylül tarihinde oynanan Düzcespor-Sakaryaspor A.Ş. Ziraat Türkiye Kupası maçını yönetmişti.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=