Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


1.AMATÖR LİG 17.HAFTA ÇARŞAMBA DEVAM ETTİ. KOZLUK GENÇLİK’TEN MÜTHİŞ GALİBİYET

14 Şubat 2019, 15:28 - Okunma: 7170

1.Amatör Lig 17.Hafta karşılaşmaları Çarşamba günü devam etti. Günün ilk karşılaşmasında Play Off’a oynayan TEİAŞ Gençlikspor, son haftalarda çıkışa geçen Sağlıkspor’u 4-0 mağlup ederek avantajını sürdürdü.

Haftanın en sürpriz maçı ise Kozluk’ta oynandı. Ligde zor günler geçiren ve düşme hattından uzaklaşmak isteyen Kozluk Gençlikspor, Play Off iddiası olan ve çok güçlü rakibi İluh 72 Spor’u kendi evinde 2-0 mağlup ederek altın değerinde 3 puanı hanesine yazdı. Tüpraşspor ise güzel futbol oynamaya devam ediyor. Hedeflerinin gençlerle yola devam etmek olduğunu öne süren Emrullah Çalar’lı Tüpraşspor ligin 17.haftasında Bıçakçı Köyüspor’u 3-0 mağlup ederek Play Off iddiasını sürdürdü. Lider Güneşspor dört dörtlük yoluna devam ediyor. Ligde namağlup zirvede olan Güneşspor, deplasmanda Gercüşspor’u 4-1’lik bir skorla mağlup edip zirvedeki yerini koruyup emin adımlarla ilerliyor. Bahçelievlerspor ise Play Off iddiasını sürdürmek için ligde zor günler geçiren ve düşme potasında bulunan Yeşiltepespor’u 5-0’lık farkı bir skorla yenerek avantajını sürdürdü. İl Öze İdare Gençlerbirliği ise zirvedeki inadını sürdürüyor. Lider Güneşspor’dan sonra ligde en az mağlubiyeti bulunan Gençlerbirliği, ligin son sırasında ve düşme potasında bulunan Gercüş Bağlarspor’u 1-0 yenerek hedefine bir bir yaklaşıyor.

 LİDER GÜNEŞSPOR KALDIĞI YERDEN 1 – 4
1.Amatör Lig’in şampiyonluğun en büyük adaylarından olan ve namağlup yoluna devam eden Güneşspor, ligin 17.haftasında deplasmanda Gercüşspor’u 4-1’lik bir skorla devirerek liderliğini sürdürdü.
Çarşamba günü Gercüş İlçe Stadı’ndan saat 14:00’da başlayan mücadelede Güneşspor, rakibine üstün bir futbol sergileyerek skora da yansıttı. Az sayıda spor severlerin izlediği mücadele oldukça keyifli geçti. Dostluk çerçevesinde oynanan mücadelede Güneşspor’un 4-1 üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla Turuncu-mavililer puanını 40’a çıkarıp zirvedeki yerini korurken, Gercüşspor ise 13 puanla 9.sırada yer aldı.

İÖİ GENÇLERBİRLİĞİ’NDEN TEK VURUŞLU GALİBİYET 1 – 0
1.Amatör Lig 17.hafta karşılaşmasında İl Özel İdare Gençlerbirliği, ligde son sırada yer alan Gercüş Bağlarspor’u 1-0 mağlup ederek avantajını sürdürdü.
Amatör Transfer Dönemi 1 hafta uzatılmayı fırsat bilen Gercüş Bağlarspor düşme potasından uzaklaşmaka için yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendirdi. Ligin 17.haftasında İÖİ Gençlerbirliği kadrosunu güçlendiren Gercüş Bağlarspor’u zorda olsa 1-0 mağlup ederek zirveyi kovalamaya devam etti. Bu sonuçla İÖİ Gençlerbirliği puanını 36’ya çıkarıp 2.sıradaki yerini korudu.

TEİAŞ’TAN PLAY OFF AKIMI 4 – 0
1.Amatör Lig 17.hafta Çarşamba günü 19 Mayıs 2 nolu sahada TEİAŞ Gençlikspor, zorlu rakibi Sağlıkspor’u 4-0’lık farklı bir skorla mağlup ederek Play Off avantajını sürdürdü.
TEİAŞ Gençlikspor, ligde son 4 haftayı kayıpsız geçen ve çıkış yakalayan güçlü rakibi Sağlıkspor’u 4-0 mağlup edip puanını 32’ye çıkarıp 3.sıradaki yerini korudu. Sağlıkspor ise 23 puanda kalarak 7.sırada kaldı.

BAHÇELİEVLER, YEŞİLTEPESPOR’U 5 GOLLE GEÇTİ 5 – 0
1.Amatör Lig 17.haftasında Bahçelievlerspor, ligde düşme potasında bulunan Yeşiltepespor’u 5-0’lık farklı bir skorla yenerek Play Off avantajını sürdürdü.
Ligin ikinci devresinde kendini bulan ve çıkışa geçen aldığı kritik galibiyetlerle tekrar Play Off potasına geçen Bahçelievlerspor, ligin 17.haftasında zor günler geçiren ve düşme hattında bulunan 6 puana sahip Yeşiltepespor’u 5-0 mağlup etti. Sarı-mavililer bu galibiyetle puanını 30’a çıkarıp 4.sıradaki yerini korudu.

TÜPRAŞSPOR 3 PUANI 3 GOLLE ALDI 3 – 0
1.Amatör Lig 17.hafta karşılaşmasında Tüpraşspor, Bıçakçı Köyüspor’u 3-0 mağlup ederek yoluna devam etti.
19 Mayıs 1 Nolu sahada saat 14:00’da oynanan karşılaşmada Tüpraşspor rakibi karşısında zorlansa da sonradan rakibin yaptığı hataları değerlendirip 3 gol kaydetti. Mücadele dostluk çerçevesinde geçti. Maçta başka gol olmayınca karşılaşma 3-0 Tüpraşspor’un üstünlüğüyle sona erdi. Bu galibiyetle Tüpraşspor puanını 29’a çıkarıp Play Off iddiasını sürdürürken, Bıçakçı Köyüspor ise 10 puanda kalarak 10.sırada yer alıp alt sıralardan kurtulamadı.

KOZLUK GENÇLİK EVİNDE NEFES ALDI 2 – 0
1.Amatör Lig 17.hafta karşılaşmasında Kozluk Gençlikspor kendi evi ve seyircisi önünde çok güçlü rakibi İluh 72 Spor’u 2-0 mağlup ederek altın değerinde 3 puanı hanesine yazdı.
Ligde zor günler geçiren ve düşme hattından uzaklaşmak isteyen Kozluk Gençlikspor, hafta içi maçın önemini belirtip taraftarına maça gelmeleri için çağrıda bulundu. Bu çağrıya duyarsız kalmayan Kozluk Gençlikspor taraftarı tribünde yerini alarak takımını destekledi. Müthiş geçen maçta Kozluk Gençlikspor kalecisi Kadir adeta kalesinde devleşerek kalesini gole kapattı. Sarı-siyahlı ekip Play Off iddiası bulunan çok güçlü rakibi İluh 72 Spor’u attığı 2 golle mağlup ederek çok önemli 3 puanı hanesine yazarak rahat bir nefes aldı. Bu sonuçla Kozluk Gençlikspor puanını 10’a çıkarıp 11.sırada yer alırken, İluh 72 Spor ise Play Off yolunda ağır bir darbe alarak 26 puanda kalarak 6.sıraya geriledi.

1.AMATÖR LİG 17.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
TEİAŞ GENÇLİK 4 – 0 SAĞLIKSPOR
KOZLUK GENÇLİK 2 – 0 İLUH 72 SPOR
BIÇAKÇI KÖYÜ 0 – 3 TÜPRAŞSPOR
GERCÜŞSPOR 1 – 4 GÜNEŞSPOR
YEŞİLTEPESPOR 0 – 5 BAHÇELİEVLER
İÖİ GENÇLERBİRLİĞİ 1 – 0 GERCÜŞ BAĞLAR

HAFTANIN TAKIMI
KOZLUK GENÇLİKSPOR 1.Amatör Lig’e kötü bir başlangıç yapan ve aldığı mağlubiyetlerle bir türlü alt sıralardan kurtulamayan Kozluk Gençlikspor, ligin 17.haftasında kendi evi ve seyircisi önünde ligde Play Off iddiası olan çok güçlü rakibi İluh 72 Spor’u 2-0 mağlup ederek altın değerinde 3 puanı hanesine yazarak ve puanını 10’a çıkarıp bir nebze olsun rahat nefes alan Kozluk Gençlikspor “Haftanın Takımı” olmayı hak kazandı.

HAFTANIN ANTRENÖRÜ
EMRAH BAŞ; Ligde zor günler geçiren Kozluk Gençlikspor’un genç antrenörü Emrah Baş, lige istedikleri gibi başlayamamanın üzüntüsü içerisinde. Kadrosunda gençleri barındıran ve çıktığı karşılaşmalarda centilmenliği ve duruşuyla adından söz ettiren Baş, takımının iyi-kötü günlerinde hep yanında durarak örnek bir davranış sergiledi. Ligde alt sıralardan kurtulmanın hesabını yapan ve son olarak ligin 17.haftasında güçlü rakibi İluh 72 Spor’la karşılaştıkları maçta takımının 2-0 galip ayrılıp altın değerinde 3 puanı almasında büyük katkıda bulunan Kozluk Gençlikspor’un antrenörü Emrah Baş “Haftanın Antrenörü” olmayı hak kazandı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=