Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


2 AMATÖR LİG A GRUBUNDA NEFESLER TUTULDU

12 Şubat 2019, 14:01 - Okunma: 7116

2.Amatör Lig 12.Hafta karşılaşmaları nefesleri tuttu. Ligin bitimine 2 hafta kala müthiş bir yarış var.


2.Amatör Lig A Grubu’nda günün ilk karşılaşmasında lider Sason Gençlikspor – 19 Mayıs Gençlikspor karşı karşıya geldi. Müthiş geçen maçın galibi çıkmadı mücadele 2-2 berabere sonuçlandı. Bu beraberliği fırsat bilen Yeni Pınarspor çok güçlü ve zorlu rakibi Dorukspor’u 2-1 yenerek puanını 24’e çıkararak 19 Mayıs Gençlikspor ile aynı puana sahip olup averajla 3.sırada yer aldı. Ramanspor ise ligde son sırada yer alan Karpuzlu Birlikspor’u 4-2 mağlup etti.
LİDER SASON – 19 MAYIS PUANLARI PAYLAŞTI 2 – 2
2.Amatör Lig A Grubu 12.hafta mücadelesinde Sason Gençlikspor – 19 Mayıs Gençlikspor 2-2 berabere kalarak 1’er puana razı oldular.
Yeni Pınarspor’u da yakından ilgilendiren ve grubun en zorlu mücadelesi olan Sason Gençlikspor – 19 Mayıs Gençlikspor karşılaşması zevkli ve çekişmeli geçti. İki kulübünde 1.Amatör Lig’e çıkmak için hedeflediği sezonda ligin 12.haftasında 2-2 berabere kalarak 1 puan aldılar. Bu sonuçla Sason Gençlikspor puanını 29’a çıkarıp liderliğini sürdürürken, 19 Mayıs Gençlikspor ise 24 puanla averajla 2.sıradaki yerini korudu.
YENİ PINAR’IN 1.AMATÖR LİG İNADI SÜRÜYOR 2 – 1
2.Amatör Lig A Grubu 12.hafta karşılaşmasında Yeni Pınarspor, ligin güçlü zorlu ekiplerinden Dorukspor’u 2-1 mağlup ederek avantajını sürdürdü.
Lider Sason Gençlikspor ile 19 Mayıs Gençlikspor’un 2-2 berabere kalması sonucu mutlak galibiyet için sahaya çıkan her iki kulüp müthiş bir mücadele örneği sergilediler. Yeni Pınarspor, oynadığı güzel futbolla 1.Amatör Lig’e çıkmayı hedefleyen Dorukspor’u 2-1 mağlup ederek altın değerinde 3 puanı hanesine yazdı. Bu sonuçla Yeni Pınarspor puanını 24’e çıkarıp averaj farkıyla 3.sırada yer alırken, Dorukspor 20 puanla 4.sırada yer aldı.
RAMANSPOR GAZOZUNA OYNADI 4 – 2 
2.Amatör Lig A Grubu 12.hafta mücadelesinde ligin renkli takımlarından Ramanspor – Karpuzlu Birlikspor karşı karşıya geldi. Bir taraftan oynadığı güzel futbolla beğeni toplayıp lige havlu atan Ramanspor diğer taraftan kısıtlı imkanlara rağmen ligde mücadele eden Karpuzlu Birlikspor karşılaştı. Dostça geçen mücadelede Ramanspor rakibini 4-2 mağlup ederek yoluna devam etti.
2.AMATÖR LİG A GRUBU 12.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
HASANKEYF DİCLESPOR 3 – 0 BALPINAR BELEDİYE (HÜKMEN)
19 MAYIS GENÇLİK 2 – 2 SASON GENÇLİK
RAMANSPOR 4 – 2 KARPUZLU BİRLİK
YENİ PINARSPOR 2 – 1  DORUKSPOR

BİTİME 2 HAFTA KALA 2.AMATÖR LİG B GRUBU ŞAMPİYONU BATMANSPOR’U TEBRİK EDİYORUM
2.Amatör Lig B Grubu’nda ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan edip 1.Amatör Lig’e merhaba diyen Batmanspor’u tebrik eder önümüzdeki sezon 1.Amatör Lig’de başarılar diliyorum. 12.haftanın mücadelesinde Batmanspor, Kozluk Belediyespor’un maça çıkmadığından ötürü 3-0 hükmen galip sayılarak bitime 2 hafta kala şampiyonluğu garantilediler. Bir sonraki karşılaşma olan Eğitimspor, Enerji Gençlikspor’u 7-1’lik farklı bir skorla yenerek 1.Amatör Lig’e çıkmak için sonuna kadar mücadele edeceğini gösterdi. Karşıyakaspor ise Petrolkentspor’u 5-0’lık farklı bir skorla mağlup ederek averaj farkıyla 2.sıradaki yerini korudu.
KARŞIYAKASPOR’DAN PETROLKENT’E SALVO 5 – 0
2.Amatör Lig B Grubu 12.hafta karşılaşmasında Karşıyakaspor, ligin güçlü ekiplerinden Petrolkentspor’u 5-0’lık farklı bir skorla mağlup ederek avantajını devam ettirdi.
Ligde çıktığı 10 karşılaşmada 6 galibiyet 3 mağlubiyet ve 1 beraberliği bulunan Karşıyakaspor, ligin 12.haftasında karşılaştığı Petrolkentspor’u 5-0 yenerek puanını 19’a çıkarıp averajla 2.sıradaki yerini koruyarak 1.Amatör Lig’e yükselmek için avantajını korudu. Petrolkentspor ise 15 puanla 5.sırada yer aldı. Mağlubiyetten ötürü üzgün olduğunu belirten Petrolkentspor başkanı Ahmet Özaydın yenilen 5 golde kalecilerinin büyük hatasına değinerek şunları konuştu, “Öncelikle yediği hatalı gollerle kalecimizi tebrik ederek başlamak istiyorum. Daha sonra rakibimiz 5-0’lık bir skorla bizi yenerek aldıkları 3 puandan ötürü tebrik ediyorum. Oyun olarak kötü günümüzdeydik. Çok önemli oyuncumuzun rakibin sert oynamasından ötürü sakatlanarak 2.yarıda devam edemeyerek oyundan almak zorunda kaldık. Ligde çıktığımız 10 karşılaşmada kalemizde toplamda 8 gol gördük. Karşıyakaspor maçında kalemizde gördüğümüz 5 gol bizi bir hayli üzmüştür.  Yenilen bu hatalı gollerin üzerine takım kaptanımızla bir araya gelip çalışmalar başlatacağız” dedi.
EĞİTİM, ENERJİ DEPOLAYIP İDDİASINI SÜRDÜRDÜ 7 – 1 
2.Amatör Lig B Grubu 12.hafta mücadelesinde Eğitimspor, zayıf rakibi Enerji Gençlikspor’u 7-1’lik farklı bir skorla yendi.
Karşıyakaspor’un Petrolkentspor’u mağlup etmesiyle Eğitimspor olası puan kaybı yarıştan düşeceği anlamına gelen ligin 12.haftasında karşılaştığı Enerji Gençlikspor’u 7-1’lik farklı bir skorla yenerek bitime 2 hafta kala iddiasını sürdürmeye devam etti. Bu sonuçla Eğitimspor puanını 19’a çıkarıp Karşıyakaspor ile aynı puana sahip olup averajla 3.sırada yer aldı. Önümüzdeki hafta Eğitimspor, Karşıyakaspor ile karşılaşacak.
2.AMATÖR LİG B GRUBU 12.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
ENERJİ GENÇLİK 1 – 7 EĞİTİMSPOR
BATMANSPOR 3 – 0 Y.KOZLUK BELEDİYE (HÜKMEN)
KARŞIYAKASPOR 5 – 0 PETROLKENTSPOR

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=