Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


2 AMATÖR LİG A GRUBUNDA MÜTHİŞ BİR YARIŞ VAR

05 Şubat 2019, 16:17 - Okunma: 7208

2.Amatör Lig 11.Hafta karşılaşmaları tamamlanırken 1.Amatör Lig’e çıkmak için dengeler değişti. Geçen hafta güçlü rakibi Ramanspor’u devirip 2.sıraya yükselip 1.Amatör Lig’e çıkmak için avantaj kapan Yeni Pınarspor, ligin 11.Haftasında lider Sason Gençlikspor’a 3-1 mağlup olarak 3.sıraya gerileyip ağır bir darbe aldı.

Hasankeyf Diclespor ise Yeni Pınarspor’un mağlup olmasıyla karşılaştığı Karpuzlu Birlikspor’u 5-1’lik farklı bir skorla yenerek tekrar 2.sıraya yükselerek 1.Amatör Lig’e çıkmak için çok önemli bir avantaj elde etti. Dorukspor ise fırsat tepti. Yeni Pınarspor’un mağlup olmasıyla mutlak galibiyet için çıktığı karşılaşmada zorlu rakibi Ramanspor ile 1-1 berabere kalarak avantaj kaybetti.
LİDER SASON’DAN YENİ PINARA BÜYÜK DARBE 1 – 3
2.Amatör Lig A Grubu 11.Hafta’nın karşılaşmasında lider Sason Gençlikspor, güçlü rakibi Yeni Pınarspor’u 3-1’lik bir skorla mağlup ederek liderliğini sürdürürken rakibine büyük bir darbe vurdu.
Sahasız ve tek lider konumda olan İlçe takımı Sason Gençlikspor’un tek hedefi 1.Amatör Lig’e çıkmak. Lige başladığı andan itibaren liderlik koltuğuna oturan ve hiç bırakmayan Sason Gençlikspor ligin 11.Haftası’nda 2.sırada yer alan Yeni Pınarspor’u 3-1 yenerek hedefine bir adım yaklaşırken, Yeni Pınarspor’u 2.sıradan etti. Bu sonuçla Sason Gençlikspor puanını 28’e yükseltip liderliği sürdürüken, Yeni Pınarspor ise 21 puanda kalarak 3.sıraya geriledi.
19 MAYIS GENÇLİK TEKRAR HEDEFTE 3 – 0
2.Amatör Lig A Grubunda yer alan 19 Mayıs Gençlikspor, ligden ihraç edilen Balpınar Belediyespor karşısında kurallar gereği 3-0 hükmen galip gelerek, aynı grupta yer alan Yeni Pınarspor’un da lider Sason Gençlikspor’a 3-1 mağlup olmasından ötürü 2.sıraya yerleşip 1.Amatör Lig’e çıkmak için avantajlı duruma düştü.
DORUK AVANTAJ TEPİP HEDEFTEN UZAKLAŞTI 1 – 1
2.Amatör Lig A Grubu 11.Hafta mücadelesinde Dorukspor – Ramanspor 19 Mayıs 2 nolu sahada karşı karşıya geldi.
Ligin flaş ekiplerinden Dorukspor bu sezon gösterdiği performansla 1.Amatör Lig’e çıkma iddiasını sürdürmek istiyor. Geçen hafta güçlü rakibi Hasankeyf Diclespor’u 1-0 mağlup eden Dorukspor, ligin 11.Haftasında karşılaştığı güçlü rakibi Ramanspor ile 1-1 berabere kalarak 1 puana razı olup avantaj kaybetti. Bu sonuçla Mavi-beyazlılar puanını 20’ye çıkarıp 4.sıradaki yerini korurken, Ramanspor ise 14 puanla 5.sırada kaldı.
LİGE HAVLU ATMIŞ HASANKEYF, DİCLE’Yİ TATLANDIRDI 5 – 1  
2.Amatör Lig A Grubu 11.Hafta mücadelesinde lige havlu atmış Hasankeyf Diclespor son sırada yer alan Karpuzlu Birlikspor’u 5-1’lik bir skorla yenerek yoluna devam etti.
Bir dönem 1.Amatör Lig’de rakiplerine kök söktüren ve kadrosunda bir çok yıldız futbolcuları barındıran İlçe temsilcisi Hasankeyf Diclespor, geçen sezon 1.Amatör Lig’den düştükten sonra bir türlü kendine gelemdi. Bu sezon tekrar 1.Amatör Lig’e çıkmayı hedefleyen eflatun-beyazlılar kritik maçları kaybedip bu sezonda 1.Amatör Lig’e çıkmayarak hayal kırıklığı yaşattı.
2.AMATÖR LİG A GRUBU 11.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
BALPINAR BELEDİYE 0 – 3 19 MAYIS GENÇLİK (HÜKMEN)
DORUKSPOR 1 – 1 RAMANSPOR
YENİ PINARSPOR 1 – 3 SASON GENÇLİK
KARPUZLU BİRLİK 1 – 5 HASANKEYF DİCLE
2.AMATÖR LİG B GURUBU ÖLÜM GRUBU
2.Amatör Lig B Grubu 11.Hafta karşılaşmaları oldukça yüksek tempoda geçti ve sürprizler yaşandı. Ligin lideri Batmanspor geçen hafta Petrolkentspor mağlubiyetiyle ilk yenilgisini alırken ligin 11.Haftasında ise karşılaştığı Eğitimspor’a 4-1 mağlup oldu. Eğitimspor bu galibiyetle 1.Amatör Lig’e çıkmak için avantaj elde etti. Bir diğer önemli karşılaşma olan Binatlı Güvenspor – Karşıyakaspor maçı 1-1 sonuçlandı. Karşıyakaspor bu sonuçla averajla 2.sıradaki yerini koruyarak avantajını sürdürdü. Grubun bir diğer mücadelesi olan Petrolkentspor – Enerji Gençlikspor ilginç bir maça sahne oldu. İlk yarı 5-1’lik bir skorla mağlup durumda olan Enerji Gençlikspor 46.dakikada sahayı terk ederek 3-0 hükmen mağlup sayılacak.
LİDER BATMANSPOR’A 4 GOLLÜ ‘EĞİTİM’ 4 – 1
2.Amatör Lig B Grubu 11.Hafta karşılaşmasında Eğitimspor, lider Batmanspor’u 4-1’lik farklı bir skorla devirdi.
Hedefi 1.Amatör Lig’e yükselmek olan Eğitimspor, kadrosunda çok önemli oyuncusu takımın beyni ve 10 Numarası olan Cafer Kaya’yı Petrolkentspor kulübüne kaptırıp güç kaybı yaşasa da ligin 11.Haftasında zirvede yer alan Batmanspor’u 4-1’lik farklı bir skorla yenerek güçlü bir ekip olduğunu ıspatlayıp 1.Amatör Lig’e çıkmak için son haftaya kadar sürdüreceğini kanıtladı. Eğitimspor bu galibiyetle puanını 16’ya çıkarıp averajla 3.sıradaki yerini korudu. Batmanspor ise 22 puanla zirvedeki yerini korudu.

BİNATLI – KARŞIYAKA MAÇI BERABERE SONUÇLANDI 1 – 1 ü
2.Amatör Lig B Grubu 11.Hafta karşılaşmasında Karşıyakaspor – Binatlı Güvenspor 1-1 berabere kaldı.
Her iki takımında galibiyet için çıktığı maç berabere sonuçlandı.
Pazar günü 19 Mayıs 2 Nolu sahada saat 15:00’da karşı karşıya gelen Binatlı Güven – Karşıyakaspor karşılaşmasında galip çıkan olmadı. Grup’ta her iki kulüp 1.Amatör Lige çıkmak için mücadele veriyor. Sonucu merakla beklenen bu mücadele 1-1 sonuçlanarak taraflar 1’er puana razı oldu. Bu sonuçla Karşıyakaspor puanını 16’ya yükseltip averajla 2.sıradaki yerini korurken, Binatlı Güvenspor ise 15 puanla 4.sırada yer aldı.
ENERJİ, PETROLKENT’E KARŞI TÜKENDİ SAHAYI TERK ETTİ  5 – 1
2.Amatör Lig B Grubu 11.Hafta karşılaşmasında Petrolkentspor – Enerji Gençlikspor maçı ilginç bir maça sahne oldu.
Ligin renkli takımlarından ve kadrosunda gençleri barındıran Petrolkentspor, ayın şekilde bu sene yeni kurulan ve kadrosu gençlerden kurulu olan Enerji Gençlikspor ligin 11.Haftasında karşı karşıya geldi. Maçın 46.dakikasına kadar Petrolkentspor’un üstünlüğüyle devam ederken maçta bir pozisyondan kaynaklı Enerji Gençlikspor’u 2 oyuncu maçın hakemi tarafından kırmızı kart görünce Enerji Gençlikspor sahayı terk ederek maç yarıda kaldı. Kurallar gereği Petrolkentspor 5-0’lık skorla hükmen galip sayılacak.
2.AMATÖR LİG B GRUBU 11.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
EĞİTİMSPOR 4 – 1 BATMANSPOR
PETROLKENT 5 – 1 ENERJİ GENÇLİK (Y.K.)
BİNATLI GÜVEN 1 – 1 KARŞIYAKA

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=