Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


1.AMATÖR’DE KIYASIYA PLAY OFF MÜCADELESİ VAR

04 Şubat 2019, 15:19 - Okunma: 6727

Hafta sonu Amed Sportif Faaliyetler – Sarıyer maçı için Diyarbakır’a gittiğimden ötürü 1.Amatör Ligde Cumartesi günü oynanan maçları bire bir izleyip ama Pazar günü oynanan karşılaşmaları kaçırdığımdan ötürü izleyici ve yetkililerden aldığım bilgiler doğrultusunda yaptığım analizlerden ötürü oluşan olumsuzluklardan ötürü affınıza sığınıyorum.


1.Amatör Lig 15.Hafta karşılaşmaları 6 müsabakayla tamamlandı. Günün ilk karşılaşmasında Sağlıkspor deplasmanda  zorlu rakibi Gercüşspor’u 2-1 mağlup ederek 3 puanla döndü. Bir sonraki mücadele Play Off’a kalma mücadelesi veren İÖİ Gençlerbirliği – Tüpraşspor maçı 0-0 berabere kalarak 1’er puana razı oldular. Ligde 3.sırada yer alan TEİAŞ Gençlikspor ise Play Off potasında buluan İluh 72 Spor’u 4-1 mağlup ederek potanın dışına itti. Beşirispor ise kendi evinde konuk ettiği ve düşme hattından uzaklaşmak isteyen Kozluk Gençlikspor’u 3-2 mağlup ederek Play Off iddiasını sürdürmek istedi. Lider Güneşspor ise Gercüş’te ligin son sırasında ve düşme hattında bulunan Gercüş Bağlarspor’u 1-0 mağlup ederek zirvedeki yerini koruyup namağlup yoluna devam etti. Haftanın son karşılaşmasında Sağlıkspor deplasmanda güçlü ve zorlu rakibi Gercüşspor’u 2-1 mağlup ederek puanını 20’ye çıkarıp Play Off iddiasını sürdürdü.

GERCÜŞ’TE DOĞAN GÜNEŞ LİDERLİĞİ SÜRDÜRDÜ 0 – 1
1.Amatör Lig namağlup tek lider konumunda olan Güneşspor, Ligde son son sırada yer alan ve düşme potasında bulunan Gercüş Bağlarspor’u 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.
Gercüş İlçe Stadı’nda oynana karşılaşmada Güneşspor zorlanmadı. Ligde zirve koltuğuna oturan ve hiç bırakmayan Güneşspor, Ligin 15.haftasında deplasmanda konuk olduğu Gercüş Bağlarspor’u 1-0 yenerek puanını 34’e çıkarıp liderliğini sürdürdü.

İÖİ GENÇLERBİRLİĞİ – TÜPRAŞ BERABERLİĞE SEVİNMEDİ 0 – 0
1.Amatör Lig 15.Hafta karşılaşmasında Play Off’a kalmayı hedefleyip şampiyonluğu göğüslemek isteyen İl Özel İdare Gençlerbirliği, ligin zor ekiplerinden ve gençlerden kurulu Tüpraşspor ile 0-0 berabere kaldı. Her iki takımında galibiyet için pozisyon üretip gol aramaya çalıştı ama aradığı golü bir türlü bulamadılar. Tüpraşspor’un genç yetenekli kalecisi yaptığı kurtarışlarla sahanın yıldızı seçildi. Gol sesi çıkmayan mücadele 0-0 sonuçlandı. Bu sonuçla İÖİ Gençlerbirliği puanı 30’a yükselip 2.sıradaki yerini korurken, Tüpraşspor ise 23 puanla 6.sıraya kadar geriledi.

BAHÇELİEVLER PLAY OFF İÇİN YEŞERDİ 1 – 2
Ligde zor günler geçiren sakatlık ve cezalardan ötürü sıkıntılar yaşayan Bahçelievlerspor, Ligin 15.Haftası’nda karşılaştığı zorlu rakibi Bıçakçı Köyüspor’u 2-1 mağlup ederek Play Off potasına girdi.
İlk devrede iyi bir çıkış yakalayıp liderlik koltuğuna oturan ve oynadığı güzel futbolla beğeni toplayan fizik ve mental olarak iyi konumda olan Bahçelievlerspor ligin ikinci devresinde tam tersi bir durumla karşılaştı. Sakatlıklar ve cezalardan ötürü liderlik koltuğundan düşen ve Play Off potasından uzaklaşan Sarı-mavili ekip 2 haftadır aldığı galibiyetle kendine gelip İluh 72 Spor’unda mağlup olmasıyla 4.sıraya yükselip Play Off potasına girmeyi başardı.

İLUH TEİAŞ’IN AKIMINA KAPILIP POTA’DAN DÜŞTÜ 4 – 1
1.Amatör Lig 15.Hafta karşılaşmasında TEİAŞ Gençlikspor, Play Off potasında yer alan güçlü rakibi İluh 72 Spor’u 4-1’lik farklı bir skorla yenerek rakibini Play Off dışına itti.
TEİAŞ Gençlikspor yoluna engelsiz devam ediyor. Kırmızı-mavili ekip ligin 15.haftasında karşılaştığı İluh 72 Spor’u 4-1 mağlup ederek puanını 29’a çıkarıp 3.sıradaki yerini korudu.

GERCÜŞ’TE SAĞLIK’LI GALİBİYET 1 – 2
Ligin flaş ekiplerinden Sağlıkspor rüzgarı esmeye devam ediyor. Kaliteli bir futbol sergileyen ve seyir zevki veren Sağlıkspor, deplasmanda karşılaştığı zorlu rakibi Gercüşspor’u 2-1 mağlup etmeyi başardı. 3 puanla Batman’a dönmenin mutluluğunu yaşayan sarı-siyahlı ekip Play Off’a kalabilme adına umutlandı. Sağlıkspor bu galibiyetle puanını 20’ye çıkarıp 7.sıraya yükselirken, Gercüşspor ise 13 puanla 9.sırada yer aldı.
BEŞİRİ KOZLUK’A NEFES ALDIRMADI 3 – 2
1.Amatör Lig 15.Hafta karşılaşmasında Beşirispor kendi evinde konuk ettiği Kozluk Gençlikspor’u 3-2 mağlup ederek çıkışını sürdürdü.
Beşiri’de oynanan karşılaşmada az sayıda Beşirispor taraftarı takımını desteklemek için tribünde yerini aldı. Kozluk Gençlikspor düşme potasından uzaklaşmak için çıktığı karşılaşmada Beşirispor’a mağlup olmaktan kurtulamadı. Bu sonuçla Beşirispor puanını 18’e çıkarıp 8.sırada kalırken, Kozluk Gençlikspor ise 7 puanda kalarak 11.sıradaki yerini kalarak alt sıralardan kurtulamadı.


1.AMATÖR LİG 15.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
GERCÜŞSPOR 1 – 2 SAĞLIKSPOR
İÖİ GENÇLERBİRLİĞİ 0 – 0 TÜPRAŞSPOR
TEİAŞ GENÇLİK 4 – 1 İLUH 72 SPOR
BEŞİRİSPOR 3 – 2 KOZLUK GENÇLİK
GERCÜŞ BAĞLAR 0 – 1 GÜNEŞSPOR
BIÇAKÇI KÖYÜ 1 – 2 BAHÇELİEVLER

HAFTANIN TAKIMI
SAĞLIKSPOR Ligin flaş ekiplerinden Sağlıkspor, karşılaştıkları tüm takımlara karşı oynadığı güzel futbolla ve seyir zevki verip izleyicilere keyif vermenin başarısını göstererek son olarak ligin 15.Haftası’nda deplasmanda karşılaştığı güçlü rakibi Gerüşspor’u 2-1 mağlup ederek Play Off iddiasını sürdüren Sağlıkspor “Haftanın Takımı” olmayı hak kazandı.

HAFTANIN ANTRENÖRÜ
YAHYA KAYRA; Sağlıkspor’un deneyimli ve tecrübeli teknik direktörü ve zamanında bir çok kulüpleri çalıştırıp başarılı olmayı ispatlayan Yahya Kayra, 1.Amatör Lig’in 15.Haftası’nda Sağlıkspor’un deplasmanda zorlu Gercüşspor’u 2-1 yenip takımının 3 puan almasında büyük bir pay sahibi olan Yahya Kayra “Haftanın Antrenörü” olmayı hak kazandı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=