Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


2AMATÖR LİG A GRUBU’NDA YENİ PINARSPOR ZİRVEYE KANCA TAKTI

29 Ocak 2019, 15:58 - Okunma: 3639

2.Amatör Lig 10.Hafta karşılaşmaları zevkli ve çekişmeli geçti. A Grubu’nda lider Sason Gençlikspor, Balpınar Belediyespor karşısında 3-0 hükmen galip gelip liderliğini sürdürürken, Yeni Pınarspor ise müthiş bir çıkış yakalayarak şampiyonluğa koşuyor.

Sarı-mavililer, ligin 10.haftasında son haftalarda çıkışa geçen güçlü rakibi Ramanspor’u 3-0 mağlup ederek gözünü liderliğe dikti. Grub’un bir diğer karşılaşması olan 19 Mayıs Gençlikspor, grupta son sırada yer alan Karpuzlu Birlikspor’u 7-1’lik farklı bir skorla yenerek 1.Amatör Lig’e çıkacağını sonuna kadar sürdüreceğini gösterdi. Ligin flaş ekiplerinden Dorukspor müthiş bir grafik çizerek çok güzel sonuçlar almaya devam ediyor. Mavi-beyazlı ekip ligin 10.haftasında karşılaştığı zorlu rakibi Hasankeyf Diclespor’u 1-0 mağlup ederek 1.Amatör Lig’e çıkmak için bende varım dedirtti.
YENİ PINAR GÜMBÜR GÜMBÜR 0 – 3
2.Amatör Lig A Grubu 10.haftanın açılış maçında Yeni Pınarspor, güçlü rakibi Ramanspor’u 3-0’lık net bir skorla devirerek büyük bir avantaj elde etti.
Cumartesi günü 19 Mayıs 2 No’lu sahada saat 14:30’da başlayan mücadelede Yeni Pınarspor taraftarları takımına müthiş bir destek verdi. Taraftar’ında desteğini arkasına alarak müthiş bir oyun sergileyen Yeni Pınarspor, ligin zorlu ekiplerinden Ramanspor’u 3-0 mağlup ederek puanını 21’e çıkarıp 2.sıradaki yerini koruyup 1.Amatör Lig’e çıkmak için avantaj elde etti.
19 MAYIS KARPUZ’LUYU YEDİ BİTİRDİ 7 – 1
2.Amatör Lig B Grubu 10.Hafta karşılaşmasında 19 Mayıs Gençlikspor, ligin en alt sırasında yer alan Karpuzlu Birlikspor’u 7-1’lik farklı bir skorla yendi.
Lige iyi başlayan ve güzel sonuçlar alan 19 Mayıs Gençlikspor inişli-çıkışlı bir performans sergileyerek bir anda 2.sıradan geriledi. Sezona 1.Amatör Lig’e çıkma parolasıyla başlayan Siyah-beyazlılar, aldığı mağlubiyetler neticesinde biraz hedeften uzaklaştı. 19 Mayıs Gençlikspor, ligin 10.haftasında Karpuzlu Birlikspor’u 7-1 mağlup ederek puanını 20’ye çıkarıp 1.Amatör Lig’e çıkmak için inadını sürdürdü.
DORUK’UN 1.AMATÖR LİG’E TIRMANIŞI 0 – 1
2.Amatör Lig B Grubu’nun flaş ekiplerinden Dorukspor’un başarısı devam ediyor. Mavi-beyazlılar, ligin 10.haftasında konuk ettiği Hasankeyf Diclespor’u zorda olsa 1-0 mağlup etmesini bildi.
Oynadığı güzel futbolla izleyicilere seyir zevki veren ve 1.Amatör Lig’i hedefleyen Dorukspor göz doldurmaya devam ediyor. Lig’de müthiş sonuçlar alan Dorukspor, ligin 10.haftasında karşılaştığı zorlu ve güçlü rakibi Hasankeyf Diclespor’u 1-0 yenerek puanını 19’a çıkarıp gözünü 1.Amatör Lig’e dikti. Hasankeyf Diclespor bu mağlubiyetle 1.Amatör Lig’e çıkmaya havlu attı. Maç sonunda gazetemize açıklamada bulunan Hasankeyf Diclespor antrenörü Hıfzullah Marangoz, Mücadelenin hakemi iyi yönetmediğini, rakip takım için inisiyatif kullandığını ve takımının attığı bariz golü orta hakemin iptal edip puan kaybetmesine neden olduğunu vurgulayarak sitemlerde bulundu.

2.AMATÖR LİG A GRUBU 10.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
SASON GENÇLİK 3 – 0 BALPINAR BELEDİYE (HÜKMEN)
RAMANSPOR 0 – 3 YENİ PINARSPOR
19 MAYIS GENÇLİK 7 – 1 KARPUZLU BİRLİK
HASANKEYF DİCLE 0 – 1 DORUKSPOR

2.AMATÖR LİG B GRUBU’NDA PETROLKENTSPOR, LİDER’İ DEVİRİP İLK MAĞLUBİYETİ TATTIRDI
2.Amatör Lig B Grubu 10.Hafta karşılaşmalarında işler iyice karıştı. Lider Batmanspor’dan sonra 4 takımın 1.Amatör lig’e çıkmak için kıyasıya mücadeleleri sürüyor. Lig’in 10.Haftasında Petrolkenspor, sansasyonel bir sonuçla namağlup lider Batmanspor’u devirip ilk mağlubiyeti tattırmış oldu. Binatlı Güvenspor ise ligde son sırada yer alan Enerji Gençlikspor’a patladı. Maçta tam 15 gol çıktı. Gol yağmurunun olduğı maçta Binatlı Güvenspor, zayıf rakibini 14-0’lık çok farklı bir skorla yenerek 1.Amatör Lig’e çıkmak için avantaj elde etti. Eğitimspor ise Kozluk’ta çıkarma yaptı. Kırmızı-beyazlı ekip zorlu Kozluk deplasmanında güçlü rakibi Y.Kozluk Belediyespor’u 4-1’lik farklı bir skorla yenerek gözünü 1.Amatör Lig’e dikti.
PETROLKENTSPOR LİDERİ DEVİRİP UMUTLANDI 0 – 3
2.Amatör Lig B Grubu 10.Haftanın karşılaşmasında Petrolkentspor, lider ve namağlup Batmanspor’u 3-0’lık net bir skorla yenerek gruptaki diğer tüm takımların dikkatlerini üzerine çekti.
Ligin 2.devresinde fırtına gibi başlayan Petrolkentspor, lider Batmanspor karşısında sergilediği güzel futbolla taraflı tarafsız tüm spor kamuoyunun ve izleyicilerin dikkatini çekti. Genç ve dinamik bir kadro yapısına sahip olan Kırmızı-beyazlılar, ligde som 2 maçta kalesini gole kapatarak ligde en az gol yiyen takım ünvanına sahip oldu. Petrolkentspor, ligin 10.Hafta’sında lider ve güçlü rakibi Batmanspor’u 3-0 mağlup ederek puanını 12’ye çıkarıp 5.sırada kalırken 1.Amatör Lig’e çıkma adına tekrar umutlandı. Batmanspor ise 22 puanla liderliğini sürdürdü.
BİNATLI ENERJİ’YE PATLADI VE GÜVEN TAZELEDİ 1 – 14
2.Amatör Lig B Grubu 10.Hafta karşılaşmasında Binatlı Güvenspor, gruptaki zayıf rakibi Enerji Gençlikspor’a gol olup yağdı.
Hedeflerinin 1.Amatör Lig’e çıkmak olduğunu ve devre arası yaptıkları transferlerle kadrosunu güçlendiren Binatlı Güvenspor, ligin 10.haftasında son sırada yer alan Enerji Gençlikspor’u 14-1’lik çok farklı bir skorla yenerek puanını 14’e çıkarıp 3.sıradaki yerini korudu. Kahverengi-siyahlılar, bu hafta bay geçen ve ligde 2.Sırada yer alan Karşıyakaspor’un 1 puan gerisindeler.
KOZLUK’TA EĞİTİM FARKI 1 – 4
2.Amatör Lig B Grubu’nun 10.haftasında Eğitimspor, deplasmanda Y.Kozluk Belediyespor’u 4-1’lik farklı bir skorla devirerek çok önemli 3 puanı hanesine yazdırdı.
Grup’ta genç dinamik ve koşan bir ekibe sahip olan Eğitimspor’un gençleri aldığı galibiyetlerle takdir almaya devam ediyor. Sergilediği güzel bir mücadele ile güzel sonuçlar alan Kırmızı-beyazlı ekip, ligin 10.Hafta’sında deplasmanda karşılaştığı zorlu rakibi Y.Kozluk Belediyespor’u 4-1 yenerek puanını 13’e çıkarıp 4.sırada yer aldı. Eğitimspor, 2.Sırada yer alan Karşıyakaspor’un 2, 3.sırada yer alan Binatlı Güvenspor’un 1 puan gerisinde olup 1.Amatör Lig’e çıkmak için son ana kadar savaşacağı gözler önüne serildi.
2.AMATÖR LİG B GRUBU 10.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
ENERJİ GENÇLİK 1 – 14 BİNATLI GÜVEN
Y.KOZLUK BELEDİYE 1 – 4 EĞİTİMSPOR
BATMANSPOR 0 – 3 PETROLKENTSPOR

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=