Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


2.AMATÖR LİG İKİNCİ DEVRE MAÇLARI BAŞLADI

15 Ocak 2019, 14:04 - Okunma: 2585

2.Amatör Lig ikinci devre maçları bir haftalık aradan ve bir hafta da ertelendikten 2 hafta sonra start aldı.


A Grubu’nda iki takım sahaya çıkmadığından ötürü 2 karşılaşmayla sona erdi. Haftanın ilk karşılaşmasında yükselişe geçen Ramanspor zorlu ve güçlü rakibi Hasankeyf Diclespor’u 3-2 mağlup ederek puanını 10’a çıkardı. Yeni Pınarspor ise yakın takibe aldığı ve ligde 2.Sırada yer alan 19 Mayıs Gençlikspor’u 4-2’lik bir skorla mağlup ederek puanını 15’e çıkarıp büyük bir avantaj elde etti. Dorukspor ise rakibi Balpınar Belediyespor’un sahaya çıkmamasından ötürü 3-0 hükmen galip gelip puanını 15’e çıkarıp 1.Amatör Lig’e çıkmaya bende varım dedi.Lider Sason Gençlikspor’un rakibi Karpuzlu Birlikspor sahaya çıkmadığından dolayı 3-0 hükmen galip gelip namağlup yoluna devam edip puanını 22’ye çıkardı.
RAMAN’DAN HASANKEYF’E BÜYÜK DARBE 3 – 2
2.Amatör Lig A Grubu 8.Hafta karşılaşmasında Ramanspor, ligde 1.Amatör Lig’e çıkmayı hedefleyen Hasankeyf Diclespor’u 3-2 mağlup etti.
Cumartesi günü 19 Mayıs 2 Nolu sahada saat 12:00’da oynana mücadelede maç oldukça zorlu ve gergin geçti. Her iki takımında galibiyet için tüm kozlarını ortaya koyduğu mücadelede Ramanspor güçlü ve zorlu rakibi Hasankeyf Diclespor’u 3-2 mağlup ederek puanını 10’a çıkardı. Hasankeyf Diclespor ise 10 puanda kalarak 5’inci sırada kaldı.
YENİ PINARSPOR YARIŞTAN KOPMUYOR 2 – 4
2.Amatör Lig A Grubu ikinci devrenin ilk maçında Yeni Pınar fırtınası koptu. Yeni Pınarspor Ligin 8.Haftasında 16 puanla 2.Sırada yer alan 19 Mayıs Gençlikspor’u 4-2 mağlup ederek avantaj elde etti. Devre arasını iyi değerlendiren ve yoğun bir çalışma temposuna girip 2. devre maçlarına iyi hazırlanan Yeni Pınarspor Ligin 8.Haftasında güçlü rakibi 19 Mayıs Gençlikspor’u 4-2 yenerek gösterdi.
Yeni Pınarspor teknik direktörü İrfan Bat, 19 Mayıs Gençlikspor karşısında ortaya koydukları oyundan genel olarak memnun olduğunu söyledi. 1.Amatör Lig’e çıkmayla ilgili de konuşan Bat, mücadelenin son haftalara kadar süreceğini ifade etti. Kaptan Emin Bat ise, “Bu güzel oyunumuzu tüm maçlara yaymayı planlıyoruz. Hepimiz yürekten mücadele ettik ve galip geldik. Biz böyle mücadele edersek yenemeyeceğimiz takım yoktur. İnşallah hedeflediğimiz 1.Amatör Lig’e çıkacağız”dedi.

B GRUB’UN PRENSİ BATMANSPOR’UN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR
2.Amatör Lig B Grubu iyice kızıştı. İkinci devrenin ilk maçları 3 karşılaşmayla tamamlandı. Lider Batmanspor, ligin 8.Haftasında grubun en güçlü ekiplerinden Karşıyakaspor’u 4-1’lik bir skorla yenerek puanını 21’e çıkarıp rakiplerine fark atarak 1.Amatör Lig’e çıkmanın gözüyle bakılıyor. Sarı-siyahlı ekip, ligde çıktığı 7 karşılaşmada da kayıpsız geçerek harika bir performans göstermeyi başardı. Karşıyakaspor ise bu mağlubiyetle 1.Amatör Lig’e çıkmak için kan kaybı yaşadı. Bu maçı mutlak yenip rakipleriyle arayı açmak isteyen KAF KAF’lar, Batmanspor’a karşı 4-1 mağlup olarak avantaj teptiler. Grubun bir diğer iddialı ekibi Binatlı Güvenspor ise Kozluk cehenneminden 4-2’lik bir skorla çıktı. Rakiplerine kendi evinde puan vermeyen ve 9’puana sahip Kozluk Belediyespor Binatlı Güvenspor’a boyun eğdi. Devre arasını iyi değerlendiren Binatlı Güvenspor, ligin 8.Haftasında Kozluk Belediyespor’u 4-2 mağlup edip, Karşıyakaspor’un da mağlup olması sonucu 1.Amatör Lig’e çıkmak için tekrar umutlandı. Grubun en ilginç maçı ise Eğitimspor – Petrolkentspor arasında geçti. Ligde 2.Sırada yer alan Karşıyakaspor’un mağlup olmasıyla Eğitimspor mutlak galibiyet için çıktığı sahada Petrolkentspor ile 1-1 berabere kalarak 1Amatör Lig’e çıkmak için ağır bir yara aldı.
LİDER BATMANSPOR KADIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR 4 – 1
Şampiyonluk için son virajlara giren Batmanspor, 2.Amatör Lig B Grubu 8.Hafta karşılaşmasında Karşıyakaspor’u 4-1 mağlup ederek şampiyonluk yarışında kritik bir galibiyete imza attı.
2.Amatör Lig B Grubu’nda ilk yarıyı namağlup lider bitiren Batmanspor, 2.yarıya da Karşıyakaspor galibiyetiyle başladı. Rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyip 4-1 mağlup eden Sarı-siyahlılar, haftayı 21 puanla zirvede tamamladı.
Batmanspor, bu sezon istikrarlı bir oyun sergileyerek çıktığı 7 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılıp taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplamayı başardı.
KARŞIYAKASPOR DERBİDE KAYIP
2.Amatör Lig B Grubu’nda Batmanspor’dan sonra en iddialı ve güçlü konumda olan Karşıyakaspor derbi maçta mutlak galibiyet için çıktığı sahada rakibine 4-1’lik bir skorla mağlup olarak büyük bir avantaj kaybetti. Sarı-yeşilli ekip oynadığı güzel futbolla ve geçmiş yılların tecrübesine dayanarak bu sezon 1.Amatör Lig’e çıkmanın hedeflerini yapıyorlar. Sezonun ilk derbi maçında rakibine farklı skorla boyun eğen Karşıyakaspor ikinci devrenin ilk maçında yine karşılaştığı Batmanspor maçında mağlubiyetle ayrılıp hayal kırıklığı yaşattılar. Çıktıkları 7 karşılaşmada 4 galibiyet 3 mağlubiyet ve hiç beraberliği bulunmayan Karşıyakaspor ligde 12 puanla 2.sırada yer alıyor.
BİNATLI’NIN GENÇLERİ 1.AMATÖR’E KOŞUYOR 2 – 4
2.Amatör Lig B Grubu 8.Hafta karşılaşmasında Binatlı Güvenspor, deplasmanda Kozluk Belediyespor’u 4-2 mağlup ederek çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.
Devre arasını iyi değerlendiren ve yoğun bir çalışma temposuna giren Binatlı Güvenspor’da hedef 1.Amatör Lig. Ligde inişli-çıkışlı bir grafik çizen ve 2.Devrenin tüm maçlarını kazanıp rakiplerinin puan kaybedeceğini belirten Binatlı Güvenspor Ligin 8.Haftasında zorlu Kozluk Belediyespor deplasmanında 4-2’lik bir galibiyetle ayrılarak puanını 10’a çıkarıp 3’üncü sıraya yükseldi. 9 puana sahip Kozluk Belediyespor ise aldığı bu yenilgiyle ağır bir darbe aldı. Hedeflerinin de 1.Amatör Lig’e yükselmek olduğunu belirten Kozluk Belediyespor bu mağlubiyetle yara aldı. Kendi evi ve seyircisi önünde 4-2’lik bir skorla yenilen Kırmızı-beyazlılar avantaj kaybederek 5’inci sıraya kadar geriledi.
PETROLKENT EĞİTİM’İ DURDURDU 1 – 1
2.Amatör Lig’de devre arası Eğitim’e yaramadı. İkinci devrenin ilk haftasında Eğitimspor 19 Mayıs 3
Nolu sahada karşılaştığı Petrolkentspor ile 1-1 berabere kalarak üst lige çıkmak için yara aldı.
Eğitimspor, grupta 2.sırada yer alan Karşıyakaspor’un mağlup olmasıyla mutlak galibiyet için çıktığı sahada Petrolkentspor karşısında son dakikada yediği gol ile 1-1 berabere kalarak şok oldu.
1.Amatör Lig’e çıkmanın hesaplarını yapan Eğitimspor, maçın son anlarına doğru 1-0 önde götürdüğü maçta 3 puan ve 2.Sıraya yükselmenin hesabını yaparken maçın uzatma bölümlerinde Petrolkentspor’lu Ahmet Özaydın’ın son dakikada attığı golle sahadan 1-1’lik skorla ayrılıp bir puana razı oldular. Bu sonuçla Eğitimspor puanını 10’a çıkarıp averajla 3’üncü sırada kalırken, Petrolkentspor ise 6 puanla 6’ıncı sırada yer aldı.
2.AMATÖR LİG A-B GRUBU 8.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
BALPINAR BELEDİYE 0 – 3 DORUKSPOR (HÜKMEN)
SASON GENÇLİKSPOR 3 – 0 KARPUZLU BİRLİK(HÜKMEN)
HASANKEYF DİCLE 2 – 3 RAMANSPOR
19 MAYIS GENÇLİK 2 – 4 YENİ PINARSPOR
EĞİTİMSPOR 1 – 1 PETROLKENTSPOR
KOZLUK BELEDİYE 2 – 4 BİNATLI GÜVEN
BATMANSPOR 4 – 1 KARŞIYAKASPOR

 

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=