Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


1.AMATÖR LİG 10.HAFTA’DA İÖİ GENÇLERBİRLİĞİ ZİRVEYE KONARKEN, HİÇ GALİBİYETİ BULUNAMAYAN GERCÜŞ BAĞLAR 10’UNCU HAFTADA GALİP GELMESİNİ BİLDİ.

24 Aralık 2018, 16:31 - Okunma: 2842

1.Amatör Lig 10.Hafta karşılaşmaları bol gollü zevkli ve çekişmeli mücadeleye sahne oldu. Ligde Güneşspor’dan sonra namağlup ünvana sahip Bahçelievlerspor, Sağlıkspor’a 2-1 mağlup olarak ilk mağlubiyetini alıp bir maç eksiğiyle 3’üncü sıraya geriledi.

 9 haftadır galip gelemeyip hiç puana sahip olamayan Gercüş Bağlarspor 3 puana sahip Kozluk Gençlikspor’u 2-0’lık bir skorla yenerek ligdeki ilk galibiyetini alıp puanla tanışmış oldu. İnişli-çıkışlı grafik çizen Bıçakçı Köyüspor – Beşirispor karşılaşması 1-1 berabere sonuçlanırken, son haftaların formda olan takımı İluh 72 Spor ligin güçlü ekiplerinden Tüpraşspor’u 4-3 mağlup ederek Play-Off yolunda tekrar umutlandı. Gercüş ilçe stadında oynanan karşılaşmada TEİAŞ Gençlikspor, zorlu rakibi Gercüşspor’u 6-1’lik farklı bir skorla yenerek kötü gidişatına son verdi. İÖİ Gençlerbirliği ise Bahçelievler ve Tüpraşspor’un puan kaybetmesiyle aldığı galibiyetlerle zirveye kondu. Kırmızı-siyahlılar ligin 10.Haftası’nda karşılaştığı Yeşiltepespor’u 6-1’lik farklı bir skorla yenerek liderlik koltuğuna oturdu.

İÖİ GENÇLERBİRLİĞİ ZİRVEYİ KAPTI 1 – 6
1.Amatör Lig’inde 10.Hafta karşılaşmasında İÖİ Gençlerbirliği, Yeşiltepespor’u 6-1’lik farklı bir skorla yenerek liderliğini sürdürdü.
Ligde çıktığı 9 karşılaşmada 7 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan İÖİ Gençlerbirliği son haftalarda aldığı galibiyetlerle ve Play Off potasındaki rakiplerinin de puan kaybetmesiyle bir anda liderlik koltuğuna oturdu. Kırmızı-siyahlılar bu galibiyetle puanını 22’ye çıkarıp liderliğini sürdürürken, Yeşiltepespor ise 4 puanla 11’inci sıradaki yerinde kaldı.

BAHÇELİEVLER’İN SAĞLIK KABUSU 1 – 2
1.Amatör Lig 10.Hafta karşılaşmasında Sağlıkspor ile Bahçelievlerspor, 19 Mayıs 2 Nolu sahada karşılaştı. Üç gol atılan maçta çok sayıda gol pozisyonu oldu.
Sağlıkspor, ligin 10’uncu haftasında karşılaştığı Bahçelievlerspor’u 2-1 yenerek ilk mağlubiyeti tattırmış oldu. Oynadığı 8 lig maçında 6 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet alarak, bu periyotta Güneşspor’dan sonra namağlup takım durumunda olan Sarı-mavililerin bu serisi de son buldu. Bu galibiyetle Sağlıkspor puanını 11’e çıkarıp 8’inci sıraya yükselirken, Bahçelievlerspor ise bir maç eksiğiyle 19 puanla 3’üncü sıraya geriledi.

TEİAŞ’TAN AĞALAR’A FARKLI TARİFE 1 – 6
1.Amatör Lig’inde 10.Hafta karşılaşmasında TEİAŞ Gençlikspor deplasmanda güçlü rakibi Gercüşspor’u 6-1’lik farklı bir skorla yenerek Play Off yolunda avantaj elde etti.
Gercüş İlçe Stadı’nda saat 13:00’da başlayan mücadelede TEİAŞ Gençlikspor 3 puanı 6 golle aldı. Son haftalarda çöküşe geçen Kırmızı-mavili ekip, ligin 10’uncu haftasında zorlu rakibi Gercüşspor’u 6-1 yenerek Play Off iddiasını sürdürürken, Gercüşspor ise ağır yara aldı. Bu sonuçla TEİAŞ Gençlikspor puanını 17’e çıkarıp 5’inci sırada kalırken, Gercüşspor ise 13 puanla 7’inci sıraya geriledi.

İLUH 72 SPOR’DAN MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ 3 – 4
1.Amatör Lig’inde 10.Hafta karşılaşmasında 19 Mayıs 2 Nolu sahada karşılaşan İluh 72 Spor takımı karşılaşmadan 4-3 galip ayrıldı. Tüpraşspor’un 3-1 öne geçtiği karşılaşmada 3 gol daha bulan İluh 72 Spor böylelikle muhteşem bir geri dönüşe imza attı. Mavi-beyazlılar bu galibiyetle puanını 14’e çıkarıp 6’ıncı sıraya yükselirken Tüpraşspor ise 18 puanla 4’üncü sıraya kadar geriledi.

AĞALAR KENDİ EVİNDE İLK KEZ PUANLA TANIŞTI 2 – 0
1.Amatör Lig 10.Hafta karşılaşmasında Gercüş Bağlarspor, kendi evinde Kozluk Gençlikspor’u 2-0 mağlup ederek ilk galibiyetini alıp puanla tanışmış oldu.
Geçen sezon müthiş bir performans sergileyip Play Off yarı final oynayan Gercüş Bağlarspor bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yaşatıyor. Bu sezon ligde 9 haftadır hiç galip gelemeyen Kırmızı-beyazlı ekip 1.Hafta karşılaşmasında konuk ettiği Kozluk Gençlikspor’u 2-0 mağlup ederek ligde kalma yolunda umutlandı. Gercüş Bağlarspor bu galibiyetle 3 puan alarak 12’inci sıraya yükselirken, Kozluk Gençlikspor ise 3 puanda kalarak son sıraya geriledi.

BIÇAKÇI BEŞİRİ YENİŞEMEDİ 2 – 2
1.Amatör Lig 10.Hafta karşılaşması Bıçakçı Köyüspor, Beşirispor mücadelesi 2-2’lik skorla sonuçlandı.
Ligin flaş ekiplerinden Bıçakçı Köyüspor – Beşirispor 19 Mayıs 2 Nolu sahada kozlarını paylaştı. Her iki takımında kontrollü oynadığı mücadele 2-2 sonuçlanarak taraflar 1’er puana razı oldu. Bu sonuçla Bıçakçı Köyüspor 10 puanla 10’uncu sırada kalırken, Beşirispor ise 11 puanla 9’uncu sırada yer aldı.

1.AMATÖR LİG 10.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
BAHÇELİEVLERSPOR 1 – 2 SAĞLIKSPOR
GERCÜŞ BAĞLARSPOR 2 – 0 KOZLUK GENÇLİK
BIÇAKÇI KÖYÜSPOR 2 – 2 BEŞİRİSPOR
TÜPRAŞSPOR 3 – 4 İLUH 72 SPOR
GERCÜŞSPOR 1 – 6 TEİAŞ GENÇLİK
YEŞİLTEPESPOR 1 – 6 İÖİ GENÇLERBİRLİĞİ

HAFTANIN TAKIMI
GERCÜŞ BAĞLARSPOR Geçen sezon harika bir sezon geçirip Play Off yarı final başarısı gösteren ve bu sezon 1.Amatör Lig’de istediği gibi başlayamayan aldığı kötü sonuçlarla bir anda düşme potasında kendini bulan çıktığı 10 karşılaşmada hiç puan alamayan Gercüş Bağlarspor  ligin 10.Haftasında konuk ettiği en yakın takipçisi ve 3 puana sahip Kozluk Gençikspor’u 2-0 mağlup ederek    “Haftanın Takımı” olmayı hak kazandı.

HAFTANIN ANTRENÖRÜ
ŞEHMUS BARLAK;  Her ne kadar kötü sonuçlar alınsa da takımının aldığı mağlubiyetler neticesinde morallerini yerine getiren ve rakip takımlara karşı oldukça centilmen davranan ve aynı şekilde kendi evinde konuk ettikleri takımları iyi ağırlayan ligin 10’uncu haftasında konuk ettiği Kozluk Gençlikspor’u 2-0 mağlup etmesinde büyük pay sahibi olan Gercüş Bağlarspor antrenörü Şehmus Barlak “Haftanın Antrenörü” olmayı hak kazandı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=