Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Engelliler Basket ligi kuruları çekiliyor

15 Eylül 2015, 19:03 - Okunma: 1324

Yeni sezon hazırlıklarına 1 Eylül’de başlayan Batman Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımında hedef yine şampiyonluk.

2015-2016 sezonu hazırlıklarına 1 Eylülden bu yana devam eden Batman Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını kura heyecanı sardı. Yarın kura çekimi için Kocaeli iline gidecek olan Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Nasreddin Kaya fikstür çekimi ile yeni sezon takviminin de netlik kazanacağını ifade etti. Yeni sezon hazırlıkları ile ilgili Kocaeli iline hareket etmeden önce bir açıklama yapan Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Nasreddin Kaya, “2006 yılından bu yana faaliyet gösterdiğimiz tekerlekli sandalye basketbol liginde bu yıl da şampiyonluk parolasıyla hazırlanıyoruz.  Bu yıl aramıza 2 genç kardeşimiz katıldı. 1 Eylülden bu yana haftada 2 antrenmanla hazırlanan takımımız geçmiş 9 sezonda olduğu gibi yine ilimizi en iyi şekilde temsil etme gayreti içinde olacak. Sporcu arkadaşlarım Batman Atatürk kapalı spor salonunda Antrenör Abdullah Bayram hocamızın gözetiminde teknik, taktik ve kondisyon çalışmalarını hazırlanan takvime göre devam ettirmekte. Bu gün fikstür çekimi için Kocaeli iline gidiyorum. Cuma günü çekilecek fikstür ile ligimizin takvimi netlik kazanacak. Yeni sezonun ligimize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=