Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


1.AMATÖR LİG’DE KOZLUK’TAKİ OLAY 7.HAFTA’YA DAMGA VURDU

03 Aralık 2018, 17:10 - Okunma: 2945

1.Amatör Lig 7.Haftanın karşılaşmasında Kozluk İlçe Stadı’nda oynana Kozluk Gençlikspor – Bahçelievlerspor mücadelesinde olaylar yaşandı.

Mücadelede konuk takım Bahçelievlerspor’un 1-0 önde götürdüğü maçta Kozluk Gençlikspor’un 90.dakikada geliştirdiği atakta 1-1 eşitliği sağladıktan sonra Bahçelievlerspor kalecisi Hüseyin Tutak ve oyuncular arasında çıkan sürtüşme bir anda tartışmaya döndü. Tartışmadan sonra saha bir anda karıştır futbolcular birbirlerine girdiler. Gelişen olaylarda Bahçelievlerspor kalecisi Hüseyin Tutak darp edildi. Maç yarıda kaldı ve müsabakanın Hakemi maçı tatil etti.

FUTBOL MÜSABAKALARINDA YAŞANAN OLAYLARI VE ŞİDDETİ ASLA TASVİP ETMİYORUM
Hani “Spor Dostluk ve Kardeşliktir” nerede kaldı bu slogan. Artık görmek istemiyoruz dediğimiz olayları görmeye devam ediyoruz. Soruyorum sizlere ve sormaya da devam edeceğim. Şampiyon olsanız ne olacak olmazsanız elinize ne geçecek. İnsan olmayı öğreneceğiz, şiddet uygulamaktan ve saldırganlık ruhunu terk etmemiz gerekir. Şunu da ifade etmem gerekir ki; hiç kimsenin kimseye hakaret ve küfür etmesine hakkı yoktur bu başka. Bizler birbirimize saygılı olmayı öğreneceğiz, bunu beraber başaracağız. Kozluk halkını ve takım oyuncularını bilirim misafirperver ve konuk ettiği takımları güzel ağırlayıp göndermişlerdir. Aynı şekilde Bahçelievlerspor kulübünü de ama her ne olursa olsun mücadelede yaşanan reaksiyonlar tartışmaya ve olayların büyümesinde rol oynamamalı. Lütfen sizden rica ediyorum Futbolumuzu kirletmeyelim. Gençlerimize güzel örnek olalım. Artık küfür hakaret ve şiddetten uzaklaşalım sadece sahada futbol oynayalım.

ŞİDDET’İN HER TÜRLÜSÜNE KARŞIYIM
“Spor dostluk ve kardeşliktir”
Bu görüntü 1.Amatör Lig 7.Hafta Karşılaşması olan Kozluk ilçe stadında Bahçelievlerspor - Kozluk Gençlikspor arasında oynanan ve mücadelenin 90. Dakikasında yaşanan olaylardan ötürü darp edilen Bahçelievlerspor kalecisi. Bu görüntüye iyi bakın futbolu kirletenlere yazıklar olsun diyorum. Oyuncuya geçmiş olsun diliyorum. (DARP EDİLEN KALECİ FOTOĞRAFI KULLANILACAK)


BEŞİRİ GÜNEŞ’İN DOĞMASINA İZİN VERMEDİ 1 – 1
1.Amatör Lig 7.haftanın karşılaşmasında Beşirispor, evinde Play Off potasında bulunan ligin flaş ekibi Güneşspor’u konuk etti.
Beşiri ilçe stadı saat 13:00’da başlayan mücadelede her iki takımında kontrollü oynadığı karşılaşmada tarafların attığı 1’er golle maç 1-1 berabere sonuçlandı. Ligde Play Off iddiası bulunan Güneşspor mutlak galibiyet için çıktığı sahada berabere ayrılıp bir puana razı olurken, ligde son 3 haftadır oynadığı güzel futbolla tüm dikkatleri üzerine çeken Beşirispor evinde ağırladığı ligin güçlü ve flaş ekibi Güneşspor’la 1-1 berabere kalıp ligde avantaj kaptı.

İLUH 72 SAĞLIK’I YARALADI 1 – 0
1.Amatör Lig 7.hafta karşılaşmasında 19 Mayıs 2 nolu sahada oynana karşılaşmada İluh 72 Spor güçlü rakibi Sağlıkspor’u penaltıdan attığı golle 1-0 mağlup etti.
Ligde Play Off hesapları yapan İluh 72 Spor ve Sağlıkspor ligin 7.haftasında karşı karşıya geldiler. Bol ataklı çekişmeli ve zevkli geçen mücadelede İluh 72 Spor kazandığı penaltıdan attığı golle Sağlıkspor’u 1-0 mağlup ederek Play Off’a kalma adına önemli bir avantaj elde etti. Mavi-beyazlılar bu galibiyetle puanını 11’e çıkarıp 6’ıncı sıraya yükselirken, Sağlıkspor ise 8 puanla 8’inci sırada kaldı.

TÜPRAŞ, TEİAŞ’IN PLAY OFF AKIMINI KESTİ 1 – 3
1.Amatör Lig 7.Hafta karşılaşmasında Tüpraş, güçlü ve zorlu rakibi TEİAŞ Gençlikspor’u 3-1 mağlup ederek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.
7.Hafta’nın en zorlu mücadelesi olan Tüpraşspor – TEİAŞ Gençlikspor mücadelesine sahne oldu. Her iki takımında Play Off hesabının yaptığı karşılaşmada Tüpraşspor, TEİAŞ Gençlikspor’u 3-1’lik skorla yenerek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. TEİAŞ Gençlikspor bu mağlubiyetle 11 puanla 5’inci sırada kalarak Play Off yolunda ağır bir darbe aldı.

AĞALAR BIÇAKÇI’YI YENDİ PLAY OFF UMUTLARI YEŞERDİ 4 – 2
1.Amatör Lig 7.Haftanın karşılaşmasında Gercüşspor evinde konuk ettiği zorlu rakibi Bıçakçı Köyüspor’u 4-2 yenerek çıkışını sürdürdü.
Pazar günü saat 13:00’da Gercüş İlçe Stadı’nda karşı karşıya gelen Gercüşspor – Bıçakçı Köyüspor mücadelesi bol gollü geçti. Her iki takımında galibiyet için çıktığı karşılaşma oldukça zevkli ve çekişmeli geçti. Zorlu mücadelenin galibi Gercüşspor oldu. 3 puanı 4-2’lik bir skorla alan ağalar, almış olduğu bu galibiyetle puanını 10’a çıkarıp ligde 7’inci sıraya yükselip Play Off yolunda tekrar umutlandı. Bıçakçı Köyüspor ise 5 puanla 10’uncu sırada kaldı.

YEŞİLTEPESPOR KENDİNİ BULDU 4 – 3
1.Amatör Lig 7.Haftanın kapanış maçında Yeşiltepespor, zorlu rakibi Gercüş Bağlarspor’u 4-3 mağlup ederek altın değerinde 3 puanı hanesine yazdı.
Pazar günü saat 14:30’da 19 Mayıs 2 Nolu sahada oynanan karşılaşma oldukça tempolu ve çekişmeli geçti. Bir yandan ligde düşme potasında bulunan ve galip gelip potadan çıkmanın hesabını yapan Gercüş Bağlarspor diğer yandan ligde güzel fotbol oynamasına rağmen sonuca gidemeyip 0 puanla 11’inci sırada yer alıp galip gelmenin planını yapan Yeşiltepespor. Bu zorlu karşılaşmanın galibi Yeşiltepespor oldu. 3 puanı 4-3’lük bir skorla alan Yeşil-Kırmızılılar altın değerinde 3 puanı hanesine yazmayı başardı. Gercüş Bağlarspor ise 0 puanda kalarak 12’inci sıradan kurtulamadı.

HAFTANIN TAKIMI
YEŞİLTEPESPOR Lige istediği gibi başlayamayan ve beklentilerin altında olan aynı zamanda sıkıntılarla boğuşan ve küme düşme tehlikesi yaşayan Yeşiltepespor, ligin 7.Haftasında karşılaştığı zorlu Gercüş Bağlarspor takımını 4-3’lük bir skorla devirip altın değerinde 3 puanı hanesine yazan Yeşiltepespor “Haftanın Takımı” olmayı hak kazandı.

HAFTANIN ANTRENÖRÜ
FAYSAL TUNCAY;  Geride bıraktığımız 7 haftalık maçta ligde sıkıntılar yaşayan ve beklentilerin altında kalan Yeşiltepespor’un başına gelen aynı zaman’da takım ruhunun geri dönmesinde büyük çaba içerisine giren ligin 7.Haftasında zorlu Gercüş Bağlarspor karşısında yaptırdığı değişikliklerde galibiyetin baş mimarı olan Faysal Tuncay ve yardımcı antrenör Sabahattin “Haftanın Antrenörü” olmayı hak kazandı.

1.AMATÖR LİG 7.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
KOZLUK GENÇLİK 1 – 1 BAHÇELİEVLER (YRD.KALDI)
BEŞİRİSPOR 1 – 1 GÜNEŞSPOR
İLUH 72 SPOR 1 – 0 SAĞLIKSPOR
TEİAŞ GENÇLİKSPOR 1 – 3 TÜPRAŞSPOR
GERCÜŞSPOR 4 – 2 BIÇAKÇI KÖYÜSPOR
YEŞİLTEPESPOR 4 – 3 GERCÜŞ BAĞLAR

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=