Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


2.AMATÖR LİG A GRUBU’NDA SASON DURDURULAMIYOR

27 Kasım 2018, 16:09 - Okunma: 2270

2.Amatör Lig A Grubu 3.Haftanın açılış maçında 19 Mayıs Gençlikspor, zayıf rakibi Karpuzlu Birlikspor’u 7-0’lık farklı bir skorla yenerek moral buldu.

Grubun ikinci karşılaşmasında Yeni Pınarspor, Ramanspor’u 2-0 mağlup ederek çıkışını sürdürdü.  Lider Sason Gençlikspor Balpınar Belediyespor’u 3-0 net bir skorla yenerek zirvedeki yeri korurken,  Dorukspor – Hasankeyf Diclespor mücadelesi 1-1 berabere sonuçlandı.
19 MAYIS, KARPUZLU’YU YEDİ BİTİRDİ 7 – 0
2.Amatör Lig A Grubu 3.Hafta karşılaşmasında 19 Mayıs Gençlikspor, zayıf rakibi Karpuzlu Birlikspor’u 7-0’lık farklı bir skorla yenerek çok önemli 3 puanı hanesine yazdı.
Ligin flaş ekiplerinden ve 1.Amatör Lig’e yükselmenin hesaplarını yapan 19 Mayıs Gençlikspor inişli çıkışlı bir grafik çiziyor. Geçen hafta Dorukspor’a mağlup olan Siyah-Beyazlılar ligin 3.haftasında Karpuzlu Birlikspor’u 7-0 mağlup edip puanını 6’ya çıkardı.
LİDER SASON, BALPINAR’IN TADINI KAÇIRDI 0 – 3
2.Amatör Lig A Grubu 3.hafta karşılaşmasında lider Sason Gençlikspor, Balpınar Belediyespor’u 3-0’lık net bir skorla yenerek zirvedeki yerini korudu.
Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ve şuana dek çıktığı 3 karşılaşmayı da farklı kazanan Sason Gençlikspor oynadığı güzel futbolla büyük beğeni topluyor. Cihan Atalay’ın öğrencileri ligin 3.Haftasında karşılaştığı zorlu rakibi Balpınar Belediyespor’u 3-0 mağlup edip zirvedeki yerini korudu.
RAMAN’DAN BERRAK ‘PINAR’ FIŞKIRDI 0 – 2
2.Amatör Lig A Grubu 3.hafta karşılaşmasında Yeni Pınarspor, Ramanspor’u 2-0 mağlup ederek çıkışını sürdürdü.
19 Mayıs 2 Nolu sahada saat 14:30’da başlayan mücadelede Yeni Pınarspor 3 puanı 2 golle alarak çok önemli bir avantaj elde etti. Sarı – mavililer bu galibiyetle puanını 6’ya çıkarıp büyük bir moral bularak 1.Amatör Lig’e çıkmak için avantajlı duruma düştü. Ramanspor’un ise henüz ligde puanı yok.
DORUK HASANKEYF BİR PUANA RAZI OLDU 1 – 1
2.Amatör Lig A Grubu 3.Hafta maçında Dorukspor ile Hasankeyf Diclespor 1-1 berabere kaldı.
19 Mayıs 3 Nolu’da oynanan maçı hakem Ahmet Ezgin yönetti. Maça her iki takım kontrollü başladı. İki takımın da galibiyet için çıktığı sahada maç 1-1 sonuçlandı. Bu sonuçla Dorukspor 5, Hasankeyf Diclespor ise 4 puana çıktı.
2.AMATÖR LİG B GRUBU’NUN PRENSİ BATMANSPOR
2.Amatör Lig B Grubu 3.haftanın açılış maçı Binatlı Güven – Enerji Gençlikspor mücadelesinde tam 8 gol çıktı. Binatlı Güven, zayıf rakibi Enerji Gençlikspor’u 7-1’lik farklı bir skorla devirerek ligde ilk galibiyetiyle tanışmış oldu. Günün sonraki karşılaşması  Kozluk’ta oynandı. Ev sahibi Yeni Kozluk Belediyespor, konuk takım Eğitimspor’a 2-1 mağlup olarak avantaj teperken Eğitimspor ise ligde ilk galibiyetine ulaşmış oldu. Haftanın son karşılaşmasında Batmanspor – Petrolkenspor mücadelesine sahne oldu. Ligde na-mağlup olan Batmanspor, Petrolkentspor engelini 3-1’lik bir skorla geçerek gruptaki liderliğini sürdürdü.
LİDER BATMANSPOR, PETROLKENT’İ KAYIPSIZ GEÇTİ 1 – 3 
Lider Batmanspor Petrolkentspor maçını kayıpsız geçti. 1.Amatör Lig B Grubu 3.Haftası’nda lider Batmanspor Petrolkentspor’u 3-1 yendi.
Pazar günü saat 15:00’da 19 Mayıs 1 nolu sahada karşı karşıya gelen Batmanspor – Petrolkentspor mücadelesinin ilk yarısında Batmanspor’lu çok önemli stoper oyuncularının talihsiz sakatlığı sonucu oyunu devam edemedi. Zevkli ve çekişmeli geçen müsabakada Batmanspor 3 puanı 3 golle aldı. Sarı siyahlı ekip ligin 3. Haftasını da kayıpsız geçerek 9 puan toplayıp liderliğini sürdürürken, Petrolkentspor ise 3 puanla 5’inci sıraya geriledi.

BİNATLI, ENERJİ’Yİ TÜKETİP HEDEF’E KOŞUYOR 7 – 1
2.Amatör Lig B Grubu 3.haftanın karşılaşmasında Binatlı Güvenspor, ligde son sırada yer alan zayıf rakibi Enerji Gençlikspor’u 7-1’lik farklı bir skorla yenerek ligde ilk galibiyetle tanışmış oldu.
Cumartesi günü saat 14:00’da 19 Mayıs 1 nolu sahada oynanan mücadelede Binatlı Güvenspor, rakibini 7-1 mağlup ederek 3 puanla tanışmış oldu.
EĞİTİM, KOZLUK BELEDİYE’Yİ DURDURDU 1 – 2
2.Amatör Lig B Grubu 3.haftanın karşılaşmasında Eğitimspor, Y.Kozluk Belediyespor’a konuk oldu. Kozluk İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmada Eğitimspor, güçlü rakibi Y.Kozluk Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini almış olurken, Y.Kozluk Belediyespor ise bu mağlubiyetle üst lige çıkmak için avantaj tepti.
2.AMATÖR LİG A-B GRUBU 3.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
KARPUZLU BİRLİK 0 – 7 19 MAYIS GENÇLİK
YENİ PINAR 2 – 0 RAMANSPOR
BALPINAR BELEDİYE 0 – 3 SASON GENÇLİK
DORUKSPOR 1 – 1 HASANKEYF DİCLE
BİNATLI GÜVEN 7 – 1 ENERJİ GENÇLİK
EĞİTİMSPOR 2 – 1 Y.KOZLUK BELEDİYE
PETROLKENTSPOR 1 – 3 BATMANSPOR

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=