Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


LİDER BAHÇELİEVLERSPOR SON NEFESTE, TÜPRAŞ TAKİPTE, İÖİ GENÇLERBİRLİĞİ ADIM ADIM, GÜNEŞ DOĞUYOR.

26 Kasım 2018, 16:39 - Okunma: 1946

1.Amatör Lig’in 6.haftası Sağlıkspor – Kozluk Gençlikspor mücadelesiyle başladı. Cumartesi günü saat 13:00’da 1 Nolu sahada başlayan mücadelede Sağlıkspor, Kozluk Gençlikspor’u 5-1’lik skorla mağlup etti.

 Günün sonraki karşılaşmasında lider Bahçelievlerspor Beşirispor’u 19 Mayıs 1 Nolu sahada konuk etti. Saat 15:00’da başlayan mücadele oldukça çekişmeli ve zevkli geçti. Sarı-mavililer son saniyede attığı golle zorlu rakibi Beşirispor’u 3-2 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Pazar günün ilk karşılaşmasında İÖİ Gernçlerbirliği zorlu Bıçakçı Köyüspor engelini 2-0’lık bir skorla geçerek ligde 3’üncü sıraya yükseldi. 19 Mayıs 1 Nolu sahada saat 13:00’da başlayan mücadelede Tüpraşspor ligde zor günler yaşayan Yeşiltepespor’u 2-1’lik bir skorla yenerek Play Off’a kalma adına önemli bir avantaj elde edip ligde 2’inci sıraya yükseldi. Gercüş İlçe Stadı’nda oynanan derbide Gercüşspor, Gercüş Bağlarspor’u 1-0 mağlup ederek puanını 7’ye çıkardı. Haftanın kapanış karşılaşmasında Güneşspor – TEİAŞ Gençlikspor karşı karşıya geldi. Her iki takımında galibiyet için çıktığı sahada Güneşspor’un maçın son anına kadar 1-0 önde götürdüğü maçta TEİAŞ Gençlispor son dakikada attığı golle maç 1 – 1 sonuçlandı.

LİDER BAHÇELİEVLER SON ANDA KAZANDI 3 – 2
1.Amatör Lig 6.Haftanın karşılaşmasında lider Bahçelievlerspor, mücadelede 10 kişi kaldığı zorlu rakibi Beşirispor’u son saniyede attığı golle 3-2 yenerek liderliğini sürdürdü.
19 Mayıs 1 Nolu sahada saat 15:00’da başlayan mücadelede Bahçelievlerspor henüz ilk dakikalarda 1-0 öne geçti. Bu golden sonra Beşirispor duran toptan kullandığı atağı değerlendirip skoru 1-1’e getiren golü kaydetti. Maçın temposu arttığı dakikalarda Bahçelievler’in geliştirdiği atakta rakibini yere düşüren Beşirispor’lu oyuncu maçın hakemi tarafından oyundan atılarak takımını 10 kişi bıraktı. Sahada 10 kişi kalan Beşirispor, bu dakikalarda oyunun kontrolünü eline alarak geliştirdiği atakta köşe vuruşu kazandı. Topun gerisine geçen kaptan kullandığı düzgün köşe vuruşundan top rakibe çarparak ağlara gitti ve takımını 2-1 öne geçirdi. Oldukça zevkli ve çekişmeli geçen mücadelenin sonlarına doğru Bahçlievlerspor bir gol daha bularak eşitliği sağladı 2-2. Maç tam bu skorla bitecek derken rakip kaleye yüklenen Sarı-mavililer maçın 90+3’üncü dakikasında attığı gol ile 3-2 öne geçip santra kullanıldıktan sonra maç sona erdi. Son anda gelen galibiyetle Bahçelievlerspor, 16 puanla liderliğini sürdürürken, Beşirispor ise 5 puanla 9’uncu sırada yer aldı.

SAĞLIK’LI VE FARKLI GALİBİYET  5 – 1
1.Amatör Lig 6.haftanın açılış maçında Sağlıkspor, Kozluk Gençlikspor karşısında oynadığı güzel futbolla rakibi karşısında 5-1’lik bir skorla galip gelerek üst sıralara tırmandı.
19 Mayıs 1 Nolu sahada saat 13:00’da oynanan mücadelede Sağlıkspor karşılaşmanın ilk 10 dakikasında rakibi karşısında zorlansa da  ardı ardına bulduğu gollerle ligde henüz galibiyeti bulunmayan ve son sırada yer alan Kozluk Gençlikspor’u 5-1 yenerek 3 puanı hanesine yazdı.  Sağlıkspor bu galibiyetle puanını 8’e çıkarıp 7’nci sıraya yükseldi.

İÖİ GENÇLERBİRLİĞİ’NİN PLAY OFF İNADI 0 – 2
1.Amatör Lig 6.haftanın karşılaşmasında İÖİ Gençlerbirliği, Bıçakçı Köyüspor’u zorda olsa 2-0 yenerek Play Off’a kalabilmek adına çok önemli bir avantaj elde etti.
Pazar günü saat 11:00’da 19 Mayıs 1 Nolu sahada oynanan mücadelede İÖİ Gençlerbirliği zorlu rakibi Bıçakçı Köyüspor’u 2-0 mağlup ederek çıkışını sürdürdü. Maç sonunda Bıçakçı Köyüspor’lu yöneticilerin hakemlerin kararlarını beğenmediğini ifade ettiler. Bu sonuçla İÖİ Gençlerbirliği puanını 13’e çıkarıp ligde 3’üncü sıraya yükselirken, Bıçakçı Köyüspor ise 5 puanla 10’uncu sırada yer aldı.

TÜPRAŞSPOR ZORDA OLSA GALİP GELDİ 2 – 1 
Tüpraşspor ligin 6.Haftasında zor durumda olan Yeşiltepespor’u zorda olsa 2-1 yenerek avantaj elde etti.
Ligde henüz mağlubiyeti bulunamayan ve Play Off’u hedefleyen Tüpraşspor, 1.Amatör Lig 6.hafta mücadelesinde ligde zor günler geçiren ve hiç puanı bulunamayan Yeşiltepespor’u biri penaltıdan olmak üzere 2-1’lik bir skorla yenerek avantaj kaptı. Tüpraşspor bu galibiyetle puanını 14’e çıkarıp 2’inci sıraya yükselirken, Yeşiltepespor ise 0 puanla 11’inci sıradaki yerinde kaldı.

AĞALAR HEM KAZANDI HEM KAYBETTİ 0 – 1
1.Amatör Lig’inin 6.Haftasındaki derbi maçta Gercüşspor, Gercüş Bağlarspor’u 1-0’lık bir skorla yenmesini bildi.
Yeşil siyahlılar, Gercüş İlçe Spor Kompleksinde karşılaştığı Gercüş Bağlarspor’u 1-0 mağlşup etti. Gercüşspor takımı, bu galibiyetle puanını 7’ye çıkarıp 8’inci sıraya yükseldi. Gercüş Bağlarspor ise 0 puanla 12’inci sırada kaldı.

GÜNEŞ TEİAŞ’I PLAY OFF’UN DIŞINA İTTİ 1 – 1
1.Amatör Lig 6.haftanın kapanış maçında Güneşspor – TEİAŞ Gençlikspor karşı karşıya geldi.
Ligde henüz mağlubiyeti bulunamayan Güneşspor ve TEİAŞ Gençlikspor sahaya mutlak galibiyet için çıktılar. Pazar günü saat 15:00’da 19 Mayıs 2 Nolu sahada başlayan mücadelede maçın son anına kadar TEİAŞ Gençlikspor karşısında 1-0 önde götüren Güneşspor, maçın uzatma dakikalarında yediği golle taraflar 1-1 berabere ayrıldı. Bu sonuçlar Güneşspor puanını 12’ye çıkarıp 4’üncü sıraya yükselirken, TEİAŞ Gençlikspor ise 11 puanla 5’inci sıraya gerileyip Play Off potasından çıktı.

HAFTANIN TAKIMI
GÜNEŞSPOR; Sezon başından bu yana oynadığı güzel futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan, çıktığı 6 karşılaşmada 3 galibiyet 3 beraberlik ve hiç mağlubiyeti olmayan ligin 6.haftasında en yakın takipçisi TEİAŞ Gençlikspor ile 1-1 berabere kalıp Play Off potasında kalan Güneşspor  “Haftanın Takımı” olmayı hak kazandı.

HAFTANIN ANTRENÖRÜ
NİHAT KILIÇ;  Gerek saha içinde gerek saha dışında centilmenliğiyle ön plana çıkan ve takımına oynattığı güzel futbolla beğeni toplayan  ve takımda hem antrenörlük yapan hem de oynayıp sonuçlara katkıda bulunan Güneşspor’un hem oyuncusu hem de Antrenörü Nihat Kılıç “Haftanın Antrenörü” olmayı hak kazandı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=