Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Stad inşaatında sıra tribünlerde

15 Eylül 2015, 00:30 - Okunma: 1509

Geçtiğimiz yıl Şubat ayında Ankara'da ihalesi yapılan 15 bin kişilik Batman stad ve spor kompleksi inşaatı devam ediyor.

 2,5 yıl yani 820 günde tamamlanması planlanan stadın inşaatı şekillenmeye başladı. Çevre duvarının ardından tribünlerin yapımına başlandı.
Güneştekin inşaat firması tarafından yapılan stad kompleksi içinde ayrıca 8 parkurlu tam donanımlı atletizm pisti ile olimpik kapalı yüzme havuzu da yer alıyor.   50 milyon TL'ye mal olacak 15 bin kişilik Batman stad kompleksi Batıraman yolu üzerinde bulunan TEİAŞ Grup Müdürlüğü karşısında ki 123 dönüm arazi üzerinde yapılıyor. 3 yıl önce projelendirilen ve Maliye Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında hazırlanan Protokolün imzalanması ile Batman'da yapılması kararlaştırılan 15 bin kişilik stad ve spor kompleksi Batman'da Özel İdare ve Tapu Kadastro Müdürlüğü tarafından sürdürülen toplulaştırma nedeniyle gecikmeye uğramıştı. Daha önce Afyonkarahisar’da benzeri yapılan 15 Bin kişi kapasitedeki stadın tribün merdivenleri çalışmaları başladı. 2017 yılında teslim edilecek stad inşaatında 150 kişi çalışıyor. İnşaat firması yetkilileri, şu an en hızlı stad inşaatına imza attıklarını belirttiler.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=