Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


1.Amatör Lig 3.Hafta

05 Kasım 2018, 16:27 - Okunma: 1979

1.Amatör Lig 3.Hafta

GÜNEŞ ISITIYOR, TÜPRAŞ YAKIYOR, BAHÇELİEVLER YEŞERİYOR...
1.Amatör Lig 3.haftanın karşılaşmaları 3’ü ilçede olmak üzere toplam 6 karşılaşmayla sona erdi. İlçelerde futbol şöleni vardı. Güneşspor güzel oyununu sürdürüyor. Tüpraşspor’lu gençler galip gelmeye devam ediyor. Bahçelievler muhteşem bir geri dönüşe imza atarak liderlik koltuğuna oturdu. Sağlıkspor  üst sıralara tırmandı. Kozluk Gençlikspor ligin dibine çakıldı. Beşiri ve İluh 72 Spor orta sıralarda kaldı. İÖİ Gençlerbirliği Play Off’u zorluyor. Bıçakçı ve Yeşiltepe yerinde sayıklıyor. Ağalar Üzgün.

GÜNEŞ ‘BIÇAK’ÇIYI KÖRELTTİ 4 – 1
Güneşspor, 1.Amatör Lig’in 3.Haftasında Bıçakçı Köyüspor ile 19 Mayıs 2 Nolu sahada oynadığı karşılaşmada rakibini 4-1’lik farklı bir skorla yenerek çıkışını sürdürdü.
Cumartesi günü saat 14:00’da güneşli havada karşı karşıya gelen Güneşspor ile Bıçakçı  Köyüspor oynadıkları futbol ile izleyicilere seyir zevki verdiler. Tempolu ve çekişmeli geçen mücadelede Güneşspor, sahadan 4-1’lik galibiyetle ayrıldı. Bıçakçı Köyüspor’un attığı gol ise serbest vuruştan geldi. Güneşspor 3’ncü haftanın sonunda puanını 7’e çıkarıp 2’nci sıraya yükselirken, Bıçakçı Köyüspor ise 1 puan ile 10’uncu sırada kaldı.

TÜPRAŞ AĞALARI GERCÜŞ’TE ÜZDÜ 0 – 1
Gercüş İlçe stadında müthiş bir maç oynandı. 1.Amatör Lig 3.Hafta’nın açılış maçında Tüpraşspor deplasmanda Gercüş Bağlarspor’u zorda olsa 1-0 mağlup etti.
Gercüş İlçe Stadında saat 13:00’da Gercüş Bağlarspor ile Tüpraşspor ile arasında oynanan karşılaşma oldukça zevkli ve çekişmeli geçti. Centilmence geçen mücadelede Tüprasşpor rakibini 1-0 mağlup etmesini bildi. Gercüş Bağlarspor’un ise 90. dakikada bir topu direkten döndü. Kırmızı siyahlı ekip bu galibiyetle puanını 7’ye çıkarıp ligde 3’üncü sıraya yükselirken, Gercüş Bağlarspor ise 0 puanla son sırada yer aldı.

BAHÇELİEVLER’DEN MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ 2-3
1.Amatör Lig’in 3.haftasında Gercüşspor ile Gercüş İlçe Stadı’nda karşılaşan Bahçelievlerspor takımı karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı. Gercüşspor’un 2-0 öne geçtiği karşılaşmada 3 gol daha bulan  Bahçelievlerspor  böylelikle muhteşem bir geri dönüşe imza attı.
Gercüş İlçe Stadı’nda saat 13:00’da başlayan mücadelede ilgi büyüktü. Her iki takımında galibiyet için çıktığı maç oldukça heyecanlı ve zevkli geçti.
BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR
Ligde geride kalan 3 maçın 3’ünü de kazanan Sarı mavili ekip, oynadığı güzel futbolla taraftarın beğenisini topladı. Geçen sezon 2.Amatör Lig’den 1.Amatör Lig’e yükselen Bahçelievlerspor bu performansını da 1.Amatör Ligde de sürdürüyor. Ligin 3.Haftasında Gercüşspor deplasmanında zorlu ve güçlü rakibini son dakikada bulduğu golle 3-2 mağlup eden Bahçelievlerspor puanını 9’a çıkarıp liderlik koltuğuna oturdu.

BEŞİRİSPOR İLUH 72 SPOR KARDEŞÇE 0 – 0
1.Amatör Lig’in 3.haftasında Beşirispor ile İluh 72 Spor Beşiri İlçe Stadı’nda karşı karşıya geldiler. Tüm sporseverlerin gözü bu maçtaydı.  Müsabakaya ilgi oldukça büyüktü. Maça ASKF Başkanı Mahmut Akyol, Futbol İl Temsilcisi Abdulkadir Kardaş ve çok sayıda Beşirispor’lu taraftarlar izledi. Centilmenliğin ve kardeşliğin ön planda olduğu maç 0-0 berabere sonuçlandı.
Ligin flaş takımlarından Beşirispor ile İluh 72 Spor mücadelesinden gol sesi çıkmadı. Bu beraberlikle Beşirispor ligde 4 puanla 8’nci sırada kalırken, aynı puanla İluh 72 Spor 7’nci sırada yer aldı.

İÖİ GENÇLERBİRLİĞİ KOZLUK’A ACIMADI 5-2
1.Amatör Lig’in 3.Haftasında İÖİ Gençlerbirliği, Batman’da Kozluk Gençlikspor’u 5-2’lik farklı bir skorla mağlup etti.
1.Amatör Lig’in 3.Haftanın maçında İÖİ Gençlerbirliği, Batman 19 Mayıs 2 Nolu sahada Kozluk Gençlikspor’u konuk etti. Mücadelenin ilk dakikalarında rakip kaleye yüklenen İÖİ Gençlerbirliği aradığı golü ilk dakikalarda bulup öne geçti. Kırmızı siyahlılar bu dakikadan itibaren Kozluk Gençlikspor kalesini abluka altına alarak ard arda bulduğu gollerle rakibini 5-2 yenerek puanını 6’ya çıkarıp ligde 5’nci sıraya yükseldi. Kozluk Gençlikspor ise 0 puanla son sırada yer aldı.

SAĞLIK YARALARI SARDI 4-1
1.Amatör Lig’in 3. haftası Sağlıkspor - Yeşiltepespor maçı ile tamamlandı.
19 Mayıs 1 Nolu sahada saat 14:00’da oynanan karşılaşmada Sağlıkspor rakibini 4-1’le geçmeyi bildi.
Ekrem Ergül Antrenörlüğünde ligde geride kalan 3 maçta 4 puan toplamayı başaran Sağlıkspor, almış olduğu bu galibiyetle üst sıralara tırmanmayı başardı. Yeşiltepespor’un ise henüz galibiyeti bulunmuyor.

HAFTANIN TAKIMI
BAHÇELİEVLERSPOR; 1.Amatör Ligde 3 hafta geride kalırken topladığı 9 puanla na-mağlup liderlik koltuğuna oturan ve 1.Amatör Lig 3.Haftanın karşılaşmasında deplasmanda Gercüşspor’a karşı 2-0 geriye düşmesine rağmen müsabakada bir penaltı kaçırıp ve maçı 3-2 çevirmeyi başaran Bahçelievlerspor “Haftanın Takımı” olmayı hak kazandı.

HAFTANIN ANTRENÖRÜ
KUBİLAY BULUT; Geçen sezon takımının 2.Amatör Lig’den 1.Amatör’e yükselmesinde büyük bir emeği ve payı olan ve 1.Amatör Ligde istikrarlı bir oyun ve yetenekli kadro oluşturmayı başaran ligde geride kalan 3 maçta takımı na-mağlup liderliğe oturan Bahçelievlerspor’un Antrenörü Kubilay Bulut “Haftanın Antrenörü” olmayı hak kazandı.

HAFTANIN HAKEM TRİOSU
Gercüş Bağlarspor - Tüpraşspor müsabaka hakemleri
Mustafa Yüksel Orta
Ahmet Ezgin 1. Yrd.
Ahmet Gülşen 2.Yrd.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=