Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Kupa maçı son dakikada tatil edildi

30 Ekim 2018, 16:33 - Okunma: 1684

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Süper Ligin güçlü ekibi Kasımpaşa’yı ağırlayan Batman Petrolspor, iki farklı geriye düştüğü maçı 2-2’ye getirdi, ancak son dakikalardaki gele engel olamadı.

Maçın son dakikasında tribünlerden atılan bir cisim yüzünden maç tatil edildi.
Batman Yeni Şehir Stadında oynanan karşılaşmayı yaklaşık 10 Bin’in üzerinde kişi izledi. Maça hızlı başlayan konuk ekip Kasımpaşa, 30. Dakikada öne geçti. Bu dakikada Bengali Koita’nın cezasahasına ortasını iyi değerlendiren Tarkan, takımını öne geçirdi: 0-1. Bu golden 3 dakika sonra bu kez sahneye Hasan çıktı ve takımını öne geçirdi. Bu dakikada Samuel Eduok boş pozisyondaki Hasan’ı gördü, Hasan’ın yerden vuruşu ağları havalandırdı: 0-2. Maçın ilk yarısı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda farkı kapatmak için ataklarını sıklaştıran evsahibi Petrolspor, rakip kalede tehlikeler oluşturdu. 65. dakikada gelişen atakta Mustafa Emre Can’ın ortasına dokunan Mutafa Bedirhan Çelik, farkı bire indiren golü attı: 1-2. 70. dakikada bu kez sahneye Ali Kuleli çıktı. Bu dakikada aldığı pasla ceza sahasına girmeden muhteşem vurdu ve fileleri havalandırdı: 2-2. 73. dakikada ceza sahasına giren Mutafa Bedirhan Çelik’in şutu yan direkte patladı. 81. Dakikada Samed Kartal önemli bir pozisyondan yararlanamadı. 85. Dakikada Hakan’ın korner atışında iyi yükselen Syam Ben Youssef, takımını yeniden öne geçirdi: 2-3. Maçın 90. Dakikasında ise Bengali Koita’nın yüzüne isabet eden su şişesi nedeniyle hakem Özgür Yankaya tarafından tatil edildi.
Hakemler: Özgür Yankaya ***, Ömer Tevfik Özkoç ***, Abdullah Bora Özkara ***
Petrolspor: Süleyman *, Celal **, Bedri *, Kadir **, Mehmet **, Emre Bayram**, Ali *, Mertcan *, Mustafa Emre **, Aydın * (Dk. 52 Mustafa Bedirhan Çelik *), Emrah *
Kasımpaşa: Eray * Veysel ** (Dk. 46 Syam Ben Youssef **), Onur **, Uğurcan *, Tarkan **, Hakan **, Hasan **, İlhan *, Yılmaz **, Bengali Koita **, Samuel Eduok **
Goller: Dk. 30 Tarkan Serbest, Dk. 32 Hasan Bilal (Kasımpaşa)
Sarı kartlar: Celal (Petrolspor), Yılmaz (Kasımpaşa)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=