Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


BATMAN 1.AMATÖR LİG ASKF BAŞKANI MAHMUT AKYOL’UN BAŞLAMA VURUŞUYLA BAŞLADI

22 Ekim 2018, 15:47 - Okunma: 2293

Batman 1.Amatör Lig uzun bir aradan sonra 19 Mayıs 1,2,3 nolu sahalarda start aldı.


Sezon öncesi birçok kulüpler yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendirirken maddi durumu düşük olan takımlar transferler yapamayıp mevcut kadrosundaki oyuncuların ayrılmasıyla güç kaybı yaşadı. Batman Amatör Spor takımların malzeme desteği Batman Valisi tarafından dağıtılırken, yeni yapılan 19 Mayıs 3 nolu sahasınında açılışının Sevinç’ini yaşadık. Amatör sporda büyük desteklerde bulunan başta sayın Valimiz Ahmet Deniz, Belediye Başkan vekilimiz Ertuğ Şevket Aksoy yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Halil Eren, ASKF Başkanımız Mahmut Akyol’a teşekkürlerimi sunuyorum.
Haftanın açılış maçında Cumartesi günü Tüpraşspor karşılaştığı Güneşspor ile 0-0 berabere kalırken, İl Özel İdare Gençlerbirliği penaltıdan kaydettiği golle ilgin flaş takımlarından Beşirispor’u 1-0 mağlup etmesini başardı. Bir diğer mücadele ise TEİAŞ Gençlikspor Kozluk Gençlikspor’u 8-2’lik farklı bir skorla mağlup etti.
Pazar günü oynanan mücadelelerde, İluh 72 Spor zorlu rakibi Yeşiltepespor’u 4-1’lik skorla mağlup etmeyi başarırken, aynı saatte başlayan bir diğer mücadelede ise Sağlıkspor ile Bıçakçı Köyüspor 3-3 berabere kaldı. Ligin bir diğer güçlü ekibi olan Bahçelievlerspor deplasmanda Gercüşbağlarspor’u 3-0’lık net skorla yenmesini bildi. Böylelikle 1. Amatör Lig 1. Hafta karşılaşmaları 6 müsabakayla sona erdi.

TÜPRAŞSPOR VE GÜNEŞSPOR’DAN SESSİZ AÇILIŞ 0-0
1.Amatör Lig 1.Hafta karşılaşmasında Cumartesi günü saat 14:00’da başlayan mücadelede Tüpraşspor ile Güneşspor sergiledikleri güzel bir futbol ile 0-0 berabere kalarak yenişemediler.

İÖİ GENÇLERBİRLİĞİ’NDEN TEK VURUŞLU GALİBİYET 1-0
Geçen sezon 2.Amatör Lig’de şampiyon olup 1.Amatör Lig’e yükselen İl Özel İdare Gençlerbirliği zorlu rakibi Beşirispor’u penaltıdan attığı golle 1-0 mağlup etti.

TEİAŞ KOZLUK’UN ELEKTRİĞİNİ KESTİ 8-2
1.Amatör Lig 1. Hafta mücadelesinde TEİAŞ Gençlikspor, lige kısıtlı imkanlarla çıkan Kozluk Gençlikspor’u 8-2’lik farklı bir skorla yenip ilgin lideri oldu.

EMRAH İPEK’Lİ İLUH DÖRT DÖRTLÜK 4-1
Yaptığı transferlere kadrosunu güçlendiren ve deneyimli Antrenör Emrah İpek’le anlaşan İluh 72 Spor 1.Amatör Lig’in 1. Haftasında zorlu rakibi Yeşiltepespor’u 4-1 mağlup ederek güzel bir başlangıç yaptı.

SAĞLIK BIÇAKÇI YENİŞEMEDİ 3-3
1.Amatör Lig q. Hafta karşılaşmasında Sağlıkspor ile Bıçakçı Köyüspor karşı karşıya geldi.
Pazar Günü saat 14:00’da başlayan mücadelede her iki takımda galibiyet için sahaya çıktı. Sağlıkspor üstün oynadığı karşılaşmada öne geçmesine rağmen Bıçıkçı Köyüspor ile 3-3 berabere kalarak her iki takımda 1’er puana razı oldu.

BAHÇELİEVLERSPOR’DAN NET GALİBİYET 3-0
Geçen sezon 2.Amatör Ligden 1.Amatör Lige yükselmeyi başaran Bahçelievlerspor, deplasmanda Karşılaştığı Gercüş Bağlarspor’u 3-0 mağlup ederek lige büyük bir moralle başlayıp e puanı hanesine yazmayı başardı.

HAFTANIN TAKIMI
TEİAŞ Gençlikspor

HAFTANIN ANTRENÖRÜ
Emrah İpek


HAFTANIN HAKEM TRİOSU
TEİAŞ Gençlikspor – Kozluk Gençlikspor müsabaka hakemleri
Mustafa Yüksel Orta
Metin Ekren 1. Yardımcı
Ahmet Ezgin 2. Yardımcı

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=