Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrolspor son saniyede fırsatı tepti 1-1

30 Eylül 2018, 19:06 - Okunma: 2294

Ligde istediği sonuçları alamayan Batman Petrolspor, kendisi gibi son sıralarda yer alan 1 puanlı Erbaa karşısında son saniyede penaltıdan yararlanamadı ve bir puana razı oldu.

 Hafta arasında Ziraat Türkiye Kupasında 1. Lig ekibi Elazığ’ı deplasmanda farklı yenerek moral bulan evsahibi Petrolspor, son kez 16 Mayıs Şehir stadında bir maça çıktı. Karşılaşmayı, Vali Ahmet Deniz, Petrolspor yöneticileri, kurum müdürleri ve kalabalık bir taraftar topluluğu izledi. İlk yarıdaki etkisiz futbolu ile rakip alana giremeyen Petrolspor, 24. Dakikada gelişen konuk ekip Erbaa atağında golü kalesinde göndü. Bu dakikada gelişen atakta Oğuzhan Demirer’in ortasına iyi yükselen Ulaş, topu uzak köşeden filelere bıraktı: 0-1. Maçın ilk yarısı konuk ekibin üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda da etkisiz futbolunu sürdüren evsahibi Petrolspor, pozisyon üretmekte zorlandı. Beraberlik golü için geliştirdiği nadir ataklardan birinde skora denge getirdi. 58. Dakikada kazanılan korner atışında ileri çıkan Erhan, kafayla topu filelere gönderdi: 1-1. Maçın bu skorla bitmesi beklenirken 7 dakikalık uzatmanın son saniyesinde ceza sahasında Hasan’ın düşürülmesine hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Hasan’ın atışını kaleci Nurullah çıkardı. Petrolspor büyük bir fırsatı kaçırırken, sahasında oynadığı üçüncü maçında da berabere kalarak adeta galibiyeti unuttu.  
   

Hakemler: Ahmet Aydın***, Uğur Akalp ***, Ali Kılıç ***
Petrolspor: Süleyman *, Bedri **, Erhan **, Veysel *, Celal **, Mertcan *, Aydın ** (Dk. 58 Emrah *), Burak * (Dk. 82 Emre Aydın *), Emre Bayram * (Dk. 75 Ali *), Samed **, Hasan *
Erbaaspor:  Nurullah ***, Hüseyin **, Berk **, Yasin **, Rıdvan *, Oğuzhan Demirel ** (Dk. 89 Mahmet ?), Muhammet *, **, Mustafa * (Dk. 62 Oğuzhan Baykal *), Ahmet **, Melik *, Ulaş **
Goller: Dk. 24 Ulaş Sarı (Erbaaspor), Dk. 58 Erhan Kurt (Petrolspor)
Sarı kartlar: Erhan, Hasan (Petrolspor)Muhammed, Ulaş, Ahmet, Hüseyin Nurullah, Oğuzhan Demirer (Erbaaspor)


Toplu sonuçlar
Yomraspor 0 – 0 Ergene Velimeşe
Artvin Hopaspor 0 - 0  Tire 1922
Hekimoğlu Trabzon 2 – 0 Şile Yıldızspor
Erzin Belediyespor 3 – 0 Silivrispor

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=