Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Sporcu kafilesi Ankara’ya gitti

08 Eylül 2015, 23:52 - Okunma: 1612

Batman Spor Akademisi sporcu kafilesi Wushu Sanda Taolu İller Arası Gazi Kupası Şampiyonasına katılmak üzere Ankara iline gitti.

“Gazi Kupasına katılmak üzere sporcularımızla Ankara’ya gidiyoruz” diyen, Türkiye Wushu Federasyonu Doğu ve Güney Doğu Genel Koordinatörü ve Batman Spor Akademisi kurucu hocası Abdulaziz Velioğlu, “10-13 Eylül tarihleri arasında Ankara Pursaklar spor salonunda gerçekleşecek olan Wushu Sanda Taolu İller Arası Gazi Kupası Şampiyonasına her kategoriden 2 sporcu ile katılıyoruz.  Batman Spor Akademisi olarak 81 ilin katıldığı şampiyonada Batmanı temsil edeceğiz. Şampiyonaya ilk kez katılacak olan sporcularımız kendilerini sınama imkânı bulacak, rakiplerinin yetenek ve durumlarını görerek geleceğe daha iyi hazırlanacaklar. ‘Sokaktan Dünya Şampiyonluğuna’ sloganı ile çıktığımız bu yolda çok şükür her gittiğimiz şampiyonada önemli başarılar elde ettik. Batman elde ettiği başarılarla şampiyonaların favori illerinden biri, bu şampiyonadan da önemli başarılar ve dereceler elde ederek Batman’a dönmeyi hedefliyoruz” dedi. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=