Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Akın Avrupa ikincisi güreşçiyi kabul etti

03 Eylül 2015, 17:09 - Okunma: 1362

TP Batman Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulüp Başkanı Gökhan Akın, Batman Petrolspor forması altında yetişip milli takımda birçok başarıya imza atan güreş dalında Avrupa ikincisi Doğan Kara’yı makamında kabul etti.

Bosna Hersek’te yapılan dünya serbest güreş şampiyonasında yarı finale kadar yükselen 42 kilo güreşçi Doğan Kara’yı makamında kabul eden Akın, “Doğan Kara Batman Petrolspor alt yapısından yetişip milli takım forması altında bir çok başarıya imza atma bizi olduğu kadar tüm Batman halkını sevindirdi. Kendisini ve hocalarını tebrik ediyorum. Sosyal projeler kapsamında Batmanlı sporcu kardeşlerimize desteğimiz devam edecektir. Biz kulüp olarak sporun yanı sıra sporcu kardeşlerimizin toplumda sağlıklı birer birey olabilmeleri için aileleriyle birlikte yarınlara hazırlıyoruz. 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında Petrolspor’da 13 sporcu üniversiteyi kazanmaları bizleri memnun etti” dedi. Öte yandan Doğan Kara’nın aldığı başarılardan dolayı Kara’ya miktarı açıklanmayan para ödülü verildi. Kara Ankara Kızılcahamam’da yapılacak olan milli takım kampına katılmak için Batman'dan ayrıldı. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=