Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Perde kapandı 2-2

06 Mayıs 2018, 18:37 - Okunma: 2674

Sezonun son maçında deplasmanda Çatalcaspor ile karşılaşan Batman Petrolspor, öne geçtiği karşılaşmada galibiyeti koruyamadı ve sahadan beraberlikle ayrıldı.

Hakemler: Tayfun Sarı ***, Bekir Yücel ***,  Ahmet Gökhan Bal ***
Çatalcaspor: Mustafa **, Eyüpcan **, Selçuk *, Sadık ** Anıl **, Arif * (Dk. 65 Barış **), Ömer ***, Veysel **, Barış *** (Dk. 73 İsmail **), Ufuk ** (Dk. 65 Emre **), Recep **
Petrolspor: Furkan **, İbrahim **, Veysel **, Celal **, Ensar **, Abdurrahman **,  Emre Aydın** (Dk. 87 Kaan **),  Hasan ** (Dk. 62 Aydın**),  Serhat ***,  Murat *** (Dk. 83 Serhat **),  Muhammet **
Goller: Dk. 26 Ömer Faruk Acı, Dk. 79 Barış Dillioğlu (Çatalcaspor), Dk. 54 Murat Akgül, Dk. 74 Serhat Özyılmaz (Petrolspor)
Sarı Kartlar: Ömer Faruk Acı, Ufuk Özcan (Çatalcaspor)

Karşılaşmayı, İstanbul’da bulunan az sayıdaki Batmanlı taraftar da izledi. Yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkan Petrolspor, ikinci yarıda öne geçmesine karşın sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. İddiası olmayan iki takımın mücadelesinde evsahibi ekip, 26. Dakikada öne geçti. Gelişen Çatalca atağında Ömer Faruk, takımını öne geçirdi: 1-0. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıya iyi başlayan konuk ekip Petrolspor, 54. Dakikada genç Murat Akgül ile skora dengeyi getirdi: 1-1. Atat oyununu devam ettiren Petrolspor, 74. Dakikada bu kez Serhat Özyılmaz ile bulduğu golle öne geçti: 1-2. Bu golden 4 dakika sonda gelişen Çatalca atağında Barış’ın attığı gol, maçın da skoru oldu: 2-2. Oynanan son karşılaşmaların ardından, 12 Bingölspor, Orhangazi Belediyespor ve Çanakkale Dardanelspor amatör kümeye düştüler. Manisa’nın şampiyon olduğu grupta,  Bayburt, Kemerspor, Bayrampaşa ve Düzcespor Play Off’a kaldılar.  

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=