Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


GERCÜŞ VE GENÇLERBİRLİĞİ BATSO 1.AMATÖR LİG’E YÜKSELDİ

16 Nisan 2018, 20:37 - Okunma: 2586

BATSO 2.Amatör Lig B Grubunda yer alan Gercüşspor, rakibi Y.Balpınar Belediyespor’un maddi imkansızlıktan ötürü gelemedikleri için 3-0 hükmen kazanıp bitime 3 hafta kala BATSO 1.Amatör Lig’e yükselirken, aynı grupta yer alan lider Gençlerbirliği ise Binatlı Güvenspor’u 7-1’lik farklı bir skorla yenerek BATSO 1.Amatör Lig’e yükseldi.

Eğitimspor ise Karpuzlu Birlikspor’u 8-1 farklı bir skorla yenip 5’te 5 yaptı. Aynı gurupta yer alan Petrolkentspor ise zayıf rakibine karşı 0-0 berabere kalıp galip gelemedi ve haftayı 1 puanla kapattı. A Grubu 15.haftanın açılış maçında Yeni Pınarspor zayıf rakibi Y.Kozluk Belediyespor’u 5-0’lık farklı bir skorla devirirken, aynı grupta yer alan Batmanspor ile Ayazspor mücadelesinde dostça geçen maç 2-2 sonuçlandı. Haftanın kapanış maçında ise Bahçelievlerspor Ramaspor’a gol olup yağdı. Sarı-mavili ekip mücadeleyi 8-3’lük farklı bir skorla yenerek yoluna devam etti.
GENÇLERBİRLİĞİ BİNATLI’YA ACIMADI 7-1
BATSO 2.Amatör Lig B Grubu 15.hafta mücadelesinde Gençlerbirliği, Binatlı Güvenspor’u 7-1’lik farklı bir skorla yenerek bitime 3 hafta kala BATSO 1.Amatör Lig’e yükseldi. Cumartesi günü 19 Mayıs 2 Nolu sahada saat 15:00’da oynanan mücadelede, maçın başından sonuna üstün bir oyun ortaya koyan Gençlerbirliği, sahadan 7-1’lik farklı bir sonuçla galip ayrıldı. Kırmızı-siyahlı ekip bu galibiyetle puanı 36’ya çıkarıp liderliğini sürerken, Binatlı Güvenspor ise 13 puanla 5’inci sırada yer aldı.
PETROLKENT’E DORUK FRENİ 0-0
BATSO 2.Amatör lig 15.haftasında Petrolkentspor, ligin son sırasında yer alan zayıf rakibi Dorukspor ile 0-0 berabere kaldı. Ligin yeni kurulan ekiplerinden Petrolkentspor, oynadığı güzel futbolla topladığı puanla tüm spor kamuoyunun takdirini toplamaya devam ediyor. Geçen hafta BATSO 1.Amatör lige yükselen Gercüşspor’u 3-2 deviren Kırmızı-beyazlılar, bu hafta karşılaştığı Dorukspor ile 0-0 berabere kalıp bir puana razı oldu.
Sezon başlamadan 6 ay önce çalışmalara başlayıp oyuncuları hazırladığını ifade eden kulüp başkanı Ahmet Özaydın şunları konuştu, “Kulübümüzü kurduktan hemen sonra sezona başlamadan önce çok değerli gençlerimizi takıma kazandırıp sezon başlamadan önce hazırlık maçları ve turnuva düzenleyip katılım sağlayıp genç futbolcularımıza biraz deneyim kazandırdık. Daha sonra U19 ligine katılım sağlayıp oyuncularımızın performansını bu düzeye getirdik. Büyük bir emek sarf edip yardımcım Abdurrahman Avşar ile yoğun bir mesai harcayıp kulübü şuanda bu düzeye getirdik. Şuanda BATSO 2.Amatör Ligde başarılı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. İnşallah önümüzdeki sezonlarda daha büyük başarılara imza atacağımıza inancım tamdır” dedi.
BAHÇELİEVLER DOLU DİZGİN 8-3
19 Mayıs 1 Nolu sahada oynanan Bahçelievlerspor ile Ramanspor karşılaştılar.
BATSO 2.Amatör Lig A Grubu 15.haftasında BATSO 1.Amatör Lig’e çıkmak için büyük bir avantajı elinde bulunduran grubun güçlü ekiplerinden Bahçelievlerspor, zorlu Ramanspor engelini 8-3’lük farklı bir skorla aşarak çok önemli bir avantaj elde etti. Sezona BATSO 1.Amatör lig’e çıkmayı hedefleyen Sarı-mavili ekip oynadığı güzel futboluyla bu hafta da Ramaspor karşısında 3 puanı 8 golle alarak ligde 2’inci sıradaki yerini korudu.
YENİ PINARSPOR RAHAT KAZANDI 5-0
BATSO 2.Amatör Lig A Grubu 15.haftasında Yeni Pınarspor, 19 Mayıs 1 Nolu sahada oynadığı maçta Y.Kozluk Belediyespor takımını 5-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.Yeni Pınarspor, etkili futbolu ile taraflı tarafsız tüm taraftarlardan alkış aldı. Sarı-mavili ekip bu galibiyetle puanını 20’ye çıkarıp ligde 4’üncü sırada yer aldı.
BATMAN AYAZ DOSTÇA 2-2
BATSO 2.Amatör Lig A Grubu 15.haftasında Batmanspor ile Ayazspor 2-2 berabere kaldı.
Ligde orta sıralarda yer alan her iki takımın centilmence geçen mücadelesinde maç ortada geçti ve gülen taraf olmadı. Maç 2-2 sonuçlandı. Batmanspor 13 puanla 5’inci sırada yer alırken, Ayazspor ise 7 puanla 7’inci sırada yer aldı.
EĞİTİM DURDURULAMIYOR 8-1
BATSO 2.Amatör lig 15.haftasında Eğitimspor karşılaştığı Karpuzlu Birlikspor’u 8-1’lik farklı bir skorla mağlup ederek galibiyet serisini 5’te 5 yaptı.
BATSO 2.Amatör ligin 2.devresinde Eğitimspor, son haftalarda aldığı başarılı sonuçlar ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Kırmızı-beyazlılar 15.haftanın açılış maçında Karpuzlu Birlikspor’u 8-1’lik farklı bir skorla yenerek 5’te 5 yaparak puanını 24’e çıkarıp ligde 3’üncü sıraya yükselirken, Karpuzlu Birlikspor ise 13 puanla 6’ıncı sırada kaldı.
BATSO 2.AMATÖR LİG A GRUBU 15.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
Sason Gençlikspor 0 – 3 Kozluk Gençlikspor (Hükmen)
Yeni Pınarspor 5 – 0 Y.Kozluk Belediyespor
Ayazspor 2 – 2 Batmanspor
Bahçelievlerspor 8 – 3 Ramanspor

BATSO 2.AMATÖR LİG A GRUBU 16.HAFTA KARŞILAŞMALARI
19 Mayıs Gençlikspor – Bahçelievlerspor
Kozluk Gençlikspor – Ayazspor
Y.Kozluk Belediyespor 3 – 0 Sason Gençlikspor (Hükmen)
Ramanspor – Yeni Pınarspor

BATSO 2.AMATÖR LİG B GRUBU 15.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
Gercüşspor 3 – 0 Y.Balpınar Belediyespor (Hükmen)
Binatlı Güvenspor 1 – 7 Gençlerbirliği
Karpuzlu Birlikspor 1 – 8 Eğitimspor
Petrolkentspor 0 – 0 Dorukspor

BATSO 2.AMATÖR LİG B GRUBU 16.HAFTA KARŞILAŞMALARI
Karşıyakaspor 0 – 3 Binatlı Güvenspor (Hükmen)
Gercüşspor – Karpuzlu Birlikspor
Dorukspor – Y.Balpınar Belediyespor
Gençlerbirliği – Petrolkentspor

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=