Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Müthiş geri dönüş 4-1

24 Ağustos 2015, 00:04 - Okunma: 1510

Sezonun ilk maçında Sandıklıspor’u ağırlayan Petrolspor, ilk yarıda seyirciyi çileden çıkaran futbol ve 1-0 geriye düştüğü maçın ikinci yarısında farka koştu ve ilk haftayı lider tamamladı.

 

İKİNCİ YARIDA FARKLI PETROL
Sezonun ilk maçında sahasında Sandıklıspor ile karşılaşan Petrolspor, ilk yarıda geriye düştüğü ve kötü oynanan maçın ikinci yarısında adeta gürledi. Stadı dolduran kalabalık seyirci topluluğunun yanısıra Petrolspor kulüp Başkanı Aydın Gülmez ve Petrolsporlu yöneticiler karşılaşmayı izledi. Maç öncesi çatışmalarda yaşamını yitiren şehitler için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı. Ayrıca iki takımın futbolcu ve yöneticileri güvercin uçundu. Petrolspor kötü başladığı ilk yarıda maçın 9. Dakikasında yenik duruma düştü. Bu dakikada Abdullah sahasından aldığı topla tüm defansı geçerek Süleyman’ın yanından topu filelere bıraktı: 0-1. Petrolspor’un ilk yarıdaki futbolu taraftarı çileden çıkardı. 26. Dakikada Petrolspor atağında Sabahattin’in kullandığı serbest vuruş, az farkla auta çıktı. Maçın ilk yarısı bu skorla sona erdi. İkinci yarıya iki değişiklikle başlayan Petrolspor’da yaşanan kıpırdanma futbola yansıdı. Adeta başka bir takım hüviyetine bürünen Kırmızı-Beyazlılar, rakip kaleye yüklendi. 55. Dakikada Samet’in ortasında cezasahası karıştı. Topa son dokunan Sabahattin durumu 1-1’e getirdi. 66. Dakikada Samet’in ortasına Burak ters kafa vuruşuyla topu filelerine gönderdi: 2-1. Rakibini sürklase eden Petrolspor, 78. Dakikada Samet’in kornerden gelen atışına dokunmasıyla farkı 2’ye çıkardı: 3-1. Bu golden iki dakika sonra bu kez sahneye Melih çıktı ve attığı şık golle skoru belirledi: 4-1. Petrolspor bu skorla ilk haftayı lider kapatırken, futbolcu ve taraftarlar uzun süre galibiyeti kutladı. 

******


Hakemler: Mehmet Şükrü Közcü ***, Ertan Başdağ ***, Barış Çiçeksoyu ***
Petrolspor: Süleyman ***, Taner ***, Ramazan ***, Aykut ***, Enes ** (Dk. 45 Samet Taş ****), Sebahattin *** (Dk. 87 Celal **), Emre ***, Muhammed ***, Tolga ***, Fazlı ** (Dk. 44 Mehmet ***), Melih ***
Sandıklıspor: Alptekin *, Barış * (Dk. 65 Hasan *), Burak*, Mizgin *, Mehmet *, Sinan *, Mehmet *, Abdullah ** (Dk. 27 Salih *), (Dk. 58 Süleyman *), Gökhan **, Savaş *, İsmail *
Goller: Dk. 9 Abdullah (Sandıklıspor), Dk. 55 Sabahattin, Dk66 Burak (KK), Dk. 78 Samet, Dk. 80 Melih (Petrolspor)
Sarı kartlar: Mizgin Gökhan (Sandıklıspor)    
*******
Toplu sonuçlar
Gölcükspor 1-3 Darıca Gençlerbirliği

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=