Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


AĞALAR 11 HAFTA SONRA LİDER’E İLK MAĞLUBİYETİ TATTIRDI

19 Mart 2018, 22:39 - Okunma: 2410

BATSO 2.Amatör Lig 11.Hafta A Grubu mücadelesinde Ramanspor, namağlup lider olan Kozluk Gençlikspor’a çelme taktı.

Müthiş maçta Ramanspor iki defa öne geçmesine rağmen maç 2-2 sonuçlandı. Bir diğer karşılaşmada lider’in puan kaybetmesini fırsat bilip ve en yakın takipçisi Sason Gençlikspor’un 1-1 berabere kalmasının moraliyle sahaya çıkan Bahçelievlerspor Ayazspor’a gol olup yağdı. Sarı-mavililer mücadeleden 7-1’lik farklı bir skorla ayrılarak BATSO 1.Amatör lig’e çıkma adına çok önemli bir avantaj elde etti. B Grubu’nda ise Gercüşspor oynadığı müthiş futbolla sahada 10 kişi kalmasına rağmen ligin lideri Gençlerbirliği’ni 1-0 mağlup ederek hem ilk mağlubiyetini tattırdı hem de BATSO 1.Amatör lig’e çıkma adına çok büyük bir avantaj elde etti.
GERCÜŞ LİDERİ DEVİRDİ 1-0
BATSO 2.Amatör Lig 11.haftasında Gercüşspor, B Grubunun lideri Gençlerbirliği’ni 1-0 mağlup etti. Sezon başından beri BATSO 1.Amatör Lig’e çıkmayı hedefleyen Gercüşspor, sahada 10 kişi kalmasına rağmen güçlü ve ligin lideri Gençlerbirliği’ni tek golle devirerek ligde ilk mağlubiyetini tattırdı. Yeşil-siyahlı ekip bu galibiyetle puanını 27’e çıkarıp 2.sıradaki yerini korurken Gençlerbirliği ise 27 puanla averajla liderliğini korudu.
Gercüşspor başkanı Veysi Günaydın yaptığı açıklamada, "Gençlerbirliği maçında sergilediğimiz mücadele ile beraber ligin başından beri arzu ettiğimiz oyunu devam ettirmek istiyoruz. İyi bir takım olmak farklı bir şey. Sergilenen mücadele olsun, rakip sahada oynama olsun, olumlu bir maç çıkardık. Bazen işler zorlaşabiliyor. Skoru artırabilirdik. Sonuçta bu ligin lideriyle oynadık. Teknik heyeti ve oyuncularımızı tebrik ediyorum" dedi.
Kendileri için önemli bir maç olduğunu ifade eden Günaydın, "Sezon başından beri katkı vermesini beklediğimiz oyuncuların sahneye çıkması önemliydi" diye konuştu.
Başkan Günaydın son olarak, “Sezon başından beri İlçe kaymakamımız sayın Ünal Koç’un takımımıza destek ve katkılarından ötürü kendisine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
LİDER’E RAMAN ÇELMESİ 2-2
BATSO 2.Amatör Lig A Grubu 11.Hafta mücadelesinde Ramanspor konuk ettiği lider Kozluk Gençlikspor ile 2-2 berabere kaldı.
19 Mayıs 2 nolu sahada saat 13:00’da başlayan mücadelede rakibine karşı oldukça etkili futbol sergileyen Ramanspor, ligde lider ve namağlup olan Kozluk Gençlikspor ile 2-2 berabere kaldı. Mücadelede iki defa öne geçmesine rağmen ve iki topuda direkten dönen Ramanspor, oynadığı güzel futbolla göz doldurdu. Müthiş maçın galibi çıkmazken maç 2-2 sonuçlandı. Bu beraberlikle Ramanspor puanını 10’a çıkarırken, Kozluk Gençlikspor ise 28 puanla zirvedeki yerini korudu.
BERABERLİK UZATMALARDA GELDİ 1-1
Sason Gençlikspor ile Yenipınarspor arasında oynanan BATSO 2.Amatör Lig A Grubu 11.hafta mücadelesi, karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.
19 Mayıs 2 nolu sahada saat 15:00’da başlayan mücadelede Ramanspor taraftarı 90’dakika boyunca takımlarını destekledi. İki takımında maça iyi başlamasıyla seyirciler de zevkli ve çekişmeli bir maç izleme fırsatı buldu. Yenipınarspor rakibinin de 10 kişi kaldığı mücadelede maçın uzatma dakikalarında bulduğu golle 1-0 öne geçti.Sarı-mavili ekip bu golün ardından bitime dakikalar kala kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonu gole çeviremeyince Sason Gençlikspor kontra ataktan yakaladığı pozisyonda bulduğu golle eşitliği sağladı ve maç 1-1 berabere sonuçlandı.
BAHÇELİEVLER EMİN ADIMLARLA 7-1
BATSO 2.Amatör Lig A Grubu 11.haftasında Bahçelievlerspor ile Ayazspor kaşı karşıya geldi.
Maça hızlı başlayan Bahçelievlerspor üst üste bulduğu gollerle maçın ilk devresini 4-0 önde kapattı. Maçın ikinci yarısında da Ayazspor güçlü rakibine direnemeyince Bahçelievlerspor maçı 7-1 farklı bir skorla kazanıp 3 puan alıp bir üst gruba yükselmek için büyük bir avantaj sağladı. Sarı-mavililer bu galibiyetle puanını 23’e çıkarıp 2.sıradaki yerini korudu.
19 MAYIS’TAN ÜST ÜSTE DÖRDÜNCÜ GALİBİYET 2-1
BATSO 2.Amatör lig A Grubu 11.haftasında 19 Mayıs Gençlikspor, Batmanspor’u 2-1 mağlup ederek çıkışını sürdürdü.
Ligin flaş ekiplerinden 19 Mayıs Gençlikspor oynadığı güzel futbolla seyircilere seyir zevki veriyor. Siyah-beyazlılar, BATSO 2.Amatör lig A Grubu 11.hafta mücaledesinde güçlü rakibi Batmanspor’u 2-1 mağlup edip ligde üst üste dördüncü galibiyetine ulaştı. 19 Mayıs Gençlikspor puanını 17’ye çıkarıp ligde 3’üncü sıraya yükselirken, Batmanspor 10 puanla 6’ıncı sırada kaldı.
EĞİTİM’DEN KARŞIYAKA’YA DERS 2-1
BATSO 2.Amatör lig B Grubu 11.hafta mücadelesinde Karşıyakaspor, Eğitimspor’a 2-1 mağlup olup BATSO 1.Amatör Lig’e çıkma şansını zora soktu.
19 Mayıs 1 nolu sahada oynanan mücadelede Eğitimspor’a 2-1 kaybeden Karşıyakaspor, ligde bu hafta lideri yenen ve 2.sırada yer alan Gercüşspor’un 8 puan gerisine düşerek BATSO 1.Amatör Lig’e çıkma umutları söndü. Eğitimspor bu galibiyetle puanını 12’ye çıkarıp 6’ıncı sıraya yükselirken, Karşıyakaspor ise 19 puanla 3’üncü sırada kaldı.
‘KARPUZ’LUDAN TATLI GALİBİYET 2-0
BATSO 2.Amatör Lig B Grubu 11.hafta karşılaşmasında ligde orta sıralarda yer alan Karpuzlu Birlikspor, Binatlı Güvenspor’u 2-0 mağlup ederek yoluna devam etti.
Ligde inişli çıkışlı bir performans sergileyen ve sahada rakiplerine karşı centilmen olan Karpuzlu Birlikspor, 19 Mayıs 1 Nolu sahasında Saat 13:00’da başlayan mücadelede zorlu rakibi Binatlı Güvenspor’u 2-0 mağlup edip puanını 10’a çıkarıp 7’inci sıraya yükselirken Binatlı Güvenspor ise 7 puanda kalarak 8’inci sıraya geriledi.
BALPINAR BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR 1-0
BATSO 2.Amatör Lig B Grubu 11.hafta karşılaşmasında Petrolkenspor’a konuk olan Y.Balpınar Belediyespor 3 puanı tek golle aldı.
19 Mayıs Semt sahasında saat 15:00’da başlayan müsabakada Y.Balpınar Belediyespor yakadalığı çok net pozisyonu gole çevirince 1-0 galip geldi. Maçın kalan dakikalarında 10 kişi kalan rakibine karşı gol için yüklenen Petrolkentspor, ceza sahasının dışında çok kritik yerde kazandığı serbest atıştan Fikret Bağdu’nun çektiği şut direkten döndü. Kırmızı-beyazlı ekip, maçın son anlarında sayısız gol pozisyonları gole çeviremeyince maç Y.Balpınar Belediyespor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Maç bitiminden sonra her iki takımın oyuncuları birbirlerini tebrik ederek centilmenlik örneği sergilediler. Yeşil-beyazlı ekip bu galibiyetle puanını 14’e çıkarıp 4’üncü sıraya yükselirken, Petrolkenspor 5’inci sıraya geriledi.
BATSO 2.AMATÖR LİG A GRUBU 11.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
Ramanspor 2 – 2 Kozluk Gençlik
19 Mayıs Gençlik* 2 – 1 Batmanspor
Bahçelievlerspor* 7 – 1 Ayazspor
Yenipınarspor 1 – 1 Sason Gençlik
BATSO 2.AMATÖR LİG B GRUBU 11.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
Gernçlerbirliği 0 – 1 Gercüşspor*
Karşıyakaspor 1 – 2 Eğitimspor* 
Bintalı Güvenspor 0 – 2 Karpuzlu Birlikspor*
Petrolkentspor 0 – 1 Y.Balpınar Belediyespor*
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=