Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Play Off’a ‘Of’ freni 0-1

12 Mart 2018, 09:26 - Okunma: 2417

10 maçlık yenilmezlik serisi yakaladıktan sonra iyiden iyiye Play Off hesapları yapan Batman Petrolspor, son 5 haftada aldığı 3 mağlubiyet ve bir beraberlik ile iddiasından uzaklaştı.

Özellikle zayıf ekiplere karşı sahasında yitirdiği puanlarla adından söz ettiren Petrolspor, küme düşme potasındaki Erzin Belediyespor’un ardından dün de ligin zayıf ekiplerinden Ofspor’a sahasında yenildi. Ligin ilk yarısında Petrolspor’a sahasında 2-1 yenilen Ofspor, 27. Dakikada 10 kişi kalmasına rağmen Play Off hesapları yapan rakibinden rövanşı da aldı. İl yöneticilerinin yanısıra çok sayıda da taraftarın izlediği karşılaşmada 10 kişi kalan rakibi karşısında yakaladığı avantajı değerlendiremeyen evsahibi ekip, Play Off yarışında büyük yara aldı. Maça hızlı başlayan Petrolspor’un 25. Dakikada geliştirdiği atakta Atilla’nın pasıyla buluşan Samed Kartal’ı ceza sahası dışında yere indiren Ofspor kalecisi Yunus Emre Kırdal, kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 10 kişi kalan rakibi karşısında beklenen çıkışı yapamayan Petrolspor, 30. Dakikada kalesinde golü gördü. Bu dakikada Nevzat’ın ortasına sert vuran Abdülkadir, topu Petrolspor filelerine bıraktı: 0-1. İlk yarı bu skorla sona erdi. Eksik rakibine karşı ikinci yarıda da bekleneni veremeyen Petrolspor, rakiplerinin puan kaybettiği haftada sahasında Ofspor’a yenilerek yine taraftarlarını kahretti. 
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=