Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


BATSO 1.AMATÖR LİGDE PLAY OFF HEYECANI BAŞLIYOR

12 Mart 2018, 09:20 - Okunma: 2748

BATSO 1.Amatör Ligde normal sezonun Çarşamba günü sona ermesiyle birlikte gruplarında ilk dört sırayı alan takımlar 24 Mart 2018 tarihinde Play Off müsabakalarında karşı karşıya gelecek.

 Final maçı ise 31 Mart 2018 tarihinde oynanacak. BATSO 1.Amatör Ligde 22 hafta boyunca süren 2017-2018 futbol sezonunun Çarşamba günü tamamlanmasıyla birlikte ilk 4 sırayı alan takımlar Play Off maçlarında karşılaşacaklar. BATSO 1.Amatör Ligde İdman Yurduspor, TEİAŞ Gençlikspor, Güneşspor, Gercüş Bağlarspor ilk dört sırayı alarak Play Off müsabakalarında karşılaşacaklar.
Türkiye Futbol Federasyonu Batman İl Temsilcisi Abdülkadir Kardaş yaptığı açıklamada,"BATSO 1.Amatör Ligde normal sezonumuz Çarşamba günü oynanan maçlar ile tamamlanacak. Ligde ilk dört sırayı alan Play Off müsabakalarında karşılaşacaklar. Ben BATSO 1.Amatör Ligde mücadele eden takımlarımıza teşekkür ederken Play Off müsabakalarında karşılaşacak olan takımlarımıza da başarılar dilerim" diye konuştu.


HASANKEYF DİCLE LİG’E VEDA ETTİ
BATSO 1. Amatör lig 21. hafta karşılaşmaları bir müsabaka Beşiri’de olmak üzere 5 müsabakayla sona erdi. Geçen hafta Sağlıkspor’u 2-1 mağlup edip ve ligde kalma umudunu son iki haftaya taşıyan Hasankeyf Diclespor ekibi BATSO 1.Amatör Lig’in 21.Haftasında ligde lider olan İdman Yurduspor’a 12-0’lık farklı bir skorla yenilerek ligin bitimine bir hafta kala BATSO 2.Amatör Lig’e düşerek BATSO 1.Amatör lig’e veda etti. İdman Yurduspor bu galibiyetle bitime bir hafta kala liderliği garantiledi.


SAĞLIK’LI GALİBİYETLE LİGDE KALDILAR 6-4
Geçen hafta ligin son sırasında yer alan Hasankeyf Diclespor’a 2-1 mağlup olan Sağlıkspor, kümede kalmak için mutlak galibiyet için çıktığı sahada Yeşiltepespor’u 6-4‘lük bir skorla yenerek Hasankeyf Diclespor’un da İdman Yurduspor’a mağlup olmasıyla BATSO 1.Amatör ligin bitimine bir hafta kala ligde kalmayı garantiledi. Maç sonunda Sağlıkspor’un başkanı ve antrenörü Hakim Baktaş yaptığı açıklamada, “İçinde bulunduğumuz 2017-2018 futbol sezonunu iyisiyle kötüsüyle bitirdik. Kümeden düşen Hasankeyf Diclespor’a BATSO 2.Amatör Ligde başarılar dilerim. Play Off’a kalan takımlara da başarılar dilerim. Play Off maçların centilmence geçmesini diliyorum. Batman futbolunun gelişmesi ve kalkınması için gençlere yönelip ve sahip çıkalım. Bizim tek amacımız Batman futbolunun gelişimidir. Başta Batman Amatör’ünü yakından takip eden, sorunları dile getiren gazeteci Abdurrahman Avşar’a Medya Gazetesi’ne ve emeği geçen tüm medya mensuplarına teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

LİDER’İN GOL YAĞMURU HASANKEYF’İ BOĞDU 12-0
BATSO 1.Amatör lig 21.Haftanın karşılaşmasında lider İdman Yurduspor, ligde son sırada yer alan Hasankeyf Diclespor’u 12-0’lık farklı bir skorla yenerek ligin bitimine bir hafta kala liderliğini garantiledi.
19 Mayıs 1 Nolu sahada başlayan mücadelede İdman Yurduspor, Hasankeyf Diclespor’a gol olup yağdı. Mavi-Lacivertli ekibin tek kale oynadığı maçta Hasankeyf Diclespor’u 12-0’lık farklı bir skorla yenerek liderliğini garantiledi. Hasankeyf Diclespor ise bu mağlubiyetle ligin bitimine bir hafta kala kümeden düştü. Maçın bitiş düdüğünden sonra kümeden düşen Hasankeyf Diclespor’un cephesinde büyük bir üzüntü hakimdi. Maçtan sonra Hasankeyf Diclespor’un başkanı Bilal Kalaçi şu ifadelere değindi, “Öncelikle kümeden düştüğümüz için çok üzgünüz. Elimizden geleni yaptık olmadı. Buradan şunu belirtmek isterim ki kaymakam kesinlikle bize destek çıkmadı. Takım için bir araç bile tahsis etmedi. Takımı kendi iş aracımla ve maddi imkanlarımla idare edip sahaya götürüp getiriyordum” dedi.

GÜNEŞ’İN PLAY OFF PROVASI 4-0
BATSO 1.Amatör lig 21.Haftanın karşılaşmasında ligin bitimine bir hafta kala Play Off’u  garantileyen Güneşspor, zayıf rakibi Bıçakçı Köyüspor’u 4-0’lık net bir skorla yenerek adeta Play Off maçları öncesi prova gibi bir hava içerisindeydi.
Oynadığı güzel futbol ve mücadeleden ötürü her kesimin takdirini alan Güneşspor, bu hafta da iyi bir mücadele sergileyip Bıçakçı Köyüspor’u 4-0’lık farklı bir skorla devirerek ligin bitimine bir hafta kala gözünü Play Off maçlarına çevirdi

GOL DÜELLOSUNDA KAZANAN AYDINKONAK 3-2
BATSO 1.Amatör lig 21.haftanın karşılaşmasında Gercüş Bağlarspor, Aydınkonak Gençlikspor’a 3-2 yenildi. Mavi-beyazlı ekibin 1-0 öne geçtiği maçta 5 kez gol sesi çıktı, son gülen Aydınkonak Gençlikspor oldu. Bu sonucun ardından Aydınkonak Gençlikspor puanını 19’a yükseltirken, Gercüş Bağlarspor 30’puanda kaldı. Maç bitiminden sonra Aydınkonak Gençlikspor yöneticileri ve futbolcuları Play Off’u garantileyen Gercüş Bağlarspor’a başarı dileklerinde bulundu.

TÜPRAŞ BEŞİRİ PUANLARI PAYLAŞTI 1-1
BATSO 1.Amatör lig 21.hafta maçında Beşirispor, sahasında Tüpraşspor’u konuk etti.
Beşiri ilçe stadında oynanan karşılaşma 1-1’lik eşitlikle tamamlandı. Her iki takımında  galibiyet için çıktığı maçta tarafların gol çabaları sonuç vermedi ve taraflar sahadan birer puan alarak ayrıldılar. Böylece Beşirispor haftayı 20 puanla tamamladı. Tüpraşspor ise 22 puanda.
 

BATSO 1.AMATÖR LİG 21.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
Güneşspor* 4 – 0 Bıçakçı Köyüspor
Yeşiltepespor 4 – 6 Sağlıkspor*
Hasankeyf Diclespor 0 – 12 İdman Yurduspor*
Aydınkonak Gençlik* 3 – 2 Gercüş Bağlar
Beşirispor 1 – 1 Tüpraşspor
 

BATSO 1.AMATÖR LİG SON HAFTA KARŞILAŞMALARI
Tüpraşspor – Aydınkonak Gençlik (14.03.2018 Çarşamba)
Hasankeyf Diclespor – Gercüş Bağlar (14.03.2018 Çarşamba)
İdman Yurduspor – Yeşiltepespor (14.03.2018 Çarşamba)
Sağlıkspor – Güneşspor (14.03.2018 Çarşamba)
TEİAŞ Gençlikspor – Beşirispor (14.03.2018 Çarşamba)

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=