Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


AĞALAR PLAY-OFF BİLETİ CEBİNE KOYMAYI GARANTİLEDİ

05 Mart 2018, 19:11 - Okunma: 3186

BATSO 1.Amatör lig 20.Haftanın maçında Gercüş Bağlarspor Tüpraşspor’u 1-0’lık skorla yenerek ligin bitimine iki hafta kala Play-Off biletini cebine koydu. Lider İdman Yurduspor, Aydınkonak Gençlikspor’a gol olup yağdı. Mavi-lacivertli ekip rakibini 6-1’lik skorla yenerek liderliğini sürdürdü. Yeşiltepespor ile Bıçakçı Köyüspor 1-1 berabere kalarak birer puan aldılar. TEİAŞ Gençlikspor ise Güneşspor karşısında 90’ıncı dakikada penaltıdan yediği golle 1-1 berabere kalarak lider İdman Yurduspor’un üç puan gerisine düştü. Böylece ligin bitimine iki hafta kala Play-Off’a kalan takımlar İdman Yurduspor, TEİAŞ Gençlikspor, Güneşspor ve Gercüş Bağlarspor oldu. Play-Off’a kalan takımlara başarılar dilerim. Haftanın son maçında düşme potasında bulunan Hasankeyf Diclespor, ligde 11’inci sırada yer alan Sağlıkspor’u 2-1 mağlup ederek ligde kalma umutlarını son iki haftaya taşıdı.


AĞALAR PLAY-OFF’U GARANTİLEDİ 1-0

BATSO 1.Amatör lig 20.haftanın açılış maçında Gercüş Bağlarspor, ligin güçlü ekiplerinden Tüpraşspor’u 1-0 mağlup ederek ligin bitimine iki hafta kala Play-Off’a kalmayı garantiledi. Sezona iyi başlayan ve yaptığı flaş transferlerle tüm dikkatleri üzerine alan Gercüş Bağlarspor ekibi, oynadığı güzel futbolla BATSO 1.Amatör ligin bitimine iki hafta kala Play-Off’a kalmanın mutluluğunu yaşadılar.
 

İDMAN YURDU’NDAN TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK 6-1

BATSO 1.Amatör Lig 20.hafta karşılaşmasında Aydınkonak Gençlikspor’u 6-1’lik farklı bir skorla mağlup edip liderliğini sürdürdü.
Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan gençlere önem veren ve oynadığı maçlarda ortaya koyduğu güzel futbol ve güzel sonuçlarla taraflı tarafsız her kesimin takdirini kazanan ligin bitimine iki hafta kala Play-Off maçlarını oynamaya hak kazanırken, İdman Yurduspor futbol takımının tek hedefi şampiyon olmak.

TEAİŞ’A GÜNEŞ FRENİ 1-1

BATSO 1.Amatör lig 20.haftanın karşılaşmasında TEİAŞ Gençlikspor, son dakikada penaltıdan yediği golle Güneşspor ile 1-1 berabere kaldı.
Sezona iyi başlayan ve çok güzel bir görüntü sergileyen Kırmızı-mavili ekip, sezona Play-Off’a kalmayı hedefleyip ve ligin bitimine iki hafta kala Play-off biletini cebine alan bir diğer takım oldu. Güneşspor ise oynadığı güzel ve mücadeleci bir futbolla taraflı tarafsız tüm spor kamuoyunun takdirini kazanıp BATSO 1.Amatör ligin bitimine iki hafta kala Play-Off’a kalmayı garantiledi.

BIÇAKÇI KÖYÜ YEŞİLTEPE DOSTÇA 1-1

BATSO 1.Amatör lig 20.haftanın karşılaşmasında Yeşiltepespor ile Bıçakçı Köyüspor 1-1’lik bir skorla sahadan ayrıldılar.
Yeşiltepespor, BATSO 1.Amatör ligin 20’inci haftasında 17’puan toplayıp ligde 8’inci sırada yer almaktadır.  Bıçakçı Köyüspor ise ligin bitimine iki hafta kala çok önemli bir puan alarak 16 puanla 9’uncu sırada yer aldı.
 

HASANKEYF YENİDEN UMUTLANDI 2-1

BATSO 1.Amatör lig 20.haftanın karşılaşmasında ligde son sırada yer alan Hasankeyf Diclespor, zorlu rakibi Sağlıkspor’u 2-1 mağlup ederek altın değerinde üç puanı hanesine yazdı.
“Umutlar tükendi” derken Sağlıkspor galibiyetiyle yeniden umutlanan Hasankeyf Dicle ekibi, tüm hesapları yeniden yapmaya başladı. 19 haftadır demir attığı ligin dibinden kurtulamayan Hasankeyf Diclespor, Sağlıkspor galibiyetiyle hayat buldu. Ligin bitimine iki hafta kala 10 puanla son sırada yer alan Hasankeyf Diclespor, kalan iki maçını kazanıp, Sağlıkspor’un puan kaybetmesini bekleyecek. Sağlıkspor ise 13 puanla 10’uncu sırada yer alıyor.
 

BATSO 1.AMATÖR LİG 20.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
Gercüş Bağlarspor* 1  –  0 Tüpraşspor
Bıçakçı Köyüspor 1 – 1 Yeşiltepespor
İdman Yurdu* 6 – 1 Aydınkonak Gençlik
TEİAŞ Gençlik 1 – 1 Güneşspor
Sağlıkspor 1 – 2 Hasankeyf Dicle*

BATSO 1.AMATÖR LİG 21.HAFTA KARŞILAŞMALARI
Güneşspor – Bıçakçı Köyüspor
Yeşiltepespor – Sağlıkspor
Hasankeyf Diclespor – İdman Yurduspor
Aydınkonak Gençlik – Gercüş Bağlar
Beşirispor – Tüpraşspor

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=