Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Barlak’ın TRT’deki yorumu alkışlandı

05 Mart 2018, 19:02 - Okunma: 2387

Batman’da yaptığı başarılı çalışmalarını ulusal platformlara da taşıyan, spor yorumcusu Kutbettin Barlak, son olarak TRT Kürdi’de Petrolspor – Yeni Altındağ müsabakasını yorumladı.

 Milyonlarca kişi tarafından izlenen canlı maçta, Barlak ve sunucu Sinan Şaşmaz’la 2 saat yayında kaldı. Ankara’da TRT Kürdi ekranlarında canlı olarak yayınlanan Altındağ Belediyespor ile Petrolspor arasındaki karşılaşmada yaptığı başarılı yorumu ve akademik Kürtçe’siyle büyük takdir topladı. Sunuculuğunu Sinan Şaşmaz ve yorumculuğunu ise yıllarca Batman basınına emek veren, uzun süre Petrolspor'da başarılı yöneticilik yapan Batman’lı Kutbettin Barlak, canlı yayınlarda aranan isim oldu. Canlı yayında Batman'ı tanıtan Barlak, Petrolspor’un 3-2 yenilmesinin kendilerini üzdüğünü belirtti. Barlak; “3 puan sisteminde sıralama her an değişebilir. Petrolspor’un matematiksel olarak Play-Of of şansı devam ediyor. Bize ve bölge takımlarına büyük destek vererek bölge takımlarının maçlarını canlı olarak yayınlayan TRT Kürdi yönetimine spor ve Haber Müdürü Gülabi Eryaman başta olmak üzere tüm TRT Kürdi ailesine bir spor adamı ve Batmanlı olarak teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=