Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


BATSO 2.AMATÖR’DE HEYECAN GİDEREK ARTIYOR…

27 Şubat 2018, 20:03 - Okunma: 2946

BATSO 2.Amatör lig A Grubu ilk devrenin son karşılaşmasında Cumartesi günü saat 15:00’da başlayan mücadelede Bahçelievlerspor, son saniyede bulduğu golle zorlu rakibi Yenipınarspor’u 1-0 mağlup etmesini bildi.

Pazar günü saat 13:00’da oynanan mücadelede Ramanspor, Ayazspor’u 2-0’lık bir skorla yenerek çıkışını sürdürdü. Aynı saatte başlayan bir diğer mücadelede 19 Mayıs Gençlikspor, BATSO 1.Amatör’e çıkmak isteyen Sason Gençlikspor’u 2-1 mağlup ederek ağır bir yara verdi. 19 Mayıs Gençlik bu galibiyetle Sason Gençlikspor ile aynı puana sahip oldular. Batmanspor – Yeni Kozluk Belediyespor mücadelesi de 04.03.2018 Pazar günü saat 13:00’da oynanacak.
BATSO 2.Amatör lig B Grubu ilk devrenin son mücadelesinde Pazar günü 19 Mayıs 1 nolu sahada saat 11:00’de başlayan maçta Eğitimspor, zayıf rakibi Dorukspor’u 4-0’lık farklı bir skorla mağlup etti. Aynı saatte başlayan 19 Mayıs 2 nolu sahada başlayan mücadelede BATSO 1.Amatör Lig’e çıkmayı hedefleyen Petrolkentspor, oynadığı müthiş futbolla zorlu rakibi Binatlı Güvenspor’u 3-1’lik bir skorla yenerek büyük bir avantaj elde etti.  19 Mayıs 1 nolu sahada saat 15:00’da başlayan karşılaşmada Gençlerbirliği, Karpuzlu Birlikspor’u 5-1’lik farklı bir skorla yenerek liderliğini sürdürdü. Aynı saatte başlayan 19 Mayıs 2 nolu sahada başlayan Y.Balpınar Belediyespor, BATSO 1.Amatör Lig’e çıkmayı hedefleyen Karşıyakaspor ile 2-2 berabere kaldı. Karşıyakaspor bu beraberlikle BATSO 1.Amatör Lig’e çıkma yolunda ağır bir darbe almış oldu.
BAHÇELİEVLER SON NEFESTE 1-0


BATSO 2.Amatör Lig A Grubu 9.Haftanın açılış maçında 90’ıncı dakikaya kadar 0-0 devam eden mücadelede Bahçelievlerspor, 90+3’üncü dakikada attığı gol ile 1-0 galip gelerek altın değerinde 3 puanı hanesine yazmış oldu.
Maça hızlı başlayan iki takım da yakaladığı net pozisyonları gole çeviremeyenice ilk yarı 0-0 bitti. Maçın ikinci yarısında Bahçelievlerspor rakip kaleye gol için yüklendi aradığı golü 90+3’üncü dakikada buldu ve maç 1-0 Bahçelievlerspor’un üstünlüğüyle sona erdi. Sarı-Mavililer bu galibiyetle puanını 19’a çıkarıp ligdeki 2’inci sıradaki yerini koruyup BATSO 1.Amatör lig’e çıkmak için büyük bir avantaj elde etti.
RAMAN AYAZ’I DONDURDU 2-0


BATSO 2.Amatör Lig A Grubu 9.Haftanın karşılaşmasında Ramanspor, Ayazspor’u 2-0 mağlup etti.
Pazar günü 19 Mayıs 2 nolu sahada saat 13:00’da başlayan mücadelede Ramanspor fırtına gibi başladı. Zevkli ve çekişmeli geçen müsabakada Ramanspor, 2-0’lık bir skorla galip gelerek ilk devrenin bitiminde puanını 8’e çıkararak 6’ıncı sıraya yerleşti.

19 MAYIS’LI GENÇLER FIRTINA GİBİ 2-1


BATSO 2.Amatör Lig A Grubu 9.hafta karşılaşmasında 19 Mayıs Gençlikspor konuk ettiği Sason Gençlikspor’u 2-1 mağlup ederek büyük bir avantaj yakaladı.
Her iki takımın mutlak galibiyet için çıktığı sahada müthiş bir mücadele örneği sergilediler. BATSO 1.Amatör lige çıkma hedefi bulunan Sason Gençlikspor, grubun güçlü ekiplerinden 19 Mayıs Gençlikspor’a 2-0 mağlup olarak ağır bir yara aldı. 19 Mayıs Gençlikspor almış olduğu bu galibiyetle puanını 14’e çıkarıp 4’üncü sıraya yükselirken, ligde aynı puana sahip Sason Gençlikspor ise 3’üncü sıradaki yerini korudu.
EĞİTİMLİ GENÇLER’DEN DORUK’A DERS 4-0


BATSO 2.Amatör Lig B Grubu 9.hafta karşılaşmasında Eğitimspor, ligde son sırada yer alan zayıf rakibi Dorukspor’u 4-0’lık farklı bir skorla mağlup ederek çıkışını sürdürdü.
19 Mayıs 1 nolu sahada saat 11:0’da başlayan mücadelede rakibinin kaçırdığı sayısız gol pozisyonlarından sonra şahlanan Eğitimspor, yakaladığı gol pozisyonları gole çevirince rakibini 4-0’lık farklı bir skorla yenmeyi başardı. Eğitimspor bu galibiyetle puanını 9’a çıkarıp 5’inci sıraya yükseldi.
PETROLKENSPOR’DAN 3-1’LİK GALİBİYET


BATSO 2.Amatör Lig B Grubu 9.haftanın ve ilk devrenin son maçında Petrolkentspor, zorlu rakibi Binatlı Güvenspor’u 3-1’lik bir skorla yenerek devreyi avantajlı bir şekilde kapattı.
Sezona müthiş bir başlangıç yapan ve herkesin takdirini alan oynadığı güzel futbolla ve sergilediği mücadeleyle spor kamuoyunun ve taraftarın beğenisini toplayan Petrolkentspor, Pazar günü 19 Mayıs 2 nolu sahada saat 11:00’da başlayan mücadelede ligin güçlü ekiplerinden Binatlı Güvenspor’u 3-1 mağlup ederek BATSO 1.Amatör lige çıkma yolunda büyük bir avantaj elde etti. Kırmızı-beyazlılar almış olduğu bu galibiyetle puanını 13’e çıkarıp ligde 4’üncü sıradaki yerini korurken, Binatlı Güvenspor ise 7’puanla 8’inci sıraya geriledi.
LİDERİN BELİ BÜKÜLMÜYOR 5-1


BATSO 2.Amatör Lig B Grubu 9.haftanın karşılaşmasında lider Gençlerbirliği, Karpuzlu Birlikspor’u 5-1’lik farklı bir skorla devirdi.
Sezona şampiyonluk ve BATSO 1.Amatör lige çıkma parolasıyla başlayan ve Batman İl Özel İdare’nin de arkasında olduğu ve maddi desteklerde bulunduğu Gençlerbirliği BATSO 2.Amatör ligin 9’uncu haftasında da Karpuzlu Birlikspor’u da 5-1 mağlup ederek na mağlup yoluna devam ederek liderliğini sürdürdü.  Kırmızı-siyahlılar aldığı bu galibiyetle puanını 24’e çıkarıp liderliğini sürdürürken, Karpuzlu Birlikspor ise 7’puanla 8’inci sıraya geriledi.
BALPINAR’DAN KARŞIYAKA’YA AĞIR  DARBE 2-2


BATSO 2.Amatör Lig B Grubu 9.haftanın ve ilk devrenin son maçında Y.Balpınar Belediyespor ile Karşıyakaspor 2-2 berabere kalıp birer puana razı oldular.
Haftanın en çok konuşulan ve BATSO 1.Amatör Lig’e çıkmayı hedefleyen Karşıyakaspor Pazar günü 19 Mayıs 2 nolu sahada saat 15:00’da Y.Balpınar Belediyespor ile karşılaştı.
Maça hızlı ve istekli başlayan Y.Balpınar Belediyespor, güçlü rakibi Karşıyakaspor kalesine gol için yüklendi. 13’üncü dakikada yakaladığı pozisyonda golü bulan Yeşil-beyazlılar devreyi 1-0 önde kapattı.
Mücadelenin ikinci yarısında baskısını arttıran Y.Balpınar Belediyespor 75’inci dakikada 40 metreden attığı golle 2-0 öne geçti. Karşıyakaspor 80’inci dakikada hakem atışıyla oyun alanına atılan topu rakibine vermek yerine şut çekip gol atan Pair-Play (Centilmenlik)’e aykırı attığı golle  farkı bire indirdi. 2-1. Maçın kalan dakikalarında bir gol daha kaydeden Yeşil-sarılı ekip skoru 2-2 yaptı ve maç bu skorla bitti. Karşıyakaspor bu beraberlikle devreyi  16 puanlı 3’üncü sırada tamamladı.
 

BATSO 2.AMATÖR LİG A GRUBU TOPLU SONUÇLAR
Yenipınarspor 0 – 1 Bahçelievlerspor*
Ayazspor 0 – 2 Ramanspor*
Sason Gençlikspor 1 – 2 19 Mayıs Gençlikspor

BATSO 2.AMATÖR LİG A GRUBU 10.HAFTA KARŞILAŞMALARI
Sason Gençlikspor – Bahçelievlerspor
Ayazspor – 19 Mayıs Gençlikspor
Batmanspor – Ramanspor
Kozluk Gençlikspor – Y.Kozluk Belediyespor
Yenipınarspor (BAY)

BATSO 2.AMATÖR LİG B GRUBU TOPLU SONUÇLAR
Eğitimspor* 4 – 0 Dorukspor
Petrolkentspor* 3 – 1 Binatlı Güvenspor
Karpuzlu Birlikspor 1 – 5 Gençlerbirliği*
Y.Balpınar Belediyespor 2 – 2 Karşıyakaspor

BATSO 2.AMATÖR LİG B GRUBU 10.HAFTA KARŞILAŞMALARI
Y.Balpınar Belediyespor – Binatlı Güvenspor
Karpuzlu Birlikspor – Karşıyakaspor
Eğitimspor – Gençlerbirliği
Dorukspor – Gercüşspor
Petrolkentspor (BAY)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=