Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Batmanspor’dan buraya kadar 1-0

12 Şubat 2018, 20:09 - Okunma: 1428

Haftasonunda Lider Ağrı 1970 spor ile deplasmanda karşılaşan ikinci sıradaki 1955 Batmanspor, aradaki puan farkını 6’ya indirmek için çıktığı karşılaşmadan yenilgi ile ayrıldı.


Ağrılıların yoğun ilgi gösterdiği maçı yaklaşık 9 Bin taraftar izledi. Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadyumu’nda 13.00’te başlayan maçın 20. dakikasından itibaren oyunu rakip yarı alanına yıkan ev sahibi ekip, 24. dakika sol kanattan yapılan ortaya yükselen Royal Nacafov’un şık kafa golü ile 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sonuçlanırken, maçın ikinci yarısında Ağrı 1970 Spor, farkı arttırmak için çok sayıda pozisyona girdi. Maçın 65. dakikasında ceza sahası dışında topla buluşan Abdullah Çelen’in sert şutunda top direkten döndü. Maçta başka gol olmayınca Ağrı 1970 Spor maçtan 1-0 galip ayrılarak puanını 44’e yükseltirken, 1955 Batman Spor ise 32 puanda kaldı. Bitime 6 hafta kala saradaki puan farkı da 12’ye yükseldi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=