Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Son çeyrek finalistler belli oluyor

12 Şubat 2018, 20:08 - Okunma: 1382

Batman Belediyesi Erkekler Hentbol takımının da yer aldığı Hentbol Erkekler Türkiye Kupasında son çeyrek finalistler Batman’da belli oluyor.

Erkekler Türkiye Kupasında Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor, Aziziye Belediyesi Termalspor, Göztepe, Selka Eskişehir Hentbol SK, Beykoz Belediyesi SK ve Adıyaman Belediyesi SK takımlarının ardından çeyrek finale yükselecek son iki takım Batman’da oynanacak C grubu maçlarıyla belli olacak.
Batman 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynanacak Erkekler Türkiye Kupası 2. tur C grubunda Batman Belediyesi Erkek Hentbol Takımı ile Beşiktaş Mogaz, Nilüfer Belediyesi SK ve Antalyaspor takımları mücadele edecek. Hentbol Erkekler Türkiye Kupası 2. Tur C grubunda mücadele eden Batman Belediye Spor Kulübü Erkek Hentbol takımı, 13-15 Şubat tarihleri arasında oynanacak grup maçlarında çeyrek finale yükselmek için mücadele edecek. 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmaları izlemek isteyen sporseverler için
13-15 Şubat tarihlerinde her gün saat 14.00’da Atatürk Parkı, Batman Park AVM ve Batman Belediyesi önünden ücretsiz olarak otobüs kaldırılacak.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=