Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Madalya kürsüsü Petrolspor’a ait

06 Şubat 2018, 18:45 - Okunma: 1329

01-04 Şubat 2018 tarihlerinde Antalya da yapılan Yürüyüş Olimpik Deneme Türkiye Şampiyonasın da Petrolspor rüzgarı esti.

 6 Türkiye şampiyonluk madalyası ile ilimize dönen Kırmızı-Beyazlı ekibin teknik heyeti ve sporcuları yönetim kurulu tarafından tebrik edildi.
2 Kategoride müsabakalara katılan Kırmızı-Beyazlı ekip 2 Türkiye Şampiyonluğu, 2 Türkiye ikinciliği ve 2 Türkiye üçüncülüğü elde etti. U-16 erkekler kategorisinde Hayrettin Yıldız şampiyon olurken, Mazlum Demir ikinci ve Murat Güda ise 3 olduğu belirtildi. U-16 kızlar kategorisinde ise Pınar Tutal’ın Türkiye şampiyonu olurken, Emine Ceylan ikinci ve Şükran Ayaz’ın ise 3 olduğu açıklandı. Batman Petrolspor Atletizm Takımı Baş Antrenörü Ümit Kemal Pişkin “Ara tatili iyi geçirerek günde çift antrenman ile Olimpik Yürüyüş Türkiye şampiyonasına hazırlanmıştık, iki kategori de istediğimiz sonuçları alarak 6 madalya almış bulunmaktayız. Planlı ve istikrarlı bir çalışmanın sonunda elde edilen büyük başarıdan dolayı sporcuları tebrik ediyorum. Milli takım seçmeleri ve yürüyüş ligine hazırlıklarımız devam etmektedir. Bize bu imkânları sağlayan TP Genel Müdürlüğümüze ve Petrolspor Kulübümüze teşekkür ediyorum” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=