Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


‘Hedeflerimizi adım adım gerçekleştiriyoruz’

16 Ağustos 2015, 18:21 - Okunma: 1308

Batman Spor Akademisinin kuruluşundan bu güne yapılan çalışma ve ulaşılan hedeflerin değerlendirildiği basın açıklaması, kuruluşu geçtiğimiz günlerde tamamlanan Gençlik Spor Akademisinde yapıldı.

Türkiye Wushu Federasyonu Doğu ve Güney Doğu Genel Koordinatörü ve Batman Spor Akademisi kurucu hocası Abdulaziz Velioğlu; “Batman Spor Akademisi olarak 7 yıl önce yola çıktığımızda kendimize kısa, orta ve uzun vade de ulaşılacak hedefler koymuş ve çalışmalara başlamıştık. Kısa vadede sporun tanıtımı ve sporun bedensel ve ruhsal kazanımlarını spor yapmak isteyen gençlerimize anlatmak ve gençlerimizi sokaktan alıp spora kazandırıp dünya şampiyonluğuna doğru taşımaktı. Geçen süreç içinde belirlediğimiz kısa vade hedeflerimizi gerçekleştirmiş, orta vadede hedeflediğimiz önemli adımları da atmış bulunmaktayız. Kısa vadede ki hedeflerimizde Türkiye şampiyonlukları, Balkan ve Avrupa şampiyonlukları elde ederek hedeflerimizi pekiştirdik. Orta vadedeki hedeflerimize gelince, spora Batman Spor Akademisinde başlayan gençlerimizin başarılarını akademik başarı ile taçlandırmaktı. Bu gün itibarı ile Batman Spor Akademisi olarak bünyemizde eğittiğimiz 10 sporcumuzu üniversitelerin BEYSO bölümlerine yerleştirdik. Bununla yetinmedik sporun bölgede başarısını devamlı kılmak ve yaygınlaştırmak için bölge illerinde kurulmasında emek harcadığımız kardeş spor kulüplerinin tamamından da ayrıca üniversitelerimizin BEYSO bölümlerine 50’nin üzerinde gencimizin bu yıl yerleşmiş olması bizim için mutluluk vericidir” dedi
‘İLİMİZ SPORUN MARKASI OLACAK’
Batman ve bölgenin sporun merkezi ve markası olacağını ifade eden Velioğlu, şöyle devam etti; “Ayrıca kardeş spor kulüplerinin arasına, ilimizde kuruluşu tamamlanan Gençlik Spor Akademisinin de, bundan sonra hizmet edecek olması, bizim orta vadedeki hedeflerimizden biri olan federasyonun kurumsal sistemini bölgede oturtmak için önemli bir adımıydı. Sporda bireysel başarı ve çalışmanın yerini alacak olan kolektif çalışma ile sporda hedef çıtası daha da yüksek noktaya taşınacak.  Özelde ilimiz genelde bölgemiz sporun merkezi ve markası olacak. Her geçen gün büyüyen şehrimizin sporda hak ettiği yere gelmesi için Batman Spor Akademisi ve kardeş kulüp olan Gençlik Spor Akademisi ile koordineli çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Ben kardeş kulüp Gençlik Spor Akademisi Mili Takım Antrenörü Murat Bulut kardeşimize çalışmalarında başarılar diliyorum. Velioğlu açıklamasının sonunda spora yeni başlayan küçük çocuklarla bir süre sohbet etti, antrenmanlarını izledi onlara başarılar diledi. Gençlik Spor Akademisi ve Milli Takım Antrenörü Murat Bulut’da yaptığı kısa açıklamada; “Derneğimizin kuruluşunda manevi katkılarını esirgemeyen Türkiye Wushu Federasyonu Doğu ve Güney Doğu Genel Koordinatörü hocamız Abdulaziz Velioğlu’na teşekkür ediyorum. İlimizde ve bölge illerinde bulunan kardeş kulüplerle birlikte sporda başarı için çalışacak olmaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=