Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrolspor’a Kemer freni 0-1

04 Şubat 2018, 17:36 - Okunma: 1499

12 haftadır yenilmeyen ve son üç maçını kazanarak zirve yarışına ortak olan Batman Petrolspor, evinde konuk ettiği Kemerspor’a yenilerek taraftarlarını üzdü.

Geçtiğimiz hafta sahasında lider Manisa’ya yenilen Kemerspor 2003, son haftaların başarılı takımı Petrolspor’a ‘dur’ dedi. Petrolspor yönetiminin aldığı kararla seyircilerin ücretsiz izlediği karşılaşmada, sezonun seyirci rekoru da karıldı. Yaklaşık 5 Bin taraftarın izlediği karşılaşmayı ayrıca, Vali Ahmet Deniz, kurum müdürleri, Petrolspor yöneticileri de izledi. Maça ilgi bir hayli fazla oldu. Stada giremeyen bazı seyirciler duvarlardan atlayınca polis müdahale etti. Petrolspor takımı, önceki gün takım kaptanı Halil Aşut’un babasının vefatı nedeniyle maça siyah forma ile çıktı. Aşut için maçtan önce Fatiha okunurken, iki takım, ‘Kalbimizle duamızla Mehmetçiğin yanındayız’ pankartıyla çıktı. Her iki takımın da kötü oynadığı karşılaşmada pozisyonlarda az denecek kadar azdı. Rakibine oranla daha atak bir görüntü çizen Petrolspor, geliştirdiği ataklarda gol bulmakta zorlandı. 47. Dakikada gelişen Petrolspor atağında Emde Aydın’ın pasıyla buluşan Atilla’nın şutunu kaleci İsmail çeldi. İkinci yarıda 72. Dakikada gelişen ani atakta konuk ekip Kemerspor 2003 golü buldu. Volkan’ın ortasında topa sert vuran Doğukan’ın şutu filelerle buluştu. Kalan dakikalarda çabalar skoru değiştirmedi. Petrolspor bu yenilgi ile sahasındaki üçüncü yenilgiyi aldı ve 32 puanla 5. Sıraya geriledi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=