Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


‘Artık dönüş yok’

31 Ocak 2018, 19:28 - Okunma: 1515

Kentteki Basın mensuplarıyla biraraya gelen Petrolspor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç, takım olarak iyi yoldu olduklarını belirterek, ‘çıktığımız yolda artık geri dönüş yok’ dedi.

Batman Barosu Başkanı Av. A. Hamit Çakan’ın evsahipliğinde Litai Cafe’de düzenlenen basın toplantısına, Teknik Direktör Tarık Yurttaş ve bazı futbolcular da katıldı. Takım olarak keyifli bur durumda olduklarını belirten Kulüp Başkanı Ekrem Konaç, “12 maçtır yenilmiyoruz. Şu an üçüncü sıradayız. Çıktığımız yolda öyle bir noktaya geldik ki, artık dönüşü yok. Bingöl maçıyla birlikte dönüşü olmayacak dedik. Sezon sonunda en az ilk üç arasında yer almak istiyoruz. Önümüzde 15 maç var. Bunların 7’si içerde, 8’i ise dışarıda. Son 4 haftada fikstür dezavantajımız var. Bu maçların üçünü deplasmanda onayacağız. Ancak bu maçlara gelmeden avantajı almak istiyoruz. Son iki maçta oyunculara normal primin iki katı olan 5 Bin TL verdik. Buda 110 Bin TL ediyor. Sezon başında takımı alırken 2,5 Milyon TL borcumuz vardı. Bunun 1 Milyon TL’sini ödedik. Sezon içinde de 3 Milyon TL giderimiz oluyor. Finansman olarak şu an orta sıralardayız. Biz şirket olarak marka değerini yükseltmek istiyoruz. Statü gereği 3 yıl üst üste kar eden bir şirket halka arz olabiliyor. Eğer biz bir üst lige çıkabilirsek, şirketi halka arz edebiliriz. Şu an için eski borç olarak 1 Milyon TL, futbolculara 600 Bin TL ve esnaf ve diğer borçlarla birlikte 1 Milyon 700 Bin TL borcumuz var. Takım olarak kenetlendik. Ancak kentteki kurumlar ve işadamlarının katkısını bekliyoruz” dedi. Başkan Konaç, deplasmanda oynanacak Orhangazi maçının TRT Kürdi’de yayınlanması için başvuruda bulunduklarını da belirtti. Teknik Direktör Tarık Yurttaş ise, herkesin ‘işte benim takımım’ diyebileceği bir takım yaratmak istediklerini belirterek, “Bizler bu kentin takımı olarak taraftarlarımıza ve şehrimize bir mutluluk yaşatıyorsan ne mutlu bize” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=