Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Tekerlekli basket liginde ilk yarı tamamlandı

25 Ocak 2018, 18:06 - Okunma: 1308

Türkiye bedensel engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli sandalye basketbol 2017-2018 sezonunda 2.ligde mücadele eden Batman Belediyesi Engelliler Basketbol takımı ilk yarının son maçında İzmir Karşıyaka Engelliler Basketbol takımını 47-49 yenerek ikinci yarı için moral depoladı.

Ligin ilk yarısını değerlendiren Batman Belediyesi Engelliler Basketbol kulüp Başkanı Nasreddin Kara; “İlk defa mücadele ettiğimiz Tekerlekli sandalye basketbol 2. liginde iyi bir mücadele verip ligde üst sıralarda yer almak istiyoruz. Kıt imkanlarla Spor yapmaya çalışıyoruz. Antrenör ve sporcu arkadaşlar gönüllülük esası ilkesiyle Batmanı en iyi şekilde temsil etme çabasındalar. Klasik ama gerçek olan sloganımız ‘Destek varsa engel yoktur, destek yoksa engel çoktur’ diyoruz.. Tekerlekli Sandalye genç Milli Takıma 3 genç sporcu ve Tekerlekli sandalye Basketbol U25 bayanlar Milli Takım antrenör yardımcılığına antrenörümüz Abdullah Bayram’ın çağrılmış olması Batman ve kulübümüz için son derece sevindirici bir durum. Buradaki amacımız, buna benzer sporcu sayılarını artırmaktır. İlk yarı sezonu boyunca bizlere katkısı olan Batman belediye Başkan Vekili sayın Ertuğ Şevket Aksoy, Belediye Başkan yardımcısı Doc. Dr. H. Murat Şahin, Batman Tüpraş Rafineri Müdürü Sayın Sinan Girgin ve ulaşımda kolaylık sağlayan Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Halil Eren, 16 Mayıs Spor Salonu personeline, sporseverlere ve basın kuruluşlarına yönetim kurulu ve sporcu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=